Dog.bg Форуми : Померан-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (263 Страници) +
  • « Първа
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци

#3841 Потребителят е офлайн   DSS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 02 January 2009 - 01:40 PM

Сегодня наконец то выбралась посмотреть на первую Лисенковну и ее братца .
Качена снимка
Это девочка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
А это мальчишка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Это снова вместе
Качена снимка
Качена снимка

#3842 Потребителят е офлайн   PAMPER_POM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 January 2009 - 03:42 PM

Искам да Благодаря на всички, които разгледаха сайта и уважиха труда ни!
Разбира се както се случва често в  България се появиха и хора, които се опитаха / опитват да го компрометират. Сайта  ПамперПом, както написах  и преди  е замислен и създаден като информационен сайта, целящ да предостави колкото се може повече информация за породата померан, целящ да покаже ,колко много помераните са навлезнали в живота и сърцата на милиони хора по цял свят, целящ да помогне на всеки, който се е влюбил в тази порода, да намери по-лесно своето кученце.

Някои Български развъдчик, постъпва много некоректо, като разпраща мейли на други развъдниците извън България, възползвайки се от това, че сайта все още няма създаден английска версия и им обяснява, че сайта съдържа лоша информация и краде снимки от сайтовете на другите развъдниците.  :huh:

Визирам рисунката на померанчето Soffies Dame Edna, която свалихме от нашият сайт след, като получихме писмо от развъдника  в което ни упрекнаха основателно, че сме я поставили на нашият сайта без тяхно позволение. След като получихме тяхното одобрение да поставим снимката, същият развъдник отново ни написа мейл с което любезно ни обясни, че са много обаркани защото са поличили информация от Български развъдчик, че сайта не е добър и съдържа лоша и подвеждаща информация.

Оставям на всеки един от Вас, четящи този форум, сам да прецени до къде може да стигне човешката злоба и завист ... :-
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#3843 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 January 2009 - 03:52 PM

Цитат

Честит сайт и от нас!Благодарим ви за нашето скромно присъствие в него с прекрасната рисунка на SOFFIES DAME EDNA майката на нашият фантастичен CHARDAME'S BOBBY MC'GEE.Честита Нова Година!!!   http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf   

еййй Ана,колко си искрена,открита и добра,възхищавам се на добротата ти към хората и липсата на злоба и завист.Честно не съм срещала човек като теб.

Свалям шапка пред простотията ти ,мижитурка.
Това ли можа да измислиш в последният момент бе женице.....и то по празници.Как пък не се запуши устата ти от змиите които пълзят в нея,как не се затри душата ти от чернилката дето я е обвила......То бива твойто ,ама чак пък толкова вече,малко е прекалено.
Добре,че не те познавам лично ,че незнам как бих реагирала като те видя....Едва ли има толкова злобен и лицемерен човек в този форум който да ти е конкуренция.
Предлагам публичен линч,заради всичките простотии които си изписала и интригите които си създала.
Аз лично повече изобщо няма да се занимавам с твоята персона,просто не си струва.Съществувай си .....
User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#3844 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2009 - 04:23 PM

Страхотен сайт сте направили -УНИКАЛЕН,ПОЛЕЗЕН!!! :->)Как ви хрумна ?Идеята е отлична за всички които харесват породата.Браво,браво,браво!!!
Ако някой е бил лицемерен в похвалите то и аз го съжалявам-ГОРКИЯ :'(
Честита нова 2009година -здраве и щастие на всички!
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#3845 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2009 - 04:28 PM

Цитат

След като получихме тяхното одобрение да поставим снимката, същият развъдник отново ни написа мейл с което любезно ни обясни, че са много обаркани защото са поличили информация от Български развъдчик, че сайта не е добър и съдържа лоша и подвеждаща информация.

Оставям на всеки един от Вас, четящи този форум, сам да прецени до къде може да стигне човешката злоба и завист ... :-

Ами да , така ще е то в малка България, малка държавица-дребни душици. И вместо да се обединим и да си помагаме, че сме една шепа развъдчици, то е къде къде по интригуващо да се създават дразги и да си мерим п......... . Пък и друго си е да се подмажеш на чужбински развъдник, кирийката ще е по-голяма ;D. То от българските развъдчици каквото може се взе, сега само напред и нагоре със зъби и нокти, било то и с цената на много разстроени хора или спечелени врагове. ;)
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#3846 Потребителят е офлайн   iva.paula Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2009 - 04:49 PM

Някои хора явно нямат какво да правят и търсят само пръсотии и интриги да правят.Защо твоя мъж не ти намери някаква работа ,че да не се занимавш с хората.Един ден всичко ще ти се върне обратно на теб.Ти от злоба неможеш даже килограми да качиш.Честно казано толкова злоба събрана в един човек не съм виждала.А отностно Катето дали пойе да ходи по изложби,това съдиите могат да го кажат ,а не ти.Затова са изложбите и съдиите  да оценят кучетата.Ако искаш да си даваш оценката вземи стани съдия,ама тогава незнам дали ще водят кучетата на изложби като разберат че ти ще го оценяш.Ти си толкова неблагодарен човек,че не оценяш хората коита са ти помагали и са ти давали съвети.Мен ако питаш по добре да не пишеш вече в този форум ,заащото не си приятне нна никой от пишещите тук.
User's Signature

www.polimarpom.com

Качена снимка

Качена снимка

#3847 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кученца

Публикувано: 02 January 2009 - 05:17 PM

Сега,тъй като нахалството ви мина всякакви граници ще напиша само истината(с която вие сте скарани)без да изпадам в словесни нападки!Първо си позволихте да откраднете рисунката на SOFFIES DAME EDNA майката на нашият CHARDAME'S BOBBY MC'GEE от сайта на CHARLOTTE,без да се замислите я качихте във вашият и то без име и собственик на кученцето!Тъй като поддържаме ежедневни контакти с нашата приятелка и знам историята на тази рисунка и колко е ценна тя за нея я информирах за стореното от вас.Естествено тя много се ядоса,написа ви имейл чието съдържание беше да свалите рисунката.Самоче вие не спряхте до там,а решихте да я подведете като и написахте че това е сайт в който ще присъствуват всички померанчета в България.Тогава тя ви разреши да качите рисунката отново и то с име,собственик и вход за нейният сайт където се намира и снимката на BOBBY.На въпроса на CHARLOTTE-вие участвате ли?и ще участвувате ли в този сайт за всички померани в България?ние отговорихме отрицателно и естествено разбрахме с какво сте я подвели.Тя беше готова да качи линк към вашия сайт в същия на помераните в Дания,не защото сте и станали много симпатични,а заради нашето участие в което се е заблудила.Когато разбра че е станала грешка,тя реши че снимката на ЕДНА няма място във вашия сайт тъй като нямате нищо общо с нейният развъдник.Всичко е много просто,все едно ваши снимки да се появят в сайт за запознанства без ваше разрешение и да ви уверяват че това е сайт за всички българки и няма нищо лошо!

#3848 Потребителят е офлайн   *bpm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 January 2009 - 05:30 PM

Следейки темата се чудя как може да има хора, като тази Ана :gnqv: Нали сайта е направен за нас, тези които харесваме породата и за всички бъдещи собственици. Аз лично разгледах сайта с интерес и доколкото забрах участват 7-8 собственици на различни кучета. И как може хора, претендирайки че са привържъници на породата, да вършат такива детски глупости. Такива хора не са добре дошли в този форум.
Крайно възмутително!
User's Signature

www.pamperpom.com
Качена снимка

#3849 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2009 - 05:35 PM

Ана, хайде не се правете на наивни и неразбрали, хората ясно написаха, че всеки който има родословен померан може да се включи в сайта. Тези които искаха да вземат участие вече са там, пратили са си инфо и снимки и имат страница. Вие специална покана ли чакате, тъй като сте с най-спецялните кучета в Бг?! Ако не сте искали да се включвате в сайта аз разбирам, развъдник сте и ще си имате ваш сайт след време, но какво лошо има да се ползва рисунката, когато е написано от къде е взета. Или щом вие сте приятели с въпросната жена никой друг не може да е в добри отношения с нея? Пък и с тази рисунка не свършва света, рисунка като рисунка, като не е тази друга ще е. Просто съм потресена как ви вълнуват толкова дребнави неща! :o
User's Signature

#3850 Потребителят е офлайн   PAMPER_POM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 January 2009 - 05:40 PM

Пускам ви последния отговор от жената от развънидка в Дания, с превод на Български. Много коректна и добра госпожа. Съжалявам че я забъркваме в това.
-------------
Hello Petya

I am sorry to write this to you, but I have gotten some information from Bulgaria and I am a bit confused about your website. Some breeders have told me that it is not a good site and untill I can read what is on the site in english will you please remove Edna's picture from the site?

Sorry for your trouble, but please send med the link when your site is in english. I will then consider letting you use my photos.

Best regards
Charlotte
-------------

Здравей Петя,

Съжалявам че трябва да ти напиша това, но получих информациа от България за вашия сайт и съм малко объркана. Някой развъдчици ми казахаче това не е хубав уеб сайт и докато не мога да го прочета на английски, моля свалете снимката на Една от сайта.

Съжалявам за непристностите, но моля пратете ми линк когато саита е готов на английски. Тогава ще преценя дали да използвате моите снимки.

С най-добри пожелания,
Шарлот
User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#3851 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2009 - 06:04 PM

seska,аз нямам нужда да се подмазвам на никого за нищо,ти знаеш много добре че аз съм луда реалистка и много честен човек!В живота си не съм излъгала никого и за нищо!Много се ядосвам на лъжата и несправедливостта при хората,а сега и при кученцата!Не мога да подкрепя нито лицимерието нито шарлатанството което цари при нашата порода!Преди известно време ти написах точно по този повод(информацията имах лично от теб),отговор обаче не получих!Аз няма да подкрепя некоректни изложитили по ринговете,които се възползват от недоглеждане на съдиите!!!Ти си развъдчик и би трябвало да знаеш каква е целта на кинологията,какви са изискванията кучето да бъде показвано на изложба.Всички съдии по света разчитат на коректностт на изложителите,защото и те са човеци и те грешат!В този случай не аз съм тази която си търси "кирийка"!!!

#3852 Потребителят е офлайн   kootko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Развъдник ДемиДиор - померан и малък шпиц

Публикувано: 02 January 2009 - 06:09 PM

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
нямам думи направо........от къде тази злоба бе... чОВЕчЕ
User's Signature

Качена снимка

#3853 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2009 - 06:40 PM

Цитат

seska,аз нямам нужда да се подмазвам на никого за нищо,ти знаеш много добре че аз съм луда реалистка и много честен човек!В живота си не съм излъгала никого и за нищо!Много се ядосвам на лъжата и несправедливостта при хората,а сега и при кученцата!Не мога да подкрепя нито лицимерието нито шарлатанството което цари при нашата порода!Преди известно време ти написах точно по този повод(информацията имах лично от теб),отговор обаче не получих!Аз няма да подкрепя некоректни изложитили по ринговете,които се възползват от недоглеждане на съдиите!!!Ти си развъдчик и би трябвало да знаеш каква е целта на кинологията,какви са изискванията кучето да бъде показвано на изложба.Всички съдии по света разчитат на коректностт на изложителите,защото и те са човеци и те грешат!В този случай не аз съм тази която си търси "кирийка"!!!

Не съм сметнала за нужно да ти давам обяснения и за това не съм ти отговорила. Заплашителни писма не приемам! Можеше да ми звъниш цяла година и да ме занимаваш с какво ли не, а за тези си въпроси не можа да звъннеш съвсем добронамерено и човешки. Ако беше попитала нормално щях и нормално да ти отговоря какво става с Кати, въпреки , че кучето не е мое и само неговите собственици могат да диктуват съдбата му. Кати е продадена и от тук нататък аз нямам права над нея. Тя е с договор, че е продадена като домашен любимец, да така е, не съм го крила и за това го знаеш, но не ти ли минава през ума , че куче на 6 месеца все още се развива и до годинката и може би са настъпили промени в състоянието и. В договора пише, че не може да се развъжда, а не че не може да се води по изложби. Всяко куче, имащо родословие може да е в ринга и там съдиите определят дали кучето има дефекти или не. Кати вече е с две оценки от изложби, толкова са и нужни за развъждане. Ако собствениците и решат , че искат да я развъждат след време това ще е тяхна работа и право и аз не мога от тук нататък да имам глас при положение , че двама съдии и то от чужбина са преценили, че тя няма дефекти. За твоя информация на последната изложба всяко куче преди да влезе за оценка щателно е проверявано за липса на зъби. И още нещо, писа ми , че ще се оплачиш на Иван Димитров, ами не ми пука, кучето е с други собственици, а те дори не са членове на клуба. Аз "кирия" от цялата работа нямам, колкото и да не ти се вярва. И ти в ролята на каква се явяваш защитник на породата, всеки развъдчикси има съвест и най-добре да си гледа неговите произведени кучета, с нетърпение очаквам да видя твойте произведени шоу померани, защото е лесно да се говори, когато нямаш опит, но когато си хвърлил маса пари, труд и любов, за да създадеш нов живот, нещата се променят. И понякога не е най-важното колко титли са ти спечелили кучетата, на мен ми стига радостта на хората, от това , че благодарение на мойте усилия, те имат прекрасно кученце в семейството си, което много да обичат. И да, гордея се с Кати, защото е красива и здрава и попадна на прекрасни хора.
User's Signature

#3854 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 January 2009 - 06:42 PM

В търсене на други на "кирийката"
станахте, Мадам, на форума "капийката" ;D
User's Signature

Качена снимка

#3855 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 January 2009 - 06:54 PM

предлагам за да не получи мадам Ана мозъчни увреждания и психични отклонения да се откажем ние ,хората с померани тази година от изложби ,участия ,снимки и каквито и да е връзки и приятелства.
Всички награди служебно да отидат при нея и космическите и кучета (горките животни,какво ли са сторили ,че да попаднат при нея  ;D) ,който има куче да я пита дали може да го покаже и изобщо що не и направим неин сайт и форум с благотворителна цел....милата женица тя е толкова заета да злобее и завижда ,ааа също и да следи за световният кучешки ред ,че не и е останал ум хич
User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#3856 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2009 - 06:55 PM

Здрасти Светле,поради много сериозни здравословни проблеми у дома не бях влизала в темата "Померан" във форума.Снощи реших да го направя и попаднах на нещо много интересно,направо невероятно.Не вярвах на прочетеното и видяното със собствените си очи!Преди да се обърна към клуба,преди да напиша истината във форума решихме да се обърнем към теб.Става въпрос за КАТЕТО-померанчето което е дъщеричка на Танер.Доста хора знаят че ти я продаде на младежите от София за пет клас поради липса на резец или резци и то с договор кученцето да не се развъжда.Мисля че вече разбираш какво искаме да ти кажем.Много ни се иска да ни разбереш правилно,като развъдчик!В никакъв случай не искаме да се заяждаме,мислим само че целта на кинологията е друга,а и си има стандарт към който всеки уважаващ себе си развъдчик трябва да се придържа.С уважение Ана .

Пак лъжа,това писмо е първото което написах до теб seska!Много е заплашително,ще кача и другите!

#3857 Потребителят е офлайн   Слънчице Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 January 2009 - 07:00 PM

:mazohist:ей луда работа!!!!Как не се спря!
User's Signature

Виолета

#3858 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2009 - 07:07 PM

Привет отново,Светле наистина много ни се иска да знаем твоето мнение за това което правят некоректни изложители като собствениците на Катето,преди днес да разговаряме с Иван Димитров.Ти по-добре от нас знаеш че има правила и те трябва да се спазват.Очакваме с нетърпение твоят професионален отговор който е много важен за нас.      АНА

--------------------------------------------------------------------------------
Това е второто ми заплашително писмо!

#3859 Потребителят е офлайн   PAMPER_POM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 January 2009 - 07:14 PM

Ана, това е писмото което получих преди малко. Кажи ми ти, кога съм казала нещо лоша за теб, твоите кучета или кучетата на Шарлот. Мисля че премина всякаква граница и е крайно време да престанеш да пишеш във форума и където и да било!!!

-----------
Hello Petya

I have gotten some news from Bulgaria that you are badmouthing my dogs??? Just because I did not want you to use my photo of Edna!!?? Is this true?
Also you are badmouthing some people I have sold a puppy to?? This is not those people I have been told that your website is bad from!!

Could you please tell me why you are badmouthing my dogs just because I was honest to you and said I wanted to read the english page before I agree that you could use my photos?? I really do not understand you!!

Best regards
Charlotte
----------
Здравей Петя,

Имам новини от България според които ти говориш лоши неща за моите кучета??? Само защото не позволих да използвате снимката на Една??? Вярно ли е това? Също така говориш лоши неща за хората на които съм продала куче? Това не са хората които ми казаха че сайта е лош!!

Би ли ми казал защо говориш лоши неща за кучетата ми само защото бях честна с теб и ти казах че искам да видя английската версия на страницата преди да се съглася да използваш моите снимки? Наистина не те разбирам,

Поздрави,
Шарлот
User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#3860 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2009 - 07:32 PM

Изписахте две страници с много обиди,лъжи и обвинения!!!Разбрали вече, ние никога не сме писали на нашата приятелка нищо лошо за вашия прословут сайт!!!Шарлоте е много чувствителна и прие обидите и нападките към нас като обида и към нашите прекрасни померани!Аз във форума дали ще пиша не е ваша работа,но че вие ще трябва да се откажете от изложби е сигурно!Мълчах си и преглъщах измамите ви,до момента в който посегнахте на нещо много лично!За такива като вас са създадени стандартите на породите и правилата за участие на изложба!Аз няма да престана да се боря за качество в породата,каквато е целта на всички елитни и коректни развъдници в света!

• (263 Страници) +
  • « Първа
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни