Проблемите ми с клиники АНИМО
Публикувано: 02 October 2009 - 07:56 AM

Публикувано: 02 October 2009 - 09:55 AM
Публикувано: 02 October 2009 - 11:39 AM
Евалла

#165 Guest_vet_voychev_*
Публикувано: 03 October 2009 - 07:29 AM
Здравей Диос,
Да в Белите държави никой не може да си позволи този лукс по простата причина ,че и няма право да практикува без да има практика.
Малко не ти разбирам въпроса защото той само подкрепя моят предишен пост- по груби сметки оборудването на нашата клиника е за над 1000000лв. това са: Машина за биохимично изследване на кръв, апарат за ПКК, ехограф от клас който много малко хуманни болници разполагат, апарат за инхалационна анестезия, библиотека със специализирана западна литература, апарат за изкуствена вентилация, автоклав, монитор за следене сърдечна дейност сатурация и дишане, няма тук да обяснявам колко струва само набора от импланти и специфични инструменти за ортопедия и неврохирургия, та в този ред на мисли до няколко месеца до няколко месеца ще отворим и нов клон на верига вет.клиники анимо. Само да спомена че той е напълно по стандарта на Големите европейски клиники и ше е разположен на площ от 1000кв.м. Там ще има и дигитален рентген който вече е закупен и струва около 250000лв, за характеристиките му няма да говоря. Бих те посъветвал да отвориш сайта ни и да погледнеш някои от операциите които се правят в Анимо и после да провериш на колко други места в България някой ги прави? Екипа ни в момента е от около 30 ветеринарни лекара -
Не мога да разбера защо след като както се вижда от предните 8 страници сме толкова лоши лекари - ние се развиваме, отваряме нови клинники, инвестираме в модерно диагностично оборудване, и пациентите ни се увеличават с всеки изминал месец?
Кое е жалко за здравната каса?- нима не е вярно че ние разчитаме само на собствени средства за гореизброените нужди?
Дано скоро и мисленето и манталитета ни се промени като на хората в Белите държави.
Поздрави
Д-р К.Войчев
#167 Guest_vet_voychev_*
Публикувано: 03 October 2009 - 09:09 AM

Да вече от 10години сме на пазара
Публикувано: 03 October 2009 - 09:25 AM

Да вече от 10години сме на пазара
Да ,то и за поддръжката също трябват пари

Публикувано: 03 October 2009 - 11:08 AM
Д-р К.Войчев,
при цялото ми уважение към Вас понеже не Ви познавам искам да отбележа , че във всяко едно болнично заведение много важен фактор е ЧОВЕШКИЯ-т.е. лекарите. Каквато и апаратура да има в дадена болница , без човешка намеса тя си остава машина. Без отношение към пациенти и техните собственици пак нищо не става. А темата тук беше заради некомпетентните лекари в тези клиники. Аз също съм потърпевша от неправилно поставена диагноза във варненския клон на АНИМО. Съгласете се , че и каквато и апаратура да имате , нямате ли компетентни лекари е все тая. Това , че откривате нови клиники и се развивате е добре , но много по-важен фактор е мнението на хората. Защото при вас може да има много пациенти , но те да са за рутинни неща. В Белите държави ако трябва да въдем честни клиниката ви можеше вече да не съществува, защото в Белите държави некомпетентността се наказва , а тук .......картинката е страшна. Аз лично съм се опитвала да накарам лекар да свидетелства срещу друг , ама не се получи както е в Белите държави. Така ,че инвестирайте в по-добро образование и практика на своите кадри за да се избягват фаталните грешки.
#170 Guest_vet_voychev_*
Публикувано: 03 October 2009 - 02:08 PM
при цялото ми уважение към Вас понеже не Ви познавам искам да отбележа , че във всяко едно болнично заведение много важен фактор е ЧОВЕШКИЯ-т.е. лекарите. Каквато и апаратура да има в дадена болница , без човешка намеса тя си остава машина. Без отношение към пациенти и техните собственици пак нищо не става. А темата тук беше заради некомпетентните лекари в тези клиники. Аз също съм потърпевша от неправилно поставена диагноза във варненския клон на АНИМО. Съгласете се , че и каквато и апаратура да имате , нямате ли компетентни лекари е все тая. Това , че откривате нови клиники и се развивате е добре , но много по-важен фактор е мнението на хората. Защото при вас може да има много пациенти , но те да са за рутинни неща. В Белите държави ако трябва да въдем честни клиниката ви можеше вече да не съществува, защото в Белите държави некомпетентността се наказва , а тук .......картинката е страшна. Аз лично съм се опитвала да накарам лекар да свидетелства срещу друг , ама не се получи както е в Белите държави. Така ,че инвестирайте в по-добро образование и практика на своите кадри за да се избягват фаталните грешки.
Благодаря за съвета,
искам да ви успокоя, че и това се прави. Погледнете профилите на лекарите в клиниката и ще видите кой къде и какво е специализирал. Както съм писал по горе притежаваме библиотека със западна литература на стойност повече от 20000лв, не искам да влизам в полемики, така че мисля да отговарям само на смислени въпроси.
На който не му харесват цените има достатачно алтернативни клиники. Ние имаме обявен ценоразпис в сайта и залепен такъв на стената в рецепцията на клиниката.
Пак казвам не страдаме от липса на пациенти , извадката недоволни от този форум е може би 0.000001% от всичките ни пациенти което мисля че е напълно нормално да има доволни и недоволни.
Проучил съм по фрапантните случаи описани тук и мога да заявя, че не всичко е изложено както е било и голяма част от тях са чисти измислици витаещи в главите на болни хора.
Поздрави
Д-р Войчев
Публикувано: 03 October 2009 - 03:10 PM
на доктора които ми каза че се случвало когато кучето патува ,и нямало нищо страшно но не било така.Както и да е след два дни кученцето се разболя много заведохме го в клиниката получило хипогликимия,дадуха му глюкоза и то се посъвзе оставиха го при тях и ми казаха че ще постои под наблюдение два три дни , на следващия ден се обадих и ми казаха че е много добре след два дни да отида да го взема но на следващия ден ми се обадиха и казах :Сажеляваме кучнцето ви умря!!! Ужас уж добре ама не!Дълга и широка после ходене по мъките докато накрая след голям скандал и заплаха от моя страна че ще се обадя в даначно че ми продадоха куче без касова бележка ми дадоха пекинез без пари само и само да ми затворят устата.Кученцето е прекрасно но не е пинчер ние много го обичаме и си взехме и пинчерче и ги гледаме и двете, но за Анимус неискам и да чуя.
Публикувано: 03 October 2009 - 08:01 PM
Аз загубих куче на 8 месеца, направих някои изказвания във форума, които не бяха посрещнати добре, дори модератора заключи темата за лошите клиники в София!
Ако мислите, че във вашата клиника се работи добре, рекламирайте я и си предлагайте услугите!
Трябва повече лекари да се регистрират и да дават мнения във форума!
Не се сърдете на собствениците на кучета, които казват какво мислят, защото това са най-лоялните клиенти!
Само около 4% от клиентите се оплакват!
Ако в клиниката имате добри мениджъри, ще анализирате оплакванията и ще си коригирате работата!
Не е достатъчно само да лекувате, трябва и да обяснявате себе си!
При наличието на два ветеринарни факултета, които бълват всяка година кадри, имам чувството, че гилдията ви се препълва!
Обикновено, тогава качеството пада!
Моля да ме извините, ако с нещо съм ви обидил, но темата ме вълнува!
Публикувано: 03 October 2009 - 09:30 PM
Благодаря за съвета,
искам да ви успокоя, че и това се прави. Погледнете профилите на лекарите в клиниката и ще видите кой къде и какво е специализирал. Както съм писал по горе притежаваме библиотека със западна литература на стойност повече от 20000лв, не искам да влизам в полемики, така че мисля да отговарям само на смислени въпроси.
На който не му харесват цените има достатачно алтернативни клиники. Ние имаме обявен ценоразпис в сайта и залепен такъв на стената в рецепцията на клиниката.
Пак казвам не страдаме от липса на пациенти , извадката недоволни от този форум е може би 0.000001% от всичките ни пациенти което мисля че е напълно нормално да има доволни и недоволни.
Проучил съм по фрапантните случаи описани тук и мога да заявя, че не всичко е изложено както е било и голяма част от тях са чисти измислици витаещи в главите на болни хора.
Поздрави
Д-р Войчев
И аз Ви благодаря за отделеното внимание и за отговора. Разгледах сайта Ви както ме посъветвахте, и останах впечатлена от представянето на лекарите във техните визитки. Не мога да коментирам компетентността им , но мога да напиша какво ми се случи във Варна във клиника АНИМО. Там въпреки изредените предимства на клиниката Ви поставиха грешна диагноза на кучето ми. А лекар чието име няма да цитирам за да не прозвучи като реклама , без апаратура и постави диагноза и я излекува. И преди пак да сте изказал мнение за предимствата, апаратурата и библиотеката на клиники АНИМО, Ви моля най- учтиво да не ме причислявате към обидната за мен категория"болни хора".Никъде в досегашните си постове аз не съм давала оценка за лекари. Не ,че не мога .... Защото когато грешката отива под земята, не я извинявят нито добрата ви апаратура, нито богатата библиотека, нито специализациите на лекарите в чужбина......
#174 Guest_vet_voychev_*
Публикувано: 03 October 2009 - 10:38 PM
Благодаря за съвета,
Поздрави
Д-р Войчев
И аз Ви благодаря за отделеното внимание и за отговора. Разгледах сайта Ви както ме посъветвахте, и останах впечатлена от представянето на лекарите във техните визитки. Не мога да коментирам компетентността им , но мога да напиша какво ми се случи във Варна във клиника АНИМО. Там въпреки изредените предимства на клиниката Ви поставиха грешна диагноза на кучето ми. А лекар чието име няма да цитирам за да не прозвучи като реклама , без апаратура и постави диагноза и я излекува. И преди пак да сте изказал мнение за предимствата, апаратурата и библиотеката на клиники АНИМО, Ви моля най- учтиво да не ме причислявате към обидната за мен категория"болни хора".Никъде в досегашните си постове аз не съм давала оценка за лекари. Не ,че не мога .... Защото когато грешката отива под земята, не я извинявят нито добрата ви апаратура, нито богатата библиотека, нито специализациите на лекарите в чужбина......
Епитета "болни хора" не беше насочен към вас, извинявам се ако сте ме разбрала погрешно.
За съжаление не съм запознат със вашият случай и не мога да коментирам, несериозно ще е от моя страна.
Както по горе съм споменал в този форум се регистрирах само защото попаднах на случаят Нерон, за който бях изцяло във течение . Така беше описан че всеки четящ го би се стреснал. Изложих моята версия по случаят и до сега никъкв отговор от ответната страна....
Искам тук да отбележа, че отношение мога да взимам само за клиниката в Младост , където работя, и за случаи не по стари от 6 месеца от тази дата.
Поздрави
Д-р Войчев
Публикувано: 04 October 2009 - 12:09 AM
Повечето хора които гледат кучета и са наясно относно стриктната хигиена която трябва да се спазва при бебетата кученца ще разберат встъпителните ми слова.
Вие бяхте предупредени че е много опасно така да разхождате малко куче без приложена ваксинална схема, уви може би късно.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
не трябва да говори така човек, работещ в <a http://www.animobg.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1" target="_blank">най-голямата в страната верига зоомагазини</a>, където кученцата са поставени в такава строга хигиена и са от какви кучкарници?!

Цитат
като лекар може и да нямате нищо общо със зоомагазина ама не споменавайте дори "кучкарник с неизяснен произход" защото поставяте под съмнение интересите на верига анимо щом самата верига продава кучета в аквариуми и то е ясно че тия кучета едва ли имат ясен произход. някак става противоречиво
#177 Guest_vet_voychev_*
Публикувано: 04 October 2009 - 09:45 PM
Повечето хора които гледат кучета и са наясно относно стриктната хигиена която трябва да се спазва при бебетата кученца ще разберат встъпителните ми слова.
Вие бяхте предупредени че е много опасно така да разхождате малко куче без приложена ваксинална схема, уви може би късно.
не трябва да говори така човек, работещ в най-голямата в страната верига зоомагазини, където кученцата са поставени в такава строга хигиена и са от какви кучкарници?!

снимките са от сайта на вериги анимо
като лекар може и да нямате нищо общо със зоомагазина ама не споменавайте дори "кучкарник с неизяснен произход" защото поставяте под съмнение интересите на верига анимо щом самата верига продава кучета в аквариуми и то е ясно че тия кучета едва ли имат ясен произход. някак става противоречиво
Да прав си
#178 Guest_vet_voychev_*
Публикувано: 04 October 2009 - 09:46 PM

А аз досега да си мислех, че става въпрос само за вет. клиники. Те затворен цикъл си направили хората. Хитро. Много хитро.
И ти си прав. Някой друг с глупав коментар?
Публикувано: 05 October 2009 - 09:25 PM
#180 Guest_vet_voychev_*
Публикувано: 05 October 2009 - 09:48 PM
Да права сте.