Продукти на известни марки, очевидно утвърдени на пазара като много добри, щом и аз съм чувала някои от тях
Е, не струват колкото Трикси, но и във визията, а много се надявам и в качеството има разлика.
Някой беше писал как си купил нагръдник за някакви смешни пари и той се беше разпрал на улицата. Гаро също беше писал за подобна случка с изложбен повод. Така че, високите цени си имат обяснение. Освен това, когато една марка се наложи като "луксозна" и стане известна - то тогава и цената се вдига от самия производител.
Цените верно малко височки изглеждат на фона на това, което се намира в нета, на официалната страница на производителите. Но пък си спомням какви комбинации безумни се правеха, за да си поръчват няколко човека подобни стоки от Щатите, за да им излезне по-евтина поръчката.
Най-общо - по-лускозни (мразя тази дума) стоки, на по-висока цена. Ако искаш. Ако не - Трикси или скок до Щатите.
(Мога и да обясня защо така се паля. Да има сайт с подобни стоки е и моя стара идея. Предполагам е хрумвала и на други. Стоки, различни от масовия "трикотаж" в магазините. На известни марки, които будят доверие с името си. Ето - някой си е имал същата идея, но и възможност да го осъществи. Това ме радва. Има и шаренки и кичозни стоки, с които определно бих накичила Точка - тя е моето куче-кич и се кефя на това

, а такива неща не съм срещала по зоомагазините. Но изведнъж вие скачате и викате "ау, че скъпо!". Еми скъпо, щото е "марково", щото не се произвежда на този континент (част от нещата) и защото е за хора, които искат да се глезят. Има и шапоан Па-па, ама аз се къпя с Нивея от здравословна гледна точка. А има и шампоани десет пъти по-скъпи от Нивея. За глезльовци.
Та така - приемам нещата лично, за това така се обяснявам.)