Dog.bg Форуми : Померан-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (263 Страници) +
  • « Първа
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци

#2281 Потребителят е офлайн   Aris Aris Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 March 2008 - 10:07 PM

Zdraveite! Podariha mi kuchence pomeran. Samo che kupovachut na kuchenceto go e kupil ot zoo magazin , nito ima rodoslovie nito e vidial roditelite. :( Ima i belichki petanca na lapichkite. Veche e na chetiri meseca i polovina i e pochti na granicata na razmerite na porodata. Drugi puk mi kazvat che kucheto mi bilo shpic. Ne znam mnogo za porodata za tova molia pomognete mi i daite mnenie :))))

#2282 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 10:10 PM

Aris Aris , почти съм сигурна ,че кученцето ти ще е малък шпиц, но е добре да пуснеш и снимки. ;)
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#2283 Потребителят е офлайн   Aris Aris Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 March 2008 - 10:11 PM

Eto i malko snimki na Aris.

#2284 Потребителят е офлайн   Aris Aris Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 March 2008 - 10:22 PM

.

#2285 Потребителят е офлайн   Aris Aris Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 March 2008 - 10:25 PM

:)

#2286 Потребителят е офлайн   Aris Aris Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 March 2008 - 10:28 PM

seska kakvo shte kajesh? moqt lubimec ima li si poroda? :)

МОД: Тук пишем на кирилица!

#2287 Потребителят е офлайн   GUCCI Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 10:44 PM

Цитат

seska kakvo shte kajesh? moqt lubimec ima li si poroda? :)

Ами ако мога аз да се включа,бих казала,че ми прилича на шпиц,евентуално мини.Тъй като и аз си взех кученце от зоо магазин и ми беше продадено за померан!Ето една негова снимчица,доста прилича на твоето

#2288 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 10:44 PM

Със сигурност е шпиц , но не и померански  :-
User's Signature

#2289 Потребителят е офлайн   GUCCI Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 10:56 PM

докато има будали като нас,ще има и зоомагазини и борси  :mazohist:а те правят луди пари на наш гръб.Купуват кученца едва ли не на кг и после ги продават по 1000лв едното...ние - шарани, а те - милионери...

#2290 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 11:06 PM

Цитат

докато има будали като нас,ще има и зоомагазини и борси  :mazohist:а те правят луди пари на наш гръб.Купуват кученца едва ли не на кг и после ги продават по 1000лв едното...ние - шарани, а те - милионери...

ама те от развъдник струват много повече... така, че не сте се минали кой знае колко...

а междодругото... ето това е най - сладкото същество, което съм виждала, за съжаление само на снимка... Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#2291 Потребителят е офлайн   Aris Aris Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 March 2008 - 11:07 PM

Mnogo blagodarq za pomoshta. :) Predpolagam che tezi beli petunca na lapite sa defekt , i pri izlojbeni kucheta tova ne se dopuska , no za domashen lubimec ne e problem nali? Inache GUCCI az mnogo biah haresala poradata pomeran i daje biah namerila saita na seska i i bqh pisala che imam jelanie da si kupia kuchence. Obache tia mi kaza togava che ochakva munichki qnuari mesec a i prdi men imalo jelaeshti i togava moia priatel reshi da me iznenada. I nameri toi kucheto , no puk goliama rabota... Aris e tolkova sladuk che i pomiarche da e mi e vse tazi.Vse pak e dobre kato me pitat  horata poneje sme goliama atrakcia s nego kato izlezem da znam kakvo da im kaja kato me pitat kakva poroda e :))))))

#2292 Потребителят е офлайн   GUCCI Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 11:11 PM

Цитат

Цитат

ама те от развъдник струват много повече... така, че не сте се минали

аз не се притеснявам,че съм се минала.Сега вече знам,че цената на  един померан започва от 1500Е.Проблема е,не че немога да си го купя,а че се запознах с цените едва след като си взех кучето...общо взето,след дъжд - качулка....

#2293 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 11:12 PM

Цитат

Цитат

Цитат

ама те от развъдник струват много повече... така, че не сте се минали

аз не се притеснявам,че съм се минала.Сега вече знам,че цената на  един померан започва от 1500Е.Проблема е,не че немога да си го купя,а че се запознах с цените едва след като си взех кучето...общо взето,след дъжд - качулка....

обикновено така става. следващият път повече ще внимаваме  ;)
User's Signature

Качена снимка

#2294 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 11:15 PM

Цитат

Цитат

ама те от развъдник струват много повече... така, че не сте се минали кой знае колко...

Ами не съм напълно съгласна! Ето тези две кученца са малък шпиц домашен клас купени за 1000лв. Аз в момента продавам малък шпиц домашен клас верно не за 1000лв, а за 1100лв, но в тези сто лева отгоре съм включила европейски паспорт, микрочип, клубно родословие и всички ваксини, както и други разходи, които всички ще имат докато кученцето им стане на половин година, като например ваденето на кучешките млечни зъби и др, такива. Кученцето е с родители шампиони, които могат да се видят и да се прецени какво ще се очаква като качество и от кученцето, докато от зоомагазин купуваш на сляпо и се надяваш на късмет.  Е тогава как така развъдника продава по-скъпо?
User's Signature

#2295 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 March 2008 - 11:17 PM

ама те от развъдник струват много повече... така, че не сте се минали кой знае колко

Определено не мога да се съглася! За 1000лв спокойно се намира малък шпиц с родословие в България - от развъдник! Разликата е, че кучето е много по качествено, с доказан произход, може да се състезава на изложби и да членува в съответния клуб!
User's Signature

Качена снимка

#2296 Потребителят е офлайн   GUCCI Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 11:20 PM

Цитат

Mnogo blagodarq za pomoshta. :) Predpolagam che tezi beli petunca na lapite sa defekt , i pri izlojbeni kucheta tova ne se dopuska , no za domashen lubimec ne e problem nali? Inache GUCCI az mnogo biah haresala poradata pomeran i daje biah namerila saita na seska i i bqh pisala che imam jelanie da si kupia kuchence. Obache tia mi kaza togava che ochakva munichki qnuari mesec a i prdi men imalo jelaeshti i togava moia priatel reshi da me iznenada. I nameri toi kucheto , no puk goliama rabota... Aris e tolkova sladuk che i pomiarche da e mi e vse tazi.Vse pak e dobre kato me pitat  horata poneje sme goliama atrakcia s nego kato izlezem da znam kakvo da im kaja kato me pitat kakva poroda e :))))))

ама разбира се!аз досега съм гледала и безпородни кучета,и два кокера с елитно родословие,потомци на посланниците на Русия и Англия в Бг...и какво ли още не.Всички съм ги обичала еднакво.И малкия сега си го обичам,защото е голямо диване и за мен е сладък  :P
А и рано или късно ще си взема и померанче ,винаги има място за още едно....както казва Мечо Пух:Колкото повече,толкова повече ;)
п.с дано не бъркам репликата

#2297 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 March 2008 - 11:23 PM

Не бъркаш! ;)
User's Signature

Качена снимка

#2298 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 11:23 PM

Извинявам се на всички! Не съм искала никой да засегна! И може би не сме се разбрали донякъде, всъщност аз не се изразих правилно, за което още веднъж много се извинявам! Първо: когато цитирах цената визирах помераните, а не малките шпицове. И второ: според мен няма две мнения по въпроса с разликата в качеството на кучетата от развъдник и от магазин/борса. То това си е ясно... Развъдчика и ще се интересува от кученцето и ще помага при евентуални проблеми и... абе разликата е къде - къде по - голяма. Просто така като ги даваш на куп парите ти се виждат повече отколкото е нужно. Особено ако рядко виждаш толкова много пари на едно място...
User's Signature

Качена снимка

#2299 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 11:26 PM

Здравейте, нямам померан имам други породи кучета, но редовно Ви чета, seska, какво ще рече домашен клас /извинявам се за тъпия въпрос, но ми стана интересно/. И относно това кой как се е минал, аз съм на мнение, че по добре кучето да се вземе от развъдни, както си отделил примерно 1000лв. ще се помъчиш още малко, но поне ще знаеш, че кучето е здраво :blink:

П.П. Seska редовно посещавам и сайта Ви, но всичко е продадено, затова се учудих и на това, че имаш кученца за продажба :o

#2300 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 11:28 PM

домашен клас (това ми обясниха на мен де) е кученце от мама и татко померан, с родословия и всико, което се е родило с някакъв дефект и неможе да участва по състезания...
User's Signature

Качена снимка

• (263 Страници) +
  • « Първа
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема