Dog.bg Форуми : Проблемите ми с клиники АНИМО

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Проблемите ми с клиники АНИМО

#141 Потребителят е офлайн   elerina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 October 2008 - 10:47 AM

Просто зависи на кой лекар ще попаднете. Доколкото съм видяла, там си имат отделни лекари за котки, за кучета, за птици и за гризачи. Не бъркам, нали? Та примерно папагалската лекарка в Младост (поне допреди 3-4 месеца, дано не е напуснала оттогава) е много мила, много внимателно се отнася с птичетата и моите ги оправи за нула време.

Тъй че по-добре взинайте имената на лекарите, които са се държали зле, а не слагайте всички под общ знаменател, само заради един такъв.
User's Signature

When the last moon is cast over the last star of morning
And the future has passed without even a last desperate warning
Then look into the sky where through the clouds a path is torn
Look and see her how she sparkles, it's the last unicorn

#142 Потребителят е офлайн   Sofia79 Икона

Публикувано: 20 January 2009 - 01:15 PM

Аз нямам проблеми с клиника Анимо! Доверявам живота на боната ми котка изцяло на лекарите в нея (Анимо - Младост)! Четейки написани коментари бих решила, че в това е най-жестоката клиника в целият свят. Но това не е така! Разбирам, че темата е посветена на негативната емоция, но понеже я четат и много хора, които не са посещавали клиниката и са склонни да си извадят погрешно заключение реших и аз да се включа. Пиша моето мнение не за да споря с хората, които са загубили любимо куче или коте, а за тези за които все още има шанс да бъдат спасени. Ако се чудите къде да заведете своят домашен любимец - заведете го в Анимо. Нито са нахални, нито са бездарници както прочетах по-рано някъде. Някои хора си мислят, че като намерят ветеринар в кв.Лозенец ще хванат господ за шлифера. А ако се колебаете - заведете го в друга клиника! Но го направете. Какво по-добро място за лечение от това, в което могат да му напправят спешните манипулации и изследвания на място? Не си губете времето по форумите, животът и здравето на домашният любимец е във Вашите ръце.

#143 Потребителят е офлайн   papyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Деца, котки, пътешествия, фотография

Публикувано: 24 January 2009 - 12:43 PM

В началото клиники Анимо бяха най-доброто възможно нещо. Може би вече не е така, може би зависи на кого ще попаднете. Но това е така за всяка клиника. И освен това при всички лекари, особено ветеринарните трябва да има връзка лекар-пациент. Няма ли я то лечението при всичкото старание би могло да е по-добро. А ветовете работят с пациенти, които не могат да кажат какво чувстват, къде ги боли, какво искат да кажат и да се оплачат. Остават данните от изследванията, затова аз избирам клиниката в началото по апаратурата. Колкото и да е добър чичо вет няма ли техника лечението ще бъде нива надолу от доброто. Едни ветове обичат кучета, други котки, трети влечуги, насекоми, птици и какво ли още не от домашните любимци, иначе отношението им към стопанските животни е съзнателнио професионално. Просто доскоро понятието домашен любимец и безкрайната обич на стопанина към него беше някак гледана с недобро око. Специализацията на отделните лекари също има значение.
В клиники Анимо има голямо текучество заради ниското възнаграждение/ каза ми работещ там съвипускник на моя внук/. Това причинява липса на мотивация, която е по-важна от другата причина липса на голям опит. Собствениците имаха в началото прекрасен персонал, но много от тях завъдиха собствени кабинети, други започнаха бизнес и клиниките се пооголиха.
Тук някои потребители се изказаха смехотворно ;D :( за ветеринарната медицина. Медицината е наука, а не занаят! Ако не знаеш нещо, че съществува няма как да научиш начина за приложение. Има страшно съременни методи за диагностика, за лечение, дори хирургически хитрини, които са възможни благодарение на новите технологии. За лекарства да не говорим. Съвременната фармацевтична наука и производство е на светлинни години от мисленето на много лекари. Необходимо е непрекъснато да се следят новостите, да чете, да се работи над собственото усъвършенстване като специалист, да се влагат пари и време. Това е по-лесно за младите специалисти, ако имат желание. Друг е въпросът има ли стимул.
Затова нека изоставим плюенето наедро и говорим за конкретен специалист, защото той утре ще отиде другаде и ще ние се усмихне миличко и хоп пак сме минати. Да наречем с имена тези, от които се оплакваме, а и тези, от които се хвалим!
User's Signature

Обичам всички котки, вашите също.

#144 Потребителят е офлайн   mimonsh79 Икона

Публикувано: 12 February 2009 - 12:42 PM

Здр.Казвам се Мадлен и имам 13 годишна Болонка, но не чистокръвна, която вече не вижда и не чува.Бих искала да я завада на лекар.Кой би ми препоръчал?

#145 Потребителят е офлайн   angys Икона

Публикувано: 31 August 2009 - 09:49 PM

Клиника "Анимо" УУУУУУУУУББББББББИИИИИИЙЙЙЙЙЙЙЙЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦИИИИИИИИИИИ
ЗА 8 ДНИ ЛЕЧЕНИЕ НА МОЕТО КУЧЕ МИ ВЗЕХА ОКОЛО 700ЛВ И МЕ ЛЪЖЕХА В ОЧИТЕ,ЧЕ НЕ Е БОЛНО ОТ ПАРОВИРОЗА.ВСЕКИ ДЕН БЯХМЕ ТАМ И ДОРИ ГО ХОСПИТАЛИЗИРАХА ДВА ПЪТИ ПРЕЗ НЯКОЛКО ДНИ И МИНАХА ОКОЛО 4 ЛЕКАРИ,КОИТО МИ КАЗВАХА ВСЯКАКВИ ДРУГИ НЕЩА,НО НЕ И ИСТИНАТА.ДНЕС КОГАТО ОТИДОХ ДА ГО ВЗЕМА ДВАМА ОТ ЛЕКУВАЩИТЕ ЛЕКАРИ БЯХА ТАМ,НО НИКОЙ НЕ МИ КАЗА НИЩО,А МИ ПРАТИХА ЕДНО СТАЖАНЧЕ ДА МИ КАЖЕ, ЧЕ КУЧЕТО МИ Е БОЛНО ОТ ПАРОВИЗОРА.ИМА НАПРАВЕНИ ТРИ КРЪВНИ ТЕСТА И ДНЕС КОГАТО ГО ЗАВЕДОХ ПРИ ДРУГ ЛЕКАР,ТОЙ МИ КАЗА, ЧЕ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТЕСТ (ПРЕДИ 7 ДНИ) СЕ ПОДРАЗБИРА,ЧЕ Е ПАРОВИРОЗА.ТОВА СА УЖАСНИ ХОРА И АЗ СЕ НАДЯВАМ ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА СТОРЕНОТО!СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ СЕ ПОДВЕДОХ,НО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИМАМ КУЧЕ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КОГАТО КАРУЦАТА СЕ ПРЕОБЪРНЕ ПЪТИЩА МНОГО.НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ОПРАВИ МОЯ МЪНИК,КОЕТО Е МАЛКО ВЕРОЯТНО ЗАРАДИ ТЕЗ УБИЙЦИ.МОГА ДА НАПИША ВСЯКА ЕДНА ДУМА НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ЛЕКАРИТЕ,НО Е БЕЗМИСЛЕНО.САМО ЩЕ СЕ МОЛЯ ТЕЗИ ХОРА ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗА ВСИЧКО СТОРЕНО

Моля, пишете с нормален шрифт!

Модератор

#146 Потребителят е офлайн   angys Икона

Публикувано: 01 September 2009 - 02:13 PM

Съжалявам за шрифта,но ми е за първи път да пиша във форуми! Днес поразпитах за тази клиника и научих мн жестоки неща.Всеки сам избира къде да си заведе своя любимец,но за мен видяното и чутото ми дадоха да разбера занапред и когато някой мой познат има нужда ще го предпазя от тези хора

#147 Потребителят е офлайн   лабчо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 03:18 PM

Прочетох доста старателно темата и мога само да се присъединя към отрицателните емоции.

На три месеца кучето ми получи топлинен удар и понеже през нощта му прилоша, отидохме в денонщната клиника Анимо в Младост 1. Пътво, че ни посрещнаха все едно сме дошли да просим, а не да търсим помощ и второ, че отношението към кучето беше повече от супер отвратително, Някакво младо лекарче, очевидно кисело, че сме му нарушили съня, хвана кученцето, което тогава беше 10 кг и го метна на масата, все едно е чувал. След направената от мен забележка, ми беше отговорено: Това е само куче какво толкова се впечатлявате eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif

Начинът по който му постави антибиотика го помня и до днес, защото кучето се скъса половин час да скимти от болка eg_033.gif eg_033.gif

Но върхът беше диагнозата: кучето има ГАНА, защото има гурли ud_009.gif ud_009.gif ud_009.gif

Е, не това ме довърши, гледам кучета от 20 години и имам идея за какво става дума при ганата. Виждала съм не е едно и две кучета болни от гана в клиниката в Горубляне, ама това беше уникално.

По професия съм юрист и искрено им пожелавам да попаднат, когато спешно се нуждаят, точно на такива юристи, каквито лекари са те!!!

П.П.

Цената, която ми беше взета за мерене на температура, инжекция с антибиотик и ПРАВИЛНА диагноза няма да я коментирам, но беше малко под трицифрено число ud_009.gif ud_009.gif ud_009.gif

#148 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 04:03 PM

Цитат(лабчо @ Sep 1 2009, 02:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
гледам кучета от 20 години и имам идея за какво става дума при ганата. Виждала съм не е едно и две кучета болни от гана в клиниката в Горубляне, ама това беше уникално.

Леле, ама ти сериозно ли, аз от тук разбирам, ти на колко си години? wb_052.gif

#149 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 10:10 PM

Мда,напълно съм съгласна,че там са некомпетентни обирджии,
на мен ми се наложи да отида по спешност през нощта за една инжекция,
а те настояха да направят преглед,КОЙТО НЕ МИ БЕШЕ НУЖЕН,но нали трябва да рекетират.....

#150 Guest_vet_voychev_*

• Група: Гости

Публикувано: 12 September 2009 - 12:46 AM

Цитат(angys @ Aug 31 2009, 10:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ЗА 8 ДНИ ЛЕЧЕНИЕ НА МОЕТО КУЧЕ МИ ВЗЕХА ОКОЛО 700ЛВ И МЕ ЛЪЖЕХА В ОЧИТЕ,ЧЕ НЕ Е БОЛНО ОТ ПАРОВИРОЗА.ВСЕКИ ДЕН БЯХМЕ ТАМ И ДОРИ ГО ХОСПИТАЛИЗИРАХА ДВА ПЪТИ ПРЕЗ НЯКОЛКО ДНИ И МИНАХА ОКОЛО 4 ЛЕКАРИ,КОИТО МИ КАЗВАХА ВСЯКАКВИ ДРУГИ НЕЩА,НО НЕ И ИСТИНАТА.ДНЕС КОГАТО ОТИДОХ ДА ГО ВЗЕМА ДВАМА ОТ ЛЕКУВАЩИТЕ ЛЕКАРИ БЯХА ТАМ,НО НИКОЙ НЕ МИ КАЗА НИЩО,А МИ ПРАТИХА ЕДНО СТАЖАНЧЕ ДА МИ КАЖЕ, ЧЕ КУЧЕТО МИ Е БОЛНО ОТ ПАРОВИЗОРА.ИМА НАПРАВЕНИ ТРИ КРЪВНИ ТЕСТА И ДНЕС КОГАТО ГО ЗАВЕДОХ ПРИ ДРУГ ЛЕКАР,ТОЙ МИ КАЗА, ЧЕ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТЕСТ (ПРЕДИ 7 ДНИ) СЕ ПОДРАЗБИРА,ЧЕ Е ПАРОВИРОЗА.ТОВА СА УЖАСНИ ХОРА И АЗ СЕ НАДЯВАМ ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА СТОРЕНОТО!СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ СЕ ПОДВЕДОХ,НО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИМАМ КУЧЕ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КОГАТО КАРУЦАТА СЕ ПРЕОБЪРНЕ ПЪТИЩА МНОГО.НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ОПРАВИ МОЯ МЪНИК,КОЕТО Е МАЛКО ВЕРОЯТНО ЗАРАДИ ТЕЗ УБИЙЦИ.МОГА ДА НАПИША ВСЯКА ЕДНА ДУМА НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ЛЕКАРИТЕ,НО Е БЕЗМИСЛЕНО.САМО ЩЕ СЕ МОЛЯ ТЕЗИ ХОРА ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗА ВСИЧКО СТОРЕНО

Модератор

Здравейте,
казвам се Д-р Калоян Войчев работя в клиники Анимо и по една случайност попаднах на този постинг, мъчно и обидно ми стана след като прочетох поста и понеже съм запознат със случаят и вие знаете колко сериозно и присърце се заех с лечението на вашето малко Хъски, реших да се регистрирам и отговоря бих се радвал ако и вие намерите очи да отговорите.

Мисля че ще е добре от ваша страна ако сканирате и публикувате цялата информация относно назначеното лечение на вашето Хъски Нерон, дококото разбирам тук има и регистрирани колеги нека те коментират резултатите и къде е била нашата грешка.

Накратко ще изложа случаят с хъскито Нерон и се надявам да бъда разбран от повечето хора които четат форуми. Преди това искам да отбележа, че аз като млад човек много често когато предприемам определена стъпка в живота било то от важният избор на зъболекар ,лекар на детето ми или не дотам важния какъв филм да изтегля се доверявам на интернет и различни форуми и моят опит сочи, че понякога вместо да извлечеш полза можеш силно да бъдеш объркан.

Първият ден когато Нерон дойде на посещение във ветеринарна клиника Анимо той беше на 42 дни БЕЗ ваксина, от кучкарник с неизяснен произход, влезе във клиниката воден на ПОВОД. Повечето хора които гледат кучета и са наясно относно стриктната хигиена която трябва да се спазва при бебетата кученца ще разберат встъпителните ми слова.

Вие бяхте предупредени че е много опасно така да разхождате малко куче без приложена ваксинална схема, уви може би късно.

При направения първоначален преглед кученцето беше клинично здраво, единствено ме притесни това че вие казахте,че то е било зацапано с диарични изпражнения в клетката когато сте го взели преди ден. но вече било по добре...акало нормално оформени изпражнения. Бяха ви дадени препоръки за хранене и гледане и кога да започне ваксиналната схема. Също така много внимателно да го наблюдавате вследващите няколко дни и ако започне диария и повръщане веднага да го доведете.

Както и да е , моите съмнения и опасения от това че разхождате куче-бебе без ваксини свободно на повод се оправдаха когато ви видях на другата сутрин отново във клиниката.

Кучето вече беше започнало силна и НЕТИПИЧНА за Парвовирусна инфекция диария, имаше и едно повръщане. Назначени му бяха кръвни изследвания които даваха данни за обезводняване и силана левкоцитоза /36хиляди- отново нетипично за Парвовироза/. Направен му беше бърз антигенен бърз тест за Парвовироза и Коронавирусна инфекция. Теста ОТХВЪРЛИ Парвовирозата и Потвърди Коронавирусната инфекция. Кучето беше прието по спещност за вътреболнично лечение с 24 часово наблюдение. Поставен му беше венозен катетър , започна интензивна флуидна терапия и комбинация от два антибиотика. След 24 часов престой кучето бе изписано с видими от вас подобрения за лечение във къщи, потвърдени от контролни кръвни изследвания. При следвашите няколко контролни прегледа Нерон се чувстваше прекрасно и премина на инжективни антибиотици.

След това разбрах от колегите ми че малкото хъски е започнало отново разтройство, направени са му всички необходими изследвания включително и ехография на черва, при прегледа ви е било казано че състоянието му е такова трябва да бъде отново прието за болнично лечение- вие категорично сте ОТКАЗАЛИ, колегите въпреки това са започнали адекватна терапия, естествено не дотолкова ако то бе останало в клиниката.
На другият ден когато сте дошли отново животното е било супер обезводнено и отпаднало- защото предполагам вие във къщи не сте му пускали системи с течности?
Склонили сте да остане отново при нас но само след няколко часа сте дошли и сте поискали животното да бъде изписано.
"Стажантчето" както наричате колегата който е дипломиран ветеринарен лекар и е бил дежурен отговарящ за пациентите които се лекуват във клиниката, подробно ви е обяснил относно развоя на двете заболявания при вашият Нерон, че кучето ви преболедувало от Коронавирусна инфекция преди няколко дни и сега изкарва и Парвовирусна инфекция/Парвовироза/ и е важно да продължи лечението във инфекциозното отделение на клиниката. Вие сте отказали - КАК да ви помогнем като вие вместо да оставите ИНФЕКЦИОЗНО болно животно сте тръгнали да търсите втори-трето-четвърто мнение -А замислихте ли се че пътюм разнасяйки го и сеейки вируси може да заразите и Убиете други малки кученца?

След всичко казано , изложени факти които могат да бадат подкрепени със направени черно на бяло изследвания, силно се надявам да намерите сили да се ИЗВИНИТЕ за поста, написан може би по незнание и в пристъп на гняв.
Доколкото разбирам кучето е изписано живо и думите с които започвате - "УУУБББИИИЙЙЙЦЦИ" са неоправдани и меко казано долна клевета.

Бих се радвал ако сканирате картона на кучето и всички изследвания и колеги коментират изказването на "Колегата друг Лекар" че още от първото изследване се разбирало че е Парвовироза....

И последно искам да оточня че и Парвовирозата и Короновирозата бидейки вирусни заболявания протичащи по сходен начин имат един и същ начин на лечение. Така че терапичта проведена от нас при всички случаи е била правилна.

А всички вие които ще прочетете този пост, хубво се замислете, МИСЛЕТЕ, и четете внимателно преди да си направите каквото и да е било заключение.

Д-р К.Войчев

[/size]

#151 Guest_vet_voychev_*

Публикувано: 12 September 2009 - 12:52 AM

Цитат(vet_voychev @ Sep 12 2009, 01:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(angys @ Aug 31 2009, 10:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Модератор

Здравейте,
казвам се Д-р Калоян Войчев работя в клиники Анимо и по една случайност попаднах на този постинг, мъчно и обидно ми стана след като прочетох поста и понеже съм запознат със случаят и вие знаете колко сериозно и присърце се заех с лечението на вашето малко Хъски, реших да се регистрирам и отговоря бих се радвал ако и вие намерите очи да отговорите.

Мисля че ще е добре от ваша страна ако сканирате и публикувате цялата информация относно назначеното лечение на вашето Хъски Нерон, дококото разбирам тук има и регистрирани колеги нека те коментират резултатите и къде е била нашата грешка.

Накратко ще изложа случаят с хъскито Нерон и се надявам да бъда разбран от повечето хора които четат форуми. Преди това искам да отбележа, че аз като млад човек много често когато предприемам определена стъпка в живота било то от важният избор на зъболекар ,лекар на детето ми или не дотам важния какъв филм да изтегля се доверявам на интернет и различни форуми и моят опит сочи, че понякога вместо да извлечеш полза можеш силно да бъдеш объркан.

Първият ден когато Нерон дойде на посещение във ветеринарна клиника Анимо той беше на 42 дни БЕЗ ваксина, от кучкарник с неизяснен произход, влезе във клиниката воден на ПОВОД. Повечето хора които гледат кучета и са наясно относно стриктната хигиена която трябва да се спазва при бебетата кученца ще разберат встъпителните ми слова.

Вие бяхте предупредени че е много опасно така да разхождате малко куче без приложена ваксинална схема, уви може би късно.

При направения първоначален преглед кученцето беше клинично здраво, единствено ме притесни това че вие казахте,че то е било зацапано с диарични изпражнения в клетката когато сте го взели преди ден. но вече било по добре...акало нормално оформени изпражнения. Бяха ви дадени препоръки за хранене и гледане и кога да започне ваксиналната схема. Също така много внимателно да го наблюдавате вследващите няколко дни и ако започне диария и повръщане веднага да го доведете.

Както и да е , моите съмнения и опасения от това че разхождате куче-бебе без ваксини свободно на повод се оправдаха когато ви видях на другата сутрин отново във клиниката.

Кучето вече беше започнало силна и НЕТИПИЧНА за Парвовирусна инфекция диария, имаше и едно повръщане. Назначени му бяха кръвни изследвания които даваха данни за обезводняване и силана левкоцитоза /36хиляди- отново нетипично за Парвовироза/. Направен му беше бърз антигенен бърз тест за Парвовироза и Коронавирусна инфекция. Теста ОТХВЪРЛИ Парвовирозата и Потвърди Коронавирусната инфекция. Кучето беше прието по спещност за вътреболнично лечение с 24 часово наблюдение. Поставен му беше венозен катетър , започна интензивна флуидна терапия и комбинация от два антибиотика. След 24 часов престой кучето бе изписано с видими от вас подобрения за лечение във къщи, потвърдени от контролни кръвни изследвания. При следвашите няколко контролни прегледа Нерон се чувстваше прекрасно и премина на инжективни антибиотици.

След това разбрах от колегите ми че малкото хъски е започнало отново разтройство, направени са му всички необходими изследвания включително и ехография на черва, при прегледа ви е било казано че състоянието му е такова трябва да бъде отново прието за болнично лечение- вие категорично сте ОТКАЗАЛИ, колегите въпреки това са започнали адекватна терапия, естествено не дотолкова ако то бе останало в клиниката.
На другият ден когато сте дошли отново животното е било супер обезводнено и отпаднало- защото предполагам вие във къщи не сте му пускали системи с течности?
Склонили сте да остане отново при нас но само след няколко часа сте дошли и сте поискали животното да бъде изписано.
"Стажантчето" както наричате колегата който е дипломиран ветеринарен лекар и е бил дежурен отговарящ за пациентите които се лекуват във клиниката, подробно ви е обяснил относно развоя на двете заболявания при вашият Нерон, че кучето ви преболедувало от Коронавирусна инфекция преди няколко дни и сега изкарва и Парвовирусна инфекция/Парвовироза/ и е важно да продължи лечението във инфекциозното отделение на клиниката. Вие сте отказали - КАК да ви помогнем като вие вместо да оставите ИНФЕКЦИОЗНО болно животно сте тръгнали да търсите втори-трето-четвърто мнение -А замислихте ли се че пътюм разнасяйки го и сеейки вируси може да заразите и Убиете други малки кученца?

След всичко казано , изложени факти които могат да бадат подкрепени със направени черно на бяло изследвания, силно се надявам да намерите сили да се ИЗВИНИТЕ за поста, написан може би по незнание и в пристъп на гняв.
Доколкото разбирам кучето е изписано живо и думите с които започвате - "УУУБББИИИЙЙЙЦЦИ" са неоправдани и меко казано долна клевета.

Бих се радвал ако сканирате картона на кучето и всички изследвания и колеги коментират изказването на "Колегата друг Лекар" че още от първото изследване се разбирало че е Парвовироза....

И последно искам да оточня че и Парвовирозата и Короновирозата бидейки вирусни заболявания протичащи по сходен начин имат един и същ начин на лечение. Така че терапичта проведена от нас при всички случаи е била правилна.

А всички вие които ще прочетете този пост, хубво се замислете, МИСЛЕТЕ, и четете внимателно преди да си направите каквото и да е било заключение.

Д-р К.Войчев

[/size]

#152 Потребителят е офлайн   Nikita_72 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2009 - 09:21 AM

Цитат(Ancheto @ Sep 1 2007, 11:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Без да се впускам в подробности , защото ми е много болезнен спомена , имам една УБИТА кучка от некомпетентност във въпросната клиника , но във Варна . Това беше през 1999 г и повече не съм влизала там. За сегашната им компетентност не мога да кажа нищо , може и да са се понаучили.

Присъединявам се към изказаното мнение. Наскоро имах срещи с тях във Варна и разбират от лечение, колкото аз от ядрена физика.

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#153 Потребителят е офлайн   petrra Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 September 2009 - 11:46 PM

Чета и не вярвам на очите си!!! ud_009.gif Нямам конкретни наблюдения от "Анимо" но... ако и 10 % от написаното е вярно не ми се мисли въобще... dry.gif
Четох и постовете на D-ra(макар и стари) и искам да ти кажа човече, че ти наистина си цензура (да ме прощават всички представителкелки на "най-древната професия") при това с бяла престилка. Но дори и в този бранш има морал, на който ти явно не си способен!!! Ако не аз то някой друг ще го направи...това ли е твоето мото??? zz_020.gif
Е понеже аз се занимавам с хуманитарна , а не ветеринарна медицина да ампутирам ли гърди , понеже съществува хипотетичната възможност някоя дама да се изненада с карцином на мамилата някога...? Или да направя тотална хистероктомия само и единственно да "съдера" нечия кожа, понеже клиента...пардон пациента го иска?
д-р Коджабашев това се отнася и за Вас? Ако някога прочетете това...замислете се дали ще Ви е приятно близките да се обръщат към Вас с :
- цензура ?
( съжалявам за нецензурните епитети...но наистина ме лови бас при подобни изказвания)
Тути не знам дали още бачкаш там, но замисли се!!! Знаеш лафа, че лекарските грешки лежат в гробището!!! Съгласна съм, че има доста неизвестни в тази професия и не винаги 2+ 2 е = 4, но да бяхте станали цветари по дяволите...ако не Ви се иска да мислите.Не ми хвали нито оборудването, нито консумативите, нито библиотеката.Важен е човешкият фактор!!! Ако няма кой адекватно да вземе решение...изходът е летален.
Трябва да има някой,който адекватно да интерпретира резултатите-иначе няма смисъл!!!
И в заключение ще река:
Не можем да поставяме всички под общ знаменател-вярно е! Има лекари и "лекари"...далеч съм от мисълта за кинтите и безсмислените вливания, процедури и препарати. И на моя вет стажантите се учат, но им имам доверие!Зад гърба им е ТОЙ... д-р Ташев!!! ba_025.gif
Има кой да ги контролира и има и кой да ги плесне зад врата, ако се отклонят от правият път!!!
П.С. с две специалности съм..."Филаретова" и ТУ- София и нито едната от двете степени не ми дава да подмина с лека ръка постовете на гореспоменатите индивиди!

Лекичко с думите!
мод

User's Signature

Пеперудите са вятърничави

#154 Потребителят е офлайн   D-r Koko Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 30 September 2009 - 08:20 AM

Не смятам, че има човек, занимаващ се с медицина да прави елементарни грешки като: хуманитарна вместо хуманна. Двете думи имат различно значение в езика и се използват за различни неща. И не е хистероктомия, а хистеректомия( от думите хистера-матка и ектомия-изрязвам). Не Ви знам специалностите, но като сте цензура , поне не се мъчете да бъдете интересни. Ако нямате какво да кажете, по-добре си мълчете.

Леко с думите!
мод

User's Signature

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.

#155 Потребителят е офлайн   vetvet Икона

• Member
  • Икона

Публикувано: 30 September 2009 - 12:12 PM

Цитат(petrra @ Sep 29 2009, 09:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Чета и не вярвам на очите си!!! ud_009.gif Нямам конкретни наблюдения от "Анимо" но... ако и 10 % от написаното е вярно не ми се мисли въобще... dry.gif
...
И в заключение ще река:
Не можем да поставяме всички под общ знаменател-вярно е! Има лекари и "лекари"...далеч съм от мисълта за кинтите и безсмислените вливания, процедури и препарати. И на моя вет стажантите се учат, но им имам доверие!Зад гърба им е ТОЙ... д-р Ташев!!! ba_025.gif
Има кой да ги контролира и има и кой да ги плесне зад врата, ако се отклонят от правият път!!!
П.С. с две специалности съм..."Филаретова" и ТУ- София и нито едната от двете степени не ми дава да подмина с лека ръка постовете на гореспоменатите индивиди!

Лекичко с думите!
мод

Нямам нищо против чувствата Ви към Вашия доктор,но ми е интересно какво ще кажете за това http://www.bulgar-bg...3f2971bdaac0211
User's Signature

Ветеринарна клиника "АЛГИ" гр.Поморие
денонощен прием

двм.Петко Димитров Бойчев
0887278169

#156 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 30 September 2009 - 02:37 PM

Глупаво е да се " плюете! Особено колеги... От абсолютно всяка клиника или кабинет, има и доволни и не доволни. На скоро, на познати почина кучето на хирургичната маса на проф. Аминков. Но, ако мое куче се натроши адски, аз при Аминков ще отида.
Отлично зная, че когато човек загуби кучето си( или коте) боли адски и винаги търсим виновни. Но такива писания " УБИЙЦИ" , обръщенията ви един към друг с обидни епитети... безобразно изглежда за четящите темата!

#157 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 September 2009 - 02:55 PM

Цитат(totschica @ Sep 30 2009, 03:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
От абсолютно всяка клиника или кабинет, има и доволни и не доволни.

Предполагам това има предвид и колегата vetvet. Че от всеки има доволен и недоволен.
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#158 Потребителят е офлайн   vetvet Икона

• Member
  • Икона

Публикувано: 01 October 2009 - 06:17 AM

Цитат(d-r Bobadova @ Sep 30 2009, 01:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(totschica @ Sep 30 2009, 03:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
От абсолютно всяка клиника или кабинет, има и доволни и не доволни.

Предполагам това има предвид и колегата vetvet. Че от всеки има доволен и недоволен.

Точно.
User's Signature

Ветеринарна клиника "АЛГИ" гр.Поморие
денонощен прием

двм.Петко Димитров Бойчев
0887278169

#159 Guest_vet_voychev_*

Публикувано: 01 October 2009 - 10:41 PM

Здравейте,
видях че има активизиране във форума ,помислих че никой не го чете, но никой не взе отношение /въпреки никовете започващи с вет и д-р/ относно случаят Нерон, което ме навежда на мисълта че е много лесно да минеш и оклепаш с фекалии без да почистиш след това...
Вече близо месец не получих отговор тук на моите въпроси относно обвиненията към екипа на вет. к-ка Амино - мълчанието приемам за съгласие и приканвам модератора да маркира по някъкъв начин "случаят Нерон" като долна клевета и опит да се подрони авторитета на клиника Анимо.
Поздрави
Д-р Войчев

#160 Guest_vet_voychev_*

Публикувано: 01 October 2009 - 11:02 PM

Цитат(kara and cveti @ Sep 1 2009, 11:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Мда,напълно съм съгласна,че там са некомпетентни обирджии,
на мен ми се наложи да отида по спешност през нощта за една инжекция,
а те настояха да направят преглед,КОЙТО НЕ МИ БЕШЕ НУЖЕН,но нали трябва да рекетират.....

След като не ви беше нужен преглед защо през нощта не му сложихте сама инжекция?

От повечето постове назад във страниците става въпрос за пари, да каквото и да се жалват повечето недоволни става въпрос за пари - Искам да попитам как да лекуваме ние ветеринарните лекари като нямаме нито здравна каса нито някакви странични субсидии, Като вие всички искате Точна диагноза и лечение която изисква апаратура и средства струващи стотицихиляди левове, обучение и специализации на кадри в чужди учебни заведения/нашите бълват кадри с дипломи но без необходима подготовка по болести при кучето и котката, зайчето и папагалчето/?,
Така е за съжаление лукса да гледаш домашно животно изисква доста средства така е в нормалните държави, и преди да си вземете домашен любимец си помислете дали ше имате необходимото време да го дарите с любов и грижи и финансовата независимост да го подкрепите когато то е болно ?

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни