Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 02 January 2009 - 03:42 PM
Разбира се както се случва често в България се появиха и хора, които се опитаха / опитват да го компрометират. Сайта ПамперПом, както написах и преди е замислен и създаден като информационен сайта, целящ да предостави колкото се може повече информация за породата померан, целящ да покаже ,колко много помераните са навлезнали в живота и сърцата на милиони хора по цял свят, целящ да помогне на всеки, който се е влюбил в тази порода, да намери по-лесно своето кученце.
Някои Български развъдчик, постъпва много некоректо, като разпраща мейли на други развъдниците извън България, възползвайки се от това, че сайта все още няма създаден английска версия и им обяснява, че сайта съдържа лоша информация и краде снимки от сайтовете на другите развъдниците. :huh:
Визирам рисунката на померанчето Soffies Dame Edna, която свалихме от нашият сайт след, като получихме писмо от развъдника в което ни упрекнаха основателно, че сме я поставили на нашият сайта без тяхно позволение. След като получихме тяхното одобрение да поставим снимката, същият развъдник отново ни написа мейл с което любезно ни обясни, че са много обаркани защото са поличили информация от Български развъдчик, че сайта не е добър и съдържа лоша и подвеждаща информация.
Оставям на всеки един от Вас, четящи този форум, сам да прецени до къде може да стигне човешката злоба и завист ... :-
Публикувано: 02 January 2009 - 03:52 PM
Цитат
еййй Ана,колко си искрена,открита и добра,възхищавам се на добротата ти към хората и липсата на злоба и завист.Честно не съм срещала човек като теб.
Свалям шапка пред простотията ти ,мижитурка.
Това ли можа да измислиш в последният момент бе женице.....и то по празници.Как пък не се запуши устата ти от змиите които пълзят в нея,как не се затри душата ти от чернилката дето я е обвила......То бива твойто ,ама чак пък толкова вече,малко е прекалено.
Добре,че не те познавам лично ,че незнам как бих реагирала като те видя....Едва ли има толкова злобен и лицемерен човек в този форум който да ти е конкуренция.
Предлагам публичен линч,заради всичките простотии които си изписала и интригите които си създала.
Аз лично повече изобщо няма да се занимавам с твоята персона,просто не си струва.Съществувай си .....
Публикувано: 02 January 2009 - 04:23 PM
Ако някой е бил лицемерен в похвалите то и аз го съжалявам-ГОРКИЯ :'(
Честита нова 2009година -здраве и щастие на всички!
Публикувано: 02 January 2009 - 04:28 PM
Цитат
Оставям на всеки един от Вас, четящи този форум, сам да прецени до къде може да стигне човешката злоба и завист ... :-
Ами да , така ще е то в малка България, малка държавица-дребни душици. И вместо да се обединим и да си помагаме, че сме една шепа развъдчици, то е къде къде по интригуващо да се създават дразги и да си мерим п......... . Пък и друго си е да се подмажеш на чужбински развъдник, кирийката ще е по-голяма ;D. То от българските развъдчици каквото може се взе, сега само напред и нагоре със зъби и нокти, било то и с цената на много разстроени хора или спечелени врагове. ;)
Публикувано: 02 January 2009 - 04:49 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 05:17 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 05:30 PM
Крайно възмутително!
Публикувано: 02 January 2009 - 05:35 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 05:40 PM
-------------
Hello Petya
I am sorry to write this to you, but I have gotten some information from Bulgaria and I am a bit confused about your website. Some breeders have told me that it is not a good site and untill I can read what is on the site in english will you please remove Edna's picture from the site?
Sorry for your trouble, but please send med the link when your site is in english. I will then consider letting you use my photos.
Best regards
Charlotte
-------------
Здравей Петя,
Съжалявам че трябва да ти напиша това, но получих информациа от България за вашия сайт и съм малко объркана. Някой развъдчици ми казахаче това не е хубав уеб сайт и докато не мога да го прочета на английски, моля свалете снимката на Една от сайта.
Съжалявам за непристностите, но моля пратете ми линк когато саита е готов на английски. Тогава ще преценя дали да използвате моите снимки.
С най-добри пожелания,
Шарлот
Публикувано: 02 January 2009 - 06:04 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 06:40 PM
Цитат
Не съм сметнала за нужно да ти давам обяснения и за това не съм ти отговорила. Заплашителни писма не приемам! Можеше да ми звъниш цяла година и да ме занимаваш с какво ли не, а за тези си въпроси не можа да звъннеш съвсем добронамерено и човешки. Ако беше попитала нормално щях и нормално да ти отговоря какво става с Кати, въпреки , че кучето не е мое и само неговите собственици могат да диктуват съдбата му. Кати е продадена и от тук нататък аз нямам права над нея. Тя е с договор, че е продадена като домашен любимец, да така е, не съм го крила и за това го знаеш, но не ти ли минава през ума , че куче на 6 месеца все още се развива и до годинката и може би са настъпили промени в състоянието и. В договора пише, че не може да се развъжда, а не че не може да се води по изложби. Всяко куче, имащо родословие може да е в ринга и там съдиите определят дали кучето има дефекти или не. Кати вече е с две оценки от изложби, толкова са и нужни за развъждане. Ако собствениците и решат , че искат да я развъждат след време това ще е тяхна работа и право и аз не мога от тук нататък да имам глас при положение , че двама съдии и то от чужбина са преценили, че тя няма дефекти. За твоя информация на последната изложба всяко куче преди да влезе за оценка щателно е проверявано за липса на зъби. И още нещо, писа ми , че ще се оплачиш на Иван Димитров, ами не ми пука, кучето е с други собственици, а те дори не са членове на клуба. Аз "кирия" от цялата работа нямам, колкото и да не ти се вярва. И ти в ролята на каква се явяваш защитник на породата, всеки развъдчикси има съвест и най-добре да си гледа неговите произведени кучета, с нетърпение очаквам да видя твойте произведени шоу померани, защото е лесно да се говори, когато нямаш опит, но когато си хвърлил маса пари, труд и любов, за да създадеш нов живот, нещата се променят. И понякога не е най-важното колко титли са ти спечелили кучетата, на мен ми стига радостта на хората, от това , че благодарение на мойте усилия, те имат прекрасно кученце в семейството си, което много да обичат. И да, гордея се с Кати, защото е красива и здрава и попадна на прекрасни хора.
Публикувано: 02 January 2009 - 06:54 PM
Всички награди служебно да отидат при нея и космическите и кучета (горките животни,какво ли са сторили ,че да попаднат при нея ;D) ,който има куче да я пита дали може да го покаже и изобщо що не и направим неин сайт и форум с благотворителна цел....милата женица тя е толкова заета да злобее и завижда ,ааа също и да следи за световният кучешки ред ,че не и е останал ум хич
Публикувано: 02 January 2009 - 06:55 PM
Здрасти Светле,поради много сериозни здравословни проблеми у дома не бях влизала в темата "Померан" във форума.Снощи реших да го направя и попаднах на нещо много интересно,направо невероятно.Не вярвах на прочетеното и видяното със собствените си очи!Преди да се обърна към клуба,преди да напиша истината във форума решихме да се обърнем към теб.Става въпрос за КАТЕТО-померанчето което е дъщеричка на Танер.Доста хора знаят че ти я продаде на младежите от София за пет клас поради липса на резец или резци и то с договор кученцето да не се развъжда.Мисля че вече разбираш какво искаме да ти кажем.Много ни се иска да ни разбереш правилно,като развъдчик!В никакъв случай не искаме да се заяждаме,мислим само че целта на кинологията е друга,а и си има стандарт към който всеки уважаващ себе си развъдчик трябва да се придържа.С уважение Ана .
Пак лъжа,това писмо е първото което написах до теб seska!Много е заплашително,ще кача и другите!
Публикувано: 02 January 2009 - 07:07 PM
--------------------------------------------------------------------------------
Това е второто ми заплашително писмо!
Публикувано: 02 January 2009 - 07:14 PM
-----------
Hello Petya
I have gotten some news from Bulgaria that you are badmouthing my dogs??? Just because I did not want you to use my photo of Edna!!?? Is this true?
Also you are badmouthing some people I have sold a puppy to?? This is not those people I have been told that your website is bad from!!
Could you please tell me why you are badmouthing my dogs just because I was honest to you and said I wanted to read the english page before I agree that you could use my photos?? I really do not understand you!!
Best regards
Charlotte
----------
Здравей Петя,
Имам новини от България според които ти говориш лоши неща за моите кучета??? Само защото не позволих да използвате снимката на Една??? Вярно ли е това? Също така говориш лоши неща за хората на които съм продала куче? Това не са хората които ми казаха че сайта е лош!!
Би ли ми казал защо говориш лоши неща за кучетата ми само защото бях честна с теб и ти казах че искам да видя английската версия на страницата преди да се съглася да използваш моите снимки? Наистина не те разбирам,
Поздрави,
Шарлот
Публикувано: 02 January 2009 - 07:32 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 07:33 PM