Публикувано: 05 December 2007 - 11:58 PM
Здравейте преятели! За мен и Конан вижте на Ирл.вълкодав от 13 стр.нагоре Сега ще ви погостувам на чаша винце. Много обичам померанския шпиц.Няма цвят да не му отива,само бял на живо не съм виждал ,ай купете си да видя и такъв.Жива играчка бижу. Освен седящ по хората,коли и оценящата масичка видях и пуснат на поляня,движенията му бяха стремлеви отсечени внизапни като на пружинка и не изпускащ вече стопанката си от око.Много се и увеличава броят им ми се струва.Браво стига да са качествени,нека да има за да ги развъждате с подбор,има ли 1порода само горна граница,заплождайте с изключително дребни мъжки за дребност, ние пък вълкодавите се запложда с груби едри ,но пропорционални мъжки с женски трудноразличими от мъжките по размер за едрина ,нямаме горна граница по голямото се котира.независимо,че женските са по ниски и нежни.Желая ви Успех и не се карайте помежду си здружете се,дрьжте цени ,събирайте се и не ги продавайте само за пари на сноби без любовтта им към породата ,проучвайте условията на отглеждане .Познавам богаташи дето мераците бързо минават като кученцето си изп. на килима яде бой и хвърчи на село.родословието се показва по кафетата.и край, :то избягало ,то се заплодило с ...,откраднали го,одушило го ... една кола............... ТА и пари да броят някой ще купуват шпица от мода щот П.хилтън имала оная имала,но ВИЕ СТЕ НОВАТА МОДА ПО СВЕТА,обичам ТАЗИ ПОРОДА ,НО с дог и ирландски вълк. в къщи и това не може те са за по изтънчени от мен хора за културни,отговорни ,олегнали дами с положение и висок социален статус. чао
www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND