Dog.bg Форуми : Добри ветеринари в Бургас

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Добри ветеринари в Бургас

#61 Потребителят е офлайн   mmouse Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 November 2008 - 04:23 PM

Цитат

Ние от около година вече ходим при Д-р Борислав Пеев на ул. "Гурко" 47 и съм доволна. Много е внимателен към животинките и засега не ми се е случвало да не може да намери правилно решение за даден проблем.
Някой друг ходи ли при него и какви са отзивите?

Въпросният Д-р Боби май не е съвсем доктор. Всъщност той може и да е, но майка му със сигурност не е, а приема и преглежда пациенти. Поне така беше преди няколко години, не помня точно. Дотогава болонката ни беше лекувана само от него. Поразболя се, кашляше, и я заведохме пак при него. "Еми то май някакво грипче я е хванало, ще й бием инджекции няколко дена и ще се оправи!"-и това е диагноза на око! На следващата сутрин кучето повръща огромни храчки стомашен сок и трепери. Реших да й измеря температурата, само докато й пъхна термометъра, скалата се изпълни до края. Категорично отказах да я водим пак при д-р Боби, заведохме я при д-р Н.Митев. Направи пълни изследвания и рентген. Оказа се, че кучето страда от вродена сърдечна недостатъчност + двустранна бронхопневмония, двата бели дроба са се подули и притискат и без това изтормозеното сърчице, от там идват хриповете, задъхването и кашлицата, и това се вижда с просто око на рент.снимка. След вече адекватното лечение, приложено от другия лекар се оправи. Доживя до 14 години.
Та това е моят личен опит с д-р Борислав Пеев от "Гурко" 47...
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#62 Потребителят е офлайн   Melina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2008 - 02:13 PM

Цитат

...

Благодаря за отговора.
Вече не знам на кого да се доверявам. За всеки чувам колкото положителни, толкова и отрицателни мнения.
Явно остава само да се надявам да не ми се налага да ползвам подобен тип услуги :)
User's Signature

Качена снимка

#63 Потребителят е офлайн   petia7 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 08:02 AM

Здравейте, искам да изкажа своето възхищение от работата на д-р Николай Митев и екипа му. Преди коледните и новогодишните празници едното ми котенце се разболя - не ядеше, не пиеше вода въобще нищо само лежеше, трудно ставаше.  Заведох я при д-р Митев и се оказа че е болна от панлевкопения (или т.нар. котешка чума).  Котето беше много зле, без малко да я изгубя.Последва лечение с антибиотици, витамини и глюкоза и тя се оправи. Благодаря на д-р Митев!
Наистина изключително добър ветеринар!:->)

#64 Потребителят е офлайн   sharlota Икона

Публикувано: 21 July 2009 - 10:05 PM

Здравейте и от мен!
Аз имам котки,които съм ги водила до сега в клиника Vivavet.Имам добри впечатления от досегашния екип.Вече доктор Полендаков не работи в клиниката.Моля някой,който знае някаква информация за него:като телефон или адрес да ми пише,защото една от коткита ми се нуждае от хирургическа намеса.Миналата година той-Д-р Полендаков оприра една от моите домашни любимци и съм много доволна от операцията и следоперативния период на животинчето.Отново се нуждаем от помощ а нямам никакви координати.Този телефон,на който отговаряше е бил на клиника Вивавет за спешни случаи.Много искам да го открия.Само на него имам доверие.
И все пак ако знаете добър хирург,който наистина е оперирал домашния ви любимец и сте доволни,да ми пише,че не търпи отлагане.
Благодаря ви!

#65 Потребителят е офлайн   lalamu Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 04:08 PM

Аз бих ви препоръчал клиниката на Д-р Слави Цеков

Ветеринарна клиника Байрон
ул. Екзарх Йосиф №3
056842257
www.hironus.eu

Докторът работи в Стара Загора, но всяка неделя пътува до Бургас, за да прави операции.
User's Signature

Качена снимка

#66 Потребителят е офлайн   sharlota Икона

Публикувано: 30 August 2009 - 11:33 AM

Цитат(lalamu @ Aug 29 2009, 05:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз бих ви препоръчал клиниката на Д-р Слави Цеков

ул. Екзарх Йосиф №3
056842257
www.hironus.eu

Докторът работи в Стара Загора, но всяка неделя пътува до Бургас, за да прави операции.

Благодаря ви за отговора.Ще се възползвам! ea_103.gif

#67 Потребителят е офлайн   sellenia Икона

Публикувано: 30 September 2010 - 02:52 PM

Здравейте! Темата е малко старичка, но се надявам някой да ми отговори. Предстои ни кастриране, две кучета и коте, сега са на 4-5 месеца. Търся добра клиника, все пак става дума за операция, пък и то на тримата и доста ме е страх. Не искам разчитам на късмет, все пак и мненията са много противоречиви. Ако някой е затвърдил мнението, че е добър ветеринар и хирург, моля да ми препоръчате. От Бургас съм. Благодаря предварително....

#68 Потребителят е офлайн   crime Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 September 2010 - 03:23 PM

Показване на мнениетоsharlota, в 30 August 2009 - 11:38 AM, написа:

ул. Екзарх Йосиф №3
056842257
www.hironus.eu

:ba_025: :ba_025: :ba_025:

Доктора наистина много разбира, аз не знам да работи в Стара Загора, кабинета работи и до късно и събота и неделя! Аз лично съм много доволна докато съм си в Бургас - това е клиниката!
User's Signature

Качена снимка

#69 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2010 - 03:47 PM

Показване на мнениетоsellenia, в 30 September 2010 - 02:57 PM, написа:

Здравейте! Темата е малко старичка, но се надявам някой да ми отговори. Предстои ни кастриране, две кучета и коте, сега са на 4-5 месеца. Търся добра клиника, все пак става дума за операция, пък и то на тримата и доста ме е страх. Не искам разчитам на късмет, все пак и мненията са много противоречиви. Ако някой е затвърдил мнението, че е добър ветеринар и хирург, моля да ми препоръчате. От Бургас съм. Благодаря предварително....

Препоръчвам ти д-р Митев, клиниката му се намира на ул. "Карлово" в "Лазур". Това е най-добрият хирург в града, проучила съм въпроса доста добре. Успех!

ПП: Първоначално посещавах клиника "Байрон" - доволна съм, много симпатични лекари, но мненията за тях не са никак добри и в Интернет и сред кучкарите, които познавам, а не искам излишни рискове.
User's Signature

Качена снимка

#70 Потребителят е офлайн   kari_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:http://www.koi-me-iska.com/predstavqne
Публикувано: 30 September 2010 - 06:07 PM

Здравейте Качена снимка ,
немога да пропусна тази темичка... без коментарий Качена снимка
Не бих Ви препоръчала д-р Н. Митев в Лазур Качена снимка и ще Ви кажа защо ... Качена снимка
Ние сме пациенти при него от март месец. Тогава си взех 5-месечен басет. Имаше проблеми с очи. Д-р Митев каза, че се налага спешна операция Качена снимка - трябваше да се изреже парченце кожа с мигли, които влизаха в окото, откъдето и се е получило силно възпаление. Вярно след операцията имаше известно подобрение, но след един месец проблема се завърна. Окото започна пак да потъмнява. Отидохме пак при д-р Митев, и се налажи "втора" операция на същото око. Качена снимка Да не говорим, че от повръщане и гадене ни лекуваше с месециКачена снимка .
Най-накрая кучето ми повръщаше кръв, имаше разстройство - а те ми отговаряха: така ще е, нищо не можем да направим, освен да му даваш ранитидин до края на животаКачена снимка Само му биха инжекции всеки ден за да не повръщаКачена снимка . Мислих, че моето куче ще се заминеКачена снимка , понеже спря да става. Една вечер толкова презля на моя Рони, че се наложи да се обърна в клиниката късно вечер по спешност. Никой не вдигаше телефона и след това никой не ме е потърсилКачена снимка . Ходихме в кл. Вивавет, където ни помогнаха на момента и останахме доволни от обслужването. Дори Рони се отпусна в компанията на доктора, макар "припадаше", само като виждаше човек с лекарски екип.Качена снимка
Това продължаваше до 08.07.2010 - точно на 08.07.2010 отидохме в София при д-р Николай Борисов /по препоръка на Н. Митев и Хр. Ламбова от Несебър/ според тях бил най-добрия лекар в областта на офталмология. За щастие имаше и гастроскоп. Най-накрая ми сервираха, че почти във всяка част от тялото му имало проблем.Качена снимка Първо - оперирахме окото - за трети път /Слава богу е добре и нямаме проблеми за сега/ Гастроскопията показала силно възпаление на стомаха - понеже имало много трева в долната част на корема му от месеци, която е причинила възпаление и думите на лекаря бяха следни - стомаха на Роналдо е на малки кървящи ранички, все едно го е боцкал някой с кърфица.... Качена снимка освен това имаше остър панкреатит; цистит, възпаление на носната кухина.... след правилната диагноза започнахме правилно лечение при д-р Борисов. Рони беше един месец на антибиотици и строга диета - резултат беше положителенКачена снимка . Благодаря на д-р Борисов - той спаси моето куче в буквален смисълКачена снимка . Рони бавно - бавно се заминаваше Качена снимка ... Можете да направите извод сами за лечението на д-р Н. Митев.
Преди един месец - попаднах на едно малко прегазено котенце в сл. бряг - не можеше да се движи задницата. Понеже все още мислих по друг начин за д-р Митев - закарах го там.Качена снимка Направихме рентген - оказа се, че котето имало шанс по неговите думи, защото гръбнака бил здрав, а само гръбначния мозък бил притиснат. Каза, че ще му назначи лечението и ще е на инжекции за една седмица. Котето нямало и 2 месеца, тежеше около 0,5 кг. Сложиха му 5 инжекции ... Качена снимка котето след няколко часа заспа и не се събудиКачена снимка . Най-фрапиращото е, че след това съм ходила до кабинета му и никой от екипа му не се е поинтересувал за котенцето.
Преди 2 дена един моя познат закарал ротвайлерче за да му купират опашката, въпреки че има забрана. Д-р Митев го е накарал да подпише документ, че кученцето било блъснато от кола и се е нуждаело в спешна ампутация.... освен това по време на самата операция, въпреки че кутрето било "под упойка" скимтяло нон-стоп.... мисля, че няма какво да коментирам повече. Качена снимка
Останах с много добри впечатления от клиника Анимо и екипа на д-р Стоян Николов. Много пъти са ми казвали доста неща и за 2-те клиники, и разбира се не съм вярвала докато не се сдобих с личното ми впечатление. Д-р Николов освен, че е спасил много животни, които лекувала фондацията /тогава още не съм ги познавала/ но животните са живи и здрави и сега и това е факт. Качена снимка Освен, че излекувал доста кучета от дирофиларията върна с една дума от ония свят куче от приюта, за което се грижа в момента - ЛараКачена снимка.
Специално за кастрация - при него кастрираме всички животни. Дори преди един месец, лично водих едно кученце - Нора /пак от приюта/ за кастрация. Освен, че с нея се държали като с малко детенце, раната заздравя много бързо. След 10 дена свалихме конци и все едно никога не сме правили операция или се е намесил пластичен хирург - почти нищо не се забелязваше - нямаше белези.
Занапред аз направих своя избор - избрах лекар за моя - Роналдо. Можете да се досетите кой е ... Качена снимка Имам му пълно доверие....
User's Signature

Качена снимка

#71 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2010 - 08:08 PM

Здравейте! Много съжалявам за проблемите с кученцето и котето. Споделеното от вас е доста неприятно, но все пак в практиката на всеки лекар има и неуспешни диагнози и лечения - неизбежно е за съжаление и изключително болезнено, когато се случва на нас. Хубаво е, че при вас нещата са се оправили с кученцето. Не искам да защитавам никого, но мнозинството пациенти на д-р Митев все пак са доволни от него, убедила съм се. Не случайно там се лекуват и полицейски кучета - лично съм ги засичала. За Бургас Митев разполага с доста добра техника и винаги се е отнасял с много внимание към моето куче. Споделям си мнението единствено, за да помогна, защото в града има не малко начинаещи и доста съмнителни клиники, а Митев е наистина доказано име в града.
User's Signature

Качена снимка

#72 Потребителят е офлайн   butci Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 September 2010 - 10:09 PM

Имам опит с повечето от коментираните в темата до сега ветеринари.Моя избор е Николай Митев,по мое мнение с най-много опит!Случи се веднъж за 10 години да не знае как да помогне на кучето ми,но имаше доблестта да каже - съжалявам,не знам как да и помогна,ако искате потърсете друго мение.Повечето ни животинки са кастрирани при него,сглоби крака на котарака ми...
sellenia ти ще си решиш,сигурна съм че за всеки доктор ще чуеш положителни и отрицателни неща!
kari_85съжалявам за лошия опит,който си имала с д-р Митев,но аз имам такъв с любимия ти лекар,за съжаление с фатален край.
Хора сме,грешим и лекарите също не правят изключение...
Аз се доверявам на опита.
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#73 Потребителят е офлайн   Снуупи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета,Дизайн,Туризъм,Фотография
Публикувано: 01 October 2010 - 12:11 AM

Истината е, че ветеринарните услуги в Бургас не са на необходимото ниво.
Открояват се двама лекари-д-р Н.Митев и д-р С.Николов.Вероятно и за двамата ще чуете положителни и отрицателни неща.Момичето по-горе пита конкретно за кастрацията.Ние като фондация грижеща се за бездомни животни имаме кастрирани при д-р Николов 6 кучета и 3 котки.Всичките са живи,здрави и безпроблемно възстановили се от манипулацията.Изводите и избора оставям на васКачена снимка
Адресите и на двамата лекари са посочени по-горе в темата.Успех!

P.S sellenia, данеби случайно да става дума за хъски и кученце взето от приюта?Качена снимкаКачена снимка

User's Signature

Липсваш ми момченце, никога няма да те забравя....спи спокойно и ме чакай...там някъде пак ще се срещнем. Чарли - (27.06.1995г - 26.12.2009г)
* АЗ ПОДКРЕПЯМ *
Качена снимка

#74 Потребителят е офлайн   kari_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:http://www.koi-me-iska.com/predstavqne
Публикувано: 02 October 2010 - 02:31 PM

Здравейте,

проучвайки всички лекари в Бургас, преди за запиша моето куче при д-р Митев, чувах много добри отзиви за него, бих казала че повярвах че "един от най-добрите". Но самия горчив опит ме отказа от него. Съгласете се, че да лекуваш куче от повръщане и диария 5 месеца без никакъв ефект е малко .... И най-вече да ми кажат такова нещо относно повръщане с кръв - така ще е... нищо не може да се направи.. За котето - няма как да споря... защото беше малко и с тежка травма ... но ме вбеси факт, че дори не се поинтересуваха за него нито веднъж... няма вариант да не ни помни, защото с кучето ми ходихме по 1-2 пъти на ден за инжекции... едва ли не - бяхме най-редовни...
Както навсякъде - има доволни и недоволни. Писах личното си мнение, за да помогна на хората да направят по-лесен избор ... иначе никой не го карам на сила да се запише при определен лекар.
butci - и аз съжалявам много ...
Относно Стоян Николов и аз бях настроена скептично ... но бавно бавно именно неговите действия ми вдъхнаха доверие. И за това казах, че направих избор за себе си ... други сами да преценят ...
User's Signature

Качена снимка

#75 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 October 2010 - 01:44 AM

Здравейте, да разкажа и аз моят опит.
Първо въпреки много добрите мнения за д-р Николай Митев от Лазур и аз съм разочарована от него, на два пъти, и двата пъти с фатален край.

Първият път - началото на 2009, намерихме сивичка булонка Джинка, живя при нас 2 месеца без проблеми, един ден разви лек конюнктивит на едното око, бяхме при него за консултация при което ни изписаха кремче за мазане. На следващия ден тя проявяваше признаци на дезориентиране, не искаше да се качва по стълбите все едно я е страх, сто пъти се чувствам виновна че не отдадох внимание на това, помислих че се е наплашила нещо. Вечерта като се прибрах се беше наакала в коридора рядко. За информация бях по 12 часа на работа. На следващия ден пак същото като дезориентирането беше повишено, сериозно реших да я водя на лекар. Сутринта като се събудих тя не можеше да се движи милата, двете и очички затворени, носленцето побеляло и сухо. Три дена след лекия конюнктивит диагнозата на Митев беше напреднал стадий на гана - нищо не можеше да се направи , единствено можахме да и облекчим мъките на миличката. По-късно четох че един от първоначалните симптомите на гана е конюнктивит. А по-нататъшната форма на изява при нас беше засегнала нервната система затова и дезориентирането, което при ганата не е често срещано. Никога няма да си простя вината към това кученце.

Вторият път - 09.2009, кучето на баба ми Линда,смеска м/у дакел и кокер, с наднормено тегло и прекарани цистит, вродена епилепсия. Почти 9 год. от малка беше при доктор Стойнов, бяхме доволни помагаше и макар много от проблемите да идваха от теглото така и не можах да накарам баба ми да и постави диета. Да не забравя да спомена само че понякога цените му са малко по-солени. В един момент на някакво поредно неразположение - нямаше апетит и според баба ми не чуркаше достатъчно, за апетита се случваше от време на време което го отдавах на прехранването, за другото не можах да преценя. Та тогава нямаше ефект от лечението, което беше 3 дена на инжекции и решихме да я заведем при Н. Митев тъй като толкова добри мнения има за него. Там също нямаше кой знае какво лечение освен че правихме кръвна картина която беше наред и диагнозата беше стомашно неразположение. Отново 2-3 инжекции, след няколко дена започна по-малко да се храни. Два месеца след това - отново отказ от храна. Отново при Митев отново инжекции, отново диагноза стомашно неразположение. Изписа ни някакъв прах от хуманната аптека, не си спомням име, май за укрепване на сърцето? Трябваше да се дава 1 месец + някакви хапченца 2 пъти на ден 10 дена. В продължение на един месец се мъчехме с него, горката хич не го харесваше. Никакво подобрение - на 2-3 дни хапне по 50-100гр и това е. Незнам колко пъти сме ходили при него накрая получих обяснение че поради възрастта - 10 г, стомашните стени ли, на червата ли атрофирали и от това идвали проблемите и това не можело да се излекува. Ами сега? Кучинка изобщо не искаше да яде последното което ни посъветва беше да и добавим глюкоза във водата и това беше. Намали значително и приема на вода. Налагаше се пак да сменяме вет, аз бях доволна от Коала в Меден Рудник, тъй като откриха ерлихиоза на моето куче, други не познавах, разбира се мнения много, но на кого да вярваш? Три дена беше на системи в Коала за по цял ден, кръвна картина и ниско ниво на уреята и креатинина. Те решиха че проблема е в черния дроб. Направихме почивка 2 дена през първия от който хапна малко, а втория нищо и не искаше да става и навън не искаше да чурка. Започна да получава вечерта нещо като тикчета. На другия ден пак при тях, пак на системи, но видимо се влошаваше и разбрах че няма смисъл. Същата вечер вече супер безпомощни пак при Стойнов по-логиката че все пак той я познава. На другия ден отново кръвна картина - нивата на креатинина два пъти по-високи отколкото от изследването в Коалата. Диагноза веднага - бъбречна недостатъчност. Беше през деня на системи, какви ли не диуретици и слага - не можеше да чурка животинката. Два дена излизане през 2 часа, 24 часа на ден. 2 супени лъжици изакано - рядко и черно като смъртта. На третия ден сутринта тя издъхна от интоксикация ,в домашна среда, беше неделя. Той работи до събота на обяд, неделя обработва животни по селата. Тогава за последно я видя и каза направил съм всичко което може, сега вече зависи от нея дали ще се пребори. Ако оживее до понеделник, продължаваме. Как да се пребори животинката след един месец мъки от неправилната диагноза на Митев? А колко пъти сме му звъняли и все не можеш да се свържеш с него или го няма или е зает. Отново се обвинявам че ако не бяхме я завели в Коала да изгубим 6 дни, а направо при Стойнов можеше да поживее още малко. Времето назад не мога да върна, тогава това ми се струваше добро решение.
Това е моят опит.
П.П Познавам и Бориславов от Гурко, ходила съм само за консултации. При него ми харесва това че не се прави на всезнаещ и сам си казва че не е доктор, а зоотехник и няма право на кастрации на женски и др. такива.
Също никой не виждам да пише мнение за д-р Стойнов, макар някъде на прочетох че се знае за неговото съществуване?Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#76 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2010 - 10:50 AM

Ако става дума за Стойнов, чийто кабинет е някъде около Руската гимназия, аз съм чувала много положителни неща. Доколкото разбрах, той е изключително добър диагностик, но като хирург - по-добрият е Митев.
Иска ми се да вярвам, че има непогрешим лекар... за съжаление - лекарят е човек и също греши... Дано никога не изпитам тази болка...
User's Signature

Качена снимка

#77 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 October 2010 - 03:33 PM

Да, за него става въпрос. И аз съм на същото мнение. Не трябваше да се местим от него. Но е трудно когато в момента не виждаш резултат и бързаш да намериш второ мнение и да му дадеш по-добър шанс и уж да го заведеш при по-добрия, а то... Като хирург не го познавам как работи.
При Митев кастрирахме нашата кучка, помагаше му и още един лекар. Доволна съм от бързото заздравяване на операцията, но скоро след това получи инконтиненция. Сега сме на Пропалин.
User's Signature

Качена снимка

#78 Потребителят е офлайн   leq.dog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 October 2010 - 08:27 PM

Малко встрани от темата,имам бебе мини шпиц.Трябва да се ваксенираможе ли да ми дадете съвет за ветеринар. Препоръчаха ми д-р Ицо Момчилов к-с Славейков . Благодаря предварително!
User's Signature

Качена снимка

#79 Потребителят е офлайн   leq.dog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 October 2010 - 08:35 PM

Малко встрани от темата,имам бебе мини шпиц.Трябва да се ваксенираможе ли да ми дадете съвет за ветеринар. Препоръчаха ми д-р Ицо Момчилов к-с Славейков . Благодаря предварително!
User's Signature

Качена снимка

#80 Потребителят е офлайн   krisk0 Икона

Публикувано: 04 October 2011 - 05:24 PM

Здравейте,форумът е стар,но все пак се надявам някой да отговори. :) От Бургас съм и кученцето ми има проблем с колянната става,единствената възможност е операция.Почти сигурно е,че операцията ще бъде извършена от д-р Митев(в Зорница),заедно с още двама негови колеги,единият от които е д-р Папазов от Стара Загора.Прочетох мненията за Митев,но ще съм благодарна ако някой ми каже нещо и за д-р Папазов.

• (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни