Литература за всеки,който отглежда куче
Публикувано: 19 August 2007 - 06:41 PM
Споделете вие какви книги имате!

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 19 August 2007 - 09:26 PM
Иначе последната книга за кучета, която си купих беше за пудела от поредица Моето куче. Не, че ми трябва, ама си казах - айде, на български излезе книга за твоята порода, пък ти няма да я погледнеш. b) Иначе според мен книжките са твърде елементарни и еднотипни...
Абонирана съм за руския "Друг" и за едно специализирано американско списание за пудели, най-вече от там чета най-интересните и нови неща, които ме интересуват.
Публикувано: 07 September 2007 - 09:27 AM

Публикувано: 08 September 2007 - 08:39 PM
Публикувано: 09 September 2007 - 10:57 AM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 10 September 2007 - 08:33 PM
"Кучето" на Хелмут Рогер.Сторими се подходяща за хора,които за първи път ще си взимат кученце(както и аз).И така...Като я прочета ще споделя мнение. r)
П.П.Maggie да не говорим за една и съща книжка? r)
Публикувано: 10 September 2007 - 11:13 PM
1super
http://img61.imagesh...e=sabakusn7.jpg

Публикувано: 11 September 2007 - 07:20 AM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 11 September 2007 - 10:02 AM
Публикувано: 15 September 2007 - 07:54 PM
Цитат
"Кучето" на Хелмут Рогер.Сторими се подходяща за хора,които за първи път ще си взимат кученце(както и аз).И така...Като я прочета ще споделя мнение. r)
П.П.Maggie да не говорим за една и съща книжка? r)
И аз я имам тази книга иии....смятам ,че са хвърлени пари на вятъра...информацията се разминава с тази ,която съм научила от Брус Фогъл и този форум и сайт.Информацията за породите ми се струва доста невежо написана ,а и да знаете "бигъла е към дребните /миниатюрните/ породи" - да ,да ,ама друг път...
Предпочитам да дам 30лв за "Всичко за кучето" на Брус Фогъл.Отколкото 7,50лв или там колкото е ,за тази книга...пф.
Разтърсете се малко и ще открите разминаванията.
Публикувано: 16 September 2007 - 07:23 PM