Здравейте

,
немога да пропусна тази темичка... без коментарий
Не бих Ви препоръчала д-р Н. Митев в Лазур

и ще Ви кажа защо ...
Ние сме пациенти при него от март месец. Тогава си взех 5-месечен басет. Имаше проблеми с очи. Д-р Митев каза, че се налага спешна операция

- трябваше да се изреже парченце кожа с мигли, които влизаха в окото, откъдето и се е получило силно възпаление. Вярно след операцията имаше известно подобрение, но след един месец проблема се завърна. Окото започна пак да потъмнява. Отидохме пак при д-р Митев, и се налажи "втора" операция на същото око.

Да не говорим, че от повръщане и гадене ни лекуваше с месеци

.
Най-накрая кучето ми повръщаше кръв, имаше разстройство - а те ми отговаряха: така ще е, нищо не можем да направим, освен да му даваш ранитидин до края на живота

Само му биха инжекции всеки ден за да не повръща

. Мислих, че моето куче ще се замине

, понеже спря да става. Една вечер толкова презля на моя Рони, че се наложи да се обърна в клиниката късно вечер по спешност. Никой не вдигаше телефона и след това никой не ме е потърсил

. Ходихме в кл. Вивавет, където ни помогнаха на момента и останахме доволни от обслужването. Дори Рони се отпусна в компанията на доктора, макар "припадаше", само като виждаше човек с лекарски екип.
Това продължаваше до 08.07.2010 - точно на 08.07.2010 отидохме в София при д-р Николай Борисов /по препоръка на Н. Митев и Хр. Ламбова от Несебър/ според тях бил най-добрия лекар в областта на офталмология. За щастие имаше и гастроскоп. Най-накрая ми сервираха, че почти във всяка част от тялото му имало проблем.

Първо - оперирахме окото - за трети път /Слава богу е добре и нямаме проблеми за сега/ Гастроскопията показала силно възпаление на стомаха - понеже имало много трева в долната част на корема му от месеци, която е причинила възпаление и думите на лекаря бяха следни - стомаха на Роналдо е на малки кървящи ранички, все едно го е боцкал някой с кърфица....

освен това имаше остър панкреатит; цистит, възпаление на носната кухина.... след правилната диагноза започнахме правилно лечение при д-р Борисов. Рони беше един месец на антибиотици и строга диета - резултат беше положителен

. Благодаря на д-р Борисов - той спаси моето куче в буквален смисъл

. Рони бавно - бавно се заминаваше

... Можете да направите извод сами за лечението на д-р Н. Митев.
Преди един месец - попаднах на едно малко прегазено котенце в сл. бряг - не можеше да се движи задницата. Понеже все още мислих по друг начин за д-р Митев - закарах го там.

Направихме рентген - оказа се, че котето имало шанс по неговите думи, защото гръбнака бил здрав, а само гръбначния мозък бил притиснат. Каза, че ще му назначи лечението и ще е на инжекции за една седмица. Котето нямало и 2 месеца, тежеше около 0,5 кг. Сложиха му 5 инжекции ...

котето след няколко часа заспа и не се събуди

. Най-фрапиращото е, че след това съм ходила до кабинета му и никой от екипа му не се е поинтересувал за котенцето.
Преди 2 дена един моя познат закарал ротвайлерче за да му купират опашката, въпреки че има забрана. Д-р Митев го е накарал да подпише документ, че кученцето било блъснато от кола и се е нуждаело в спешна ампутация.... освен това по време на самата операция, въпреки че кутрето било "под упойка" скимтяло нон-стоп.... мисля, че няма какво да коментирам повече.
Останах с много добри впечатления от клиника Анимо и екипа на д-р Стоян Николов. Много пъти са ми казвали доста неща и за 2-те клиники, и разбира се не съм вярвала докато не се сдобих с личното ми впечатление. Д-р Николов освен, че е спасил много животни, които лекувала фондацията /тогава още не съм ги познавала/ но животните са живи и здрави и сега и това е факт.

Освен, че излекувал доста кучета от дирофиларията върна с една дума от ония свят куче от приюта, за което се грижа в момента - Лара

.
Специално за кастрация - при него кастрираме всички животни. Дори преди един месец, лично водих едно кученце - Нора /пак от приюта/ за кастрация. Освен, че с нея се държали като с малко детенце, раната заздравя много бързо. След 10 дена свалихме конци и все едно никога не сме правили операция или се е намесил пластичен хирург - почти нищо не се забелязваше - нямаше белези.
Занапред аз направих своя избор - избрах лекар за моя - Роналдо. Можете да се досетите кой е ...

Имам му пълно доверие....