Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 15 April 2008 - 11:07 PM
Не си прав обаче да знаеш :-
Публикувано: 15 April 2008 - 11:33 PM
Цитат
Не си прав обаче да знаеш :-
ДА,седнал съм.ще ме спукате от смях,спорите и си чешете езиците,а не знаете сайта на FCI.
www.fci.be

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 15 April 2008 - 11:44 PM
Публикувано: 16 April 2008 - 09:03 AM
Публикувано: 16 April 2008 - 12:07 PM
Я вземи ти погледни този линк дето си ми дал,даже може и да копираш групата на шпицовете ако не те е срам.
Божееее,то изобщо няма смисъл да го обсъждаме с теб това :rolleyes:
Публикувано: 16 April 2008 - 12:28 PM
Цитат
Да ,казах ,че е излишен,.Явно някой чете между редовете.Никаде не съм писал ,че английското -миниатюре е померан,ТАКА Е ОЗНАЧЕН МАЛЪК ШПИЦ В СТАНДАРТА НА ФЦИ или не ви е ясно, какво значи на немски клайне шпиц!?А мини го употребяваме за български и то за най малък............,защо ли съм седнал да обянявам за незнам си кой път,пишете ги както искате пък да видиме ,какво ще излезе!

Публикувано: 16 April 2008 - 12:30 PM
Цитат
Я вземи ти погледни този линк дето си ми дал,даже може и да копираш групата на шпицовете ако не те е срам.
Божееее,то изобщо няма смисъл да го обсъждаме с теб това :rolleyes:
Е,сега много забърка,ще видиме кой какъв е!?

Публикувано: 16 April 2008 - 01:35 PM
Кого ще плашиш не ми е ясно и с какво? :huh:
Тук малко модератор може да се намеси вече ,защото господина става доста груб !
Публикувано: 16 April 2008 - 01:38 PM
Не спря да поучаваш и да коригираш,ако някой се нуждае от мнение или съвет пита...не видях да е направено
Публикувано: 16 April 2008 - 01:43 PM

Публикувано: 16 April 2008 - 01:51 PM
Писала съм ти там където мисля ,че е удачно в случая.
Публикувано: 16 April 2008 - 02:01 PM
Цитат
От кого ваш красавец?
Jan - Shar's King of Bulgaria - Гари :wub:
f: JAN-SHAR N SYNC
m:JAN-SHARS LEXUS
Публикувано: 16 April 2008 - 02:02 PM
а може ли да обясните ,изключвайки споровете по-горе как се оценяват и като какви помераните?
Доста неща изчетох и гледах,но вие тотално ме обърквате с изказването си ,че се съдят и оценят като и заедно с малък шпиц....
Може и да не ни е ясно,но поради липса на обяснение.Та за да не се обиждаме и нагрубяваме обяснете според вас ,как протича всичко.
:blink:
Публикувано: 16 April 2008 - 02:09 PM
Цитат
а може ли да обясните ,изключвайки споровете по-горе как се оценяват и като какви помераните?
Доста неща изчетох и гледах,но вие тотално ме обърквате с изказването си ,че се съдят и оценят като и заедно с малък шпиц....
Може и да не ни е ясно,но поради липса на обяснение.Та за да не се обиждаме и нагрубяваме обяснете според вас ,как протича всичко.
Къде съм писал такава простотия,че померан и малък шпиц се оценявали заедно?Това вече е върхът на сладоледа.Хиляда пътИ казах ,че на български малък и мини са различни неща,НА БЪЛГАРСКИ не на английски!

Публикувано: 16 April 2008 - 02:14 PM
Цитат
Ха ха ха, Чичолинка ;D ;D ;D вече си настъпила жабата ;D ;D ;D сега трябва сламка в задника и да я надуеш, ама никога не знаеш дали няма да ти се изака в устата :blink: :blink: :blink:
ХА ХА ХА
Публикувано: 16 April 2008 - 02:29 PM
Публикувано: 16 April 2008 - 03:49 PM