Дакел
Публикувано: 26 January 2006 - 01:40 PM
Цитат
Дали не трбва да му се дава отделно витамин Це??
Мисля ,че имат нужда от витами Це!!! bl) Стигнах до този извод преди няколко месеца...! Понеже у нас имаме плодове и зеленчуци достъпни за нея (в килера...)...един ден я гледам,как отива там и си взима ябълка... bl) аз се чудя и си мисля как е възможно..!? bl) щото аз съм и давала разни зеленчуци и плдове,ама не щеше и да чуе за тях,а сега когато си реши ходи и си взима по нещо или пък аз и давам някой плд или зеленчук... абе явно е,че си имат нужда от витамин Це...! r) d)
------------
за храните :
ние предпочитаме Нутра , сега сме на Р.К. , но Нутрата ни харесва повече май... r) А сега ще поразгледам сайта на "Хилс"... d)
Публикувано: 26 January 2006 - 04:07 PM
Намерих магазина веднага :)
Значи храната за малки кученца 1кг - 18.00лв
Не му взех сега, но ще отида или утре или другата седмица .. само лощото е че момичето каза, че не винаги имат.. а на него хареса ли му.. нищо друго няма да яде.. Еуканубата продължава да е в купата!
Значи храната за малки кученца 1кг - 18.00лв
Не му взех сега, но ще отида или утре или другата седмица .. само лощото е че момичето каза, че не винаги имат.. а на него хареса ли му.. нищо друго няма да яде.. Еуканубата продължава да е в купата!
Публикувано: 26 January 2006 - 04:16 PM
Ами да, пробвала съм.. ама с тая храна обира пастета и разхърля гранулите навсякъде около купата.
Ясно не му харесва. Мисля да продължа да си го храня с Пурина Про План. Доколкото знам е хубава храна?
Ясно не му харесва. Мисля да продължа да си го храня с Пурина Про План. Доколкото знам е хубава храна?
Публикувано: 26 January 2006 - 05:22 PM
Цитат
един ден я гледам,как отива там и си взима ябълка... аз се чудя и си мисля как е възможно..!?
хаха, аз си мислех, че само моята дивачка ги прави тези.Точно преди 10 мин изяде едно киви, краде си и мандаринки и ябълки...А и много обича моркови... l)
Публикувано: 27 January 2006 - 12:32 AM
Ох и нашата Юкануба стоя два дни. Храних го от ръка Елмо накрая. И отслабна. Сега я смесваме с какво ли не, лъжем го, ама пак е трудно. Преди я ядеше като луд буквално. И му взехме чувал. Диване.....докато не го изяде няма друго, че има още десет кила, какво да ги правим! А иначе Елмо яде всякакви плодове, днес и киви хапна. Мандарини обожава, а ябълките и той си ги краде b) Напоследък най-голямото удоволствие са му орехите. Краде си ги и после си ги чупи, крие ги.........като катеричка е b)
Публикувано: 27 January 2006 - 10:11 AM
Фрискас е от храните за "резервен вариант". Когато хубавите гранули свършат и няма от къде да се купят.. Фрискас 1 ден. Аз лично не съм му давала, няма и да му дам да яде Фрискас.. имам 1 пакет.. но даже не съм го отваряла, гледам да не стигам чак до там да остава без храна, а и стигна ли.. варя му пиле и ориз. r) Това разбира се е лично мое мнение, нещо не съм любителка на тези храни cl)
Публикувано: 27 January 2006 - 10:46 AM
Цитат
Цитат
Помните ли, че дискутирахме темата как дакелите си изправят ушичките.Еми и моята Карма го прави, а е АМСТАФ! l) oleeee
Е на Амстафа не трябва ли да са му вдигнати? при дакелите лекарите казаха, че се случва и се оправя с времето
Как ще трябва да са вдигнати?! oleeee Тя си ги изправя като на немска овчарка! l) При това и двете.Вече съм почнала да и ги връзвам с ластичета, че иначе не ги носи кат амстаф тез уши и това си е! l)
Публикувано: 27 January 2006 - 11:01 AM
Защо я мъчиш с ластичета? s) Тя е АМСТАФ и няма да стане НЕМСКА ОВЧАРКА само защото си изправя ушите!
ТОВА Е АМСТАФ
ТОВА Е АМСТАФ
Прикачени файлове
-
______.jpg (16.92K)
Брой сваляния: 125
Публикувано: 27 January 2006 - 11:43 AM
И на мен някой ми беше казал за тази храна, но нямам никакъв спомен кой! Само, че така и не я открих .. беше доста отдавна oleeee
Jadi, благодаря! r)
Ще я пробваме и ще кажа резултата! super
П.П. Само ще ви помоля да не разваляте и тази тема! Не ми отговаряйте.. ако имате нещо да кажете има ЛС!
Jadi, благодаря! r)
Ще я пробваме и ще кажа резултата! super
П.П. Само ще ви помоля да не разваляте и тази тема! Не ми отговаряйте.. ако имате нещо да кажете има ЛС!