Виж какво мойто момиченце. Не е мястото нито времето да се разправям с тебе. Незнам кой моли от сърце - впрочем явно си някаква пикла на около 15 16 години. И не ми казвай какви мерки да вземам, че нещо ти и няколко екземпляра много ама много почвате да ме дразните. Внимавай какво говориш. Пиши си скапаните календари другаде, капиш?
Аз като ти казвам,че си зле с нервите съм много права,че и с главата май не си наред също-осъзнавш ли въобще какво пишеш или отчиташ дейност само ??? Как стигна до извода,че щом моля от сърце съм някаква пикла?За първи път пиша във темата ви и ти почваш да се дразниш ами като се дразниш просто натискаш Esc и чао,и още нещо,ако не беше този календар никога нямаше да ви пиша и въобще да се разправям с невротичка като теб.Само ако знаех какво ще последва просто щях да подмина темата ви.И само за информация-аз нямам нищо общо с календара(за съжаление),а реших да го напускам по темите за да видят повече ХОРА и да се пресъединят към тази благородна кауза,но си мисля,че ти никога няма да го разбереш...
Нещо последното изречение не мога да го разбера,за човек,който повече няма да пише в този форум много лично го приемаш,все едно от вас ме изгони,я се приземи малко ако обичаш,или авторски права за форума ще извадиш ???
Не се чувствай длъжна да ми отговаряш,че наистина ще стане грозно вече.
Аз също се извинявам на всички останали-нямам нищо против вас,просто и на мен ми дойде като гръм от ясно небе тази реакция и естествено не можах да не реагирам...
Надявам се това да е края на тази грозна сцена...