Обезпаразитяване
Публикувано: 10 January 2009 - 09:13 AM
Зависи от препарата. Последствията започват от нищо, минават през разтойство и могат да бъдат и смърт за животното.

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 10 January 2009 - 09:38 AM
Става въпрос за Бихелдон при едномесечно кученце...Аз съм дала, а сестра ми не е разбрала и дала и тя :'( :huh:
Това беше вчера, кученцето няма разстройство, по - скоро е запечено, жизнено е храни се добре и спи спокойно като се наиграе...
Да очаквам ли да се влоши? :'(
Това беше вчера, кученцето няма разстройство, по - скоро е запечено, жизнено е храни се добре и спи спокойно като се наиграе...
Да очаквам ли да се влоши? :'(
Публикувано: 10 January 2009 - 04:47 PM
А кой малоумник ви каза да давате хапче на едномесечно кученце? Добре, че препарата е "много качествен" иначе белята може да е фатална.

Публикувано: 30 January 2009 - 01:19 PM
:( Някой може ли да ми каже нащо за паразитите по кучетата или по-точно за дъждовния червей и паразитите ,които се получават от него.Моето куче има паразити от дъждовен червей и на изпуска Дали от това се изпуска ? :huh: :rolleyes:
Публикувано: 07 February 2009 - 10:28 PM
Здравейте,
Вие кои препарати за външно обезпаразитяване използвате ? Нищо че е Февруари вчера видях моето куче (ротвайлер на 2,8години) с зъби да пробва да убие бълхите по задните си крака и се чудя какъв препарат да купя ! Миналата година кучето ми беше с противопаразитна каишка,но аз не останах доволен и няма да повторя тази грешка отново ... Frontlinа да го пробваме ли ? Добър ли е ? :( Каква е разликата между Frontline Combo Spot-On и Frontline Spot-On класик ? Видях горепосочените продукти в сайта им обаче незнам каква е разликата.Кой според вас е по-добър ? :blink:
Вие кои препарати за външно обезпаразитяване използвате ? Нищо че е Февруари вчера видях моето куче (ротвайлер на 2,8години) с зъби да пробва да убие бълхите по задните си крака и се чудя какъв препарат да купя ! Миналата година кучето ми беше с противопаразитна каишка,но аз не останах доволен и няма да повторя тази грешка отново ... Frontlinа да го пробваме ли ? Добър ли е ? :( Каква е разликата между Frontline Combo Spot-On и Frontline Spot-On класик ? Видях горепосочените продукти в сайта им обаче незнам каква е разликата.Кой според вас е по-добър ? :blink:

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 09 February 2009 - 08:26 AM
Огромна. И като действие и като състав. Адвантикса залага на добре познатите пиретроиди със предимно репелентния/отблъскващ/ ефект и чак после убиващ ефект. Недоказано водоустойчив продукт със действие след първото накапване 20дни, а после вече до един месец. Токсичен за котки. Фронтлайна няма никакво репелентно действие, но ги убива всички. Водоустойчив. Действие 45дни. Абсолютно безвреден и за кучета и за котки. И двата продукта вършат работа ако се спазват изискванията по употребата им. Аз съм за Фронтлайн.