Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 18 October 2008 - 01:45 PM
днес вадиха зъбките на Тино :'(,миличкият ,никога не съм го виждала така.Много ми е мъчно.
Казаха ,че до 17ч вече ще ми е минала упойката ,ама ми е свито сърцето.Горкото живтинче,в упойка е обаче си отиде почти на памперса да се изпишка, :'( :wub:.Толкова го обичам,такъв ми е кротичък и мил,сладурчето на мама .....
Айде после пак ще пиша,слизам при него да не се удари
Публикувано: 18 October 2008 - 01:55 PM
Цитат
днес вадиха зъбките на Тино :'(,миличкият ,никога не съм го виждала така.Много ми е мъчно.
Казаха ,че до 17ч вече ще ми е минала упойката ,ама ми е свито сърцето.Горкото живтинче,в упойка е обаче си отиде почти на памперса да се изпишка, :'( :wub:.Толкова го обичам,такъв ми е кротичък и мил,сладурчето на мама .....
Айде после пак ще пиша,слизам при него да не се удари
миличкия той, как искам да го гушна, и въпреки упойката е толкова послушен на памперса си пишка... :'( Кате да го нацелуваш хубаво, а като му мине упойката ще му доведа другаря Ричард да му се порадва малко... :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 18 October 2008 - 02:35 PM
Но със сигурност всичко ще е добре :blink:
Ще си имате едно весело куче с нова усмивка ;D
Публикувано: 18 October 2008 - 02:40 PM
Правя му сега ориз с пиле,морков,чушка и магданоз,после ще го пасирам и ще му дам малко.
Миличкият ми той,едвам ме познава ,ама върти опашчица.
Дано всичко се оправи,че се гласим за изложбата ноември :yahoo:
Публикувано: 18 October 2008 - 03:02 PM
[/quote]
Ако някой нещо търси истински го намира :yahoo:
[/quote]
ЕЕЕ,ама тук не сте много прави и аз да се намеся.Хем заклеймявате зооборсите,хем не давате информация на човека за имената на развъдниците.Не мисля,че е световен проблем въпроса,който е задал..:huh:
Публикувано: 18 October 2008 - 03:11 PM
За разлика от котките кучетата излизат доста по-бързо и без проблемно от упойките,а и всчко друго ще е наред :blink:
Така че ще има един красив и чаровен Тино на следващите изложби :->)
Публикувано: 18 October 2008 - 03:11 PM
вие слепи ли сте бе девойки и младежи.Ами те хората си имат в подписите сайтовете ,какво толкова искате да ви пишат :huh:
Публикувано: 18 October 2008 - 03:12 PM
Публикувано: 18 October 2008 - 03:19 PM
Публикувано: 18 October 2008 - 03:41 PM
Апък да не остават нещата не доразяснени ще напиша другите четири развъдника кто изрично споменавам че не ги степенувам по никакви критерии,а просто ги изброявам. :blink:
O'K Boss :blink:
Foxi Nose :blink:
Max Pom :blink:
Damour :blink:
Merlin's Pom :blink:
Тъй като се споменава за пет ръзвъдника в България,аз написах тези които със сигурност знам,ако някой междувременно знае още някой нека го добави предварително се извинявам ако имам пропуск не е с умисъл :blink:
Е сега нещата ;)
Този списък е отворен.
Публикувано: 18 October 2008 - 03:45 PM
Просто най-учтиво ти казахме как и къде да си потърсиш кученце.Тук не е прието да се казват цени и наличности,просто защото това не са "банички" ,а живи същества.Камелия ясно обясни какво коства гледането на поколение бебета.Така,че вие "доста хора" първо си пресейте информацията и тогава се дръжте така.
Боже господи ,каква е тази агресия в днешните деца :-
Публикувано: 18 October 2008 - 03:56 PM
Аз например знаех само 1-вите 3 имена.
Хич не обичам да се набивам на очи,но някак си неможах да остана безразлична към ситуацията и към отношението на един човек,който задава конкретен въпрос.Вие го нападнахте,все едно е попитал публично разбираш ли,къде може да си купи наркотици!
Евала на mrlins,че ги написа всичките,тя поне не си щади клавиатурата от изтъркване,не било сложно значи.... :wub: