Dog.bg Форуми : Померан-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (263 Страници) +
  • « Първа
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци

#2301 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 March 2008 - 11:31 PM

Цитат

домашен клас (това ми обясниха на мен де) е кученце от мама и татко померан, с родословия и всико, което се е родило с някакъв дефект и неможе да участва по състезания...

Ааааааааааааааа, ясно сега схванах, благодаря :wub:

#2302 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 March 2008 - 11:38 PM

домашен клас (това ми обясниха на мен де) е кученце от мама и татко померан, с родословия и всико, което се е родило с някакъв дефект и неможе да участва по състезания...

Домашен клас = домашен любимец. Lonesome, никой тук не се сърди! Целта на форума е хората да получат повече информация и да направят правилен избор! Начетох се на трагедии, купуват се кученца от магазини, борси и агенции - те са без ваксини, необезпаразитени! Гледат ги като добитък-натъпкани, смъртните случаи са много, а контрата и страданието са на гърба на новите стопани! :huh: За това става дума!!! На практика разлика в цената няма, Светлето го е написала най-точно!
User's Signature

Качена снимка

#2303 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 11:42 PM

Цитат

Домашен клас = домашен любимец. Lonesome, никой тук не се сърди! Целта на форума е хората да получат повече информация и да направят правилен избор! Начетох се на трагедии, купуват се кученца от магазини, борси и агенции - те са без ваксини, необезпаразитени! Гледат ги като добитък-натъпкани, смъртните случаи са много, а контрата и страданието са на гърба на новите стопани! :huh: За това става дума!!! На практика разлика в цената няма, Светлето го е написала най-точно!

Ей, благодаря за мнението, написала си го много добре, подкрепям изцяло изказването, на мен ми е жал после да го гледам болно/и по този начин ще излезе и по скъпо от родословно куче/, а относно парите смятам се изразих по горе. :blink:

#2304 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 11:44 PM

Разбирам... Аз всъщност от този форум много неща разбрах... И да ви кажа нещо (само дано не ми се смеете много) понеже за семейството ми цената на един померан, шоу клас (нали така се казва?) и въобще какъвто и да е померан, е непосилна за момента се разбрахме, че за бала вместо злата ще получа бебе померан... Вече си броя дните до бала!  ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#2305 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 11:45 PM

Кученце имам свободно, защото си го бях оставила за мен, то беше страхотно до скоро и влагах големи надежди върху него, но при смяната на млечните с постоянните зъбки единия резец не излезе и за това кученцето не се допуска до изложби, а съответно и до разплод. Ето затова, колкото и да ми е болно, се налага да се разделя с моето скъпо момиченце Бианка :'(.
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#2306 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:21 AM

Белите лапички на кученцето на ARIS ARIS са дефект при едноцветните померани и означават ,че някъде назад имат двуцветни или трицветни родители.
Кученцето е много симпатично на снимката,прилича на миниатюрен шпиц и дано много да Ви радва!
Другият път като си търсите качествено кученце, ще се свържете с някой от развъдниците- за померани вече са 3-4 у нас и с повече късмет ще си изберете по Ваш вкус.
Ще чакаме нови снимки ,като пораснете!
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#2307 Потребителят е офлайн   GUCCI Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 10:25 AM

Аз определено ще си взема померанче от някой от вас  ;) задължително развъдник!човек като се опари веднъж,после се пази  :huh: моето също има беличко на задните крачета по пръстчетата.И действително е така: сумата,която съм дала досега за ваксини,паспорти(понеже този,който ми дадоха се оказа фалшив!!!) + цената на кученцето е доста над 1300лв....може би бих могла да си взема мини шпиц от развъдник на тази цена,най-малкото бих си спестила главоболията,които никак не бяха малко след взимането на кутрето,което се оказа и болничко...

#2308 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 March 2008 - 11:58 AM

Цитат

Аз определено ще си взема померанче от някой от вас  ;) задължително развъдник!човек като се опари веднъж,после се пази  :huh: моето също има беличко на задните крачета по пръстчетата.И действително е така: сумата,която съм дала досега за ваксини,паспорти(понеже този,който ми дадоха се оказа фалшив!!!) + цената на кученцето е доста над 1300лв....може би бих могла да си взема мини шпиц от развъдник на тази цена,най-малкото бих си спестила главоболията,които никак не бяха малко след взимането на кутрето,което се оказа и болничко...
въпреки премеждията GUCCI е голям сладур,да ти е жив и здрав и много да те радва :yahoo:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2309 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:03 PM

Цитат

Точно това имах предвид мила, че почти винаги са болнички и с не направени вексини и излиза по-скъпо кучето отколкото от развъдник, пък и страха от това дали ще се оправи след като е било болно с нищо не мога да го сравня :'(

#2310 Потребителят е офлайн   kootko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Развъдник ДемиДиор - померан и малък шпиц

Публикувано: 07 March 2008 - 07:38 PM

:'( :'( :'( :huh: :huh: :huh: :o :o
мили хора..............една приятелка ми прати сайт където се виждат ужасии за кученца..........така наречените развъдници във великата Америка.....ужасена съм  :gnqv: а имаше и померанчета :'( :'( :'(
Това клипче всъщност е призив да не се купуват кученца на сляпо и от зоо магазини........но е ужасно............... и за това няма да го пусна....... но ви моля внимавайте като си взимате кученца
User's Signature

Качена снимка

#2311 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 07 March 2008 - 07:56 PM

Цитат

:'( :'( :'( :huh: :huh: :huh: :o :o
мили хора..............една приятелка ми прати сайт където се виждат ужасии за кученца..........така наречените развъдници във великата Америка.....ужасена съм  :gnqv: а имаше и померанчета :'( :'( :'(
Това клипче всъщност е призив да не се купуват кученца на сляпо и от зоо магазини........но е ужасно............... и за това няма да го пусна....... но ви моля внимавайте като си взимате кученца

Можеш да гопуснеш в някои от темите за зооборсите, като напишеш изрично предупреждение.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2312 Потребителят е офлайн   sea_wind Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 10:52 PM

Здравейте, наистиана историите със зоо магазините нямамт край, а аз като първият глупак трябваше да се опаря, много се надявам хората,които влизат тук да на повтарят грешката  на мен и много други заблудени.След смъртта на 1-вото ми куче в магазина отказаха да ми върнат парите и за компенсация ми дадоха друго.....повярвайте ми срам ме е да казвам на хората по улицата, че това е шпиц,в паспорта пише естествено POMERANIAN  :huh: , но вече имам сериозните съмнения, че той даже и малък не е......не знам дори дали е шпиц при него височината, белите петна по лапите и не мн хубавата козина са най-малкият проблем.......на гърба си кучо има белег голям колкото 5 стотинки, които седи там от както е при мен, а аз го взех на 2 месеца.Та логичния ми въпрос е как може,просто нямам думи наистина  :huh: :huh: Това трябва да спре и не толкова заради нас, а по-скоро заради животните.Просто не искам да мисля какво се е случило с кучето ми за да получи такъв белег, нито искам да си представям и начина по които се транспортират от къде ли не!!!! В крайна сметка Рони(кучето ми ) преди всичко е невероятен сладур и аз си го обичкам такъв какъвто е  ;D

#2313 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 11:22 PM

Нямам думи,постоянно коментираме едни и същи неща но минава малко време и пак някой се изтърсва във форума с нова придобивка от магазин!(Не става въпрос за sea_wind )Скоро някъде четох страхотна агитация.Леле хора купих си прекрасен бял шпиц от агенция,бързо им звънете и вие да си купите само за 550лв.Много съм доволна супер,страхотен и ....тем подобни щуротии.Хората пишат в темата на мини шпица могат да се познаят!Но след някой и друг месец ще видят,че супер шпица им е плешив, огромен шпицоид ,бледо подобие на шпиц.Искам тогава да се похвалят какво куче са си купили САМО за 550лв. :huh:Всеки ден ме срещат хора с такива уж наречени шпицове и ме питат кога на техните ще им порасне козината като на моя!?Отговарям им ПРОСТО НИКОГА!Но когато се обаждат с молба да си купят кученце и чуят цената с насмешка ми казват О.. дано го продадете!От тук нататък коментара е излишен,всеки може да прецени за себе си дали иска евтино=грозно или скъпо=шпиц! ;D
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#2314 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 11:51 PM

Хахаха, много правилно iveta 2  ;) По този повод се сетих и мен как ме спря една жена на улицата с един бял "шпиц" и започна : "На мен ми го продадоха в МАГАЗИНА за малък, пък той продължава да расте!Вие знаете ли кога ще спре да расте?"И говореше с един тон, все едно ей сега ако още малко порастне и ще го хвърли.А няма смисъл да казвам какъв "експерт" беше по породите... цените!  :huh: :huh: :huh:

#2315 Потребителят е офлайн   kootko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 12:00 AM

исках само да напомня за тези които са забравили да се поинтересуват преди да взимат............бебета....... и после :o :o :o :o :o
User's Signature

Качена снимка

#2316 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 12:10 AM

Ехоооо, да се върнем на темата, която всъщност е наше величество Померана! :->) Ето няколко смешни снимчици на момиченцата у дома :wub:
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#2317 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 March 2008 - 12:33 AM

:blink:Чудни пухчета!!!! :wub:
И да, аз вероятно трябва да се извиня, че започнах спор като реплика към "онзи жалващия се, от Агенцията"! Има тема във форума разискваща проблема!
User's Signature

Качена снимка

#2318 Потребителят е офлайн   kootko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 12:54 AM

пухчовците са ВЕЛИКИ...........НАИ- СЛАДКИТЕ СЛАДУРКОВЦИ........ МАЛКО СА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ щАСТИЕТО ДА ГИ ИМАТ ЗА чАСТ ОТ ЖИВОТА СИ..........SESKA
РАДВАЙ НИ ПО- чЕСТО СЪС СНИМКИ........ДА ИМ СЕ РАДВАМЕ..........
Относно болната тема........ мисля, че трябва на всякъде да се говори за това..не само на определените теми за това......на ВСЯКЪДЕ ЗА ДА СЕ ЗНАЕ.......
User's Signature

Качена снимка

#2319 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 March 2008 - 12:37 PM

Честит 8-ми март на всички!С пожелание за много късмет,любов и щастие! :wub: Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#2320 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 15 March 2008 - 05:35 PM

Пускам две нови снимчици на Гари B) На първата позира в новото си легло а на втората е от полянката - гледа сериозно :P
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

• (263 Страници) +
  • « Първа
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Последна »