Малките въгленчета са направо парещи....... :P много сладки бонбони. А Гари на снега........брейййййййййй как така много е сладак. На Катето много целувки.... За Ранди какво да кажа- незнам..........ще го изям :D :D :P
Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 22 February 2009 - 02:25 PM
Малките въгленчета са направо парещи....... :P много сладки бонбони. А Гари на снега........брейййййййййй как така много е сладак. На Катето много целувки.... За Ранди какво да кажа- незнам..........ще го изям :D :D :P
Публикувано: 23 February 2009 - 12:19 AM
То черните дяволчета ,то Гари,Ранди Кати ,Маркиза все красоти :D
И ние се включваме с малко снимки на Смарти,Фил и бебето Икар

http://www.merlinspom.com
[url="//https://www.facebook.com/photo.php?fbid=694626657604638&set=pcb.694629704271000&type=3&theater%5B/url]
Публикувано: 23 February 2009 - 12:54 PM
Чудесна фотосесия!Чудесни кучета!
Ние трябва да се снимаме в началото на март- Киви, за да сваляме ,,лъжицата,,-шината ,после ще трябва да мине 1 месец за да ни порасне косъм на обръснатата страна и чак тогава можем да се снимаме.Освен ако не го кача с лъжицата във форума- прилича на мутант-хокеист- само дет стика му е сраснал с крака !!!
Публикувано: 23 February 2009 - 09:27 PM
merlins_pom, в Feb 22 2009, 11:19 PM, написа:
То черните дяволчета ,то Гари,Ранди Кати ,Маркиза все красоти :D
И ние се включваме с малко снимки на Смарти,Фил и бебето Икар
merlins_pom браво на вас хубави кучета,красиви снимки!!
Публикувано: 24 February 2009 - 01:45 AM
А другите са му бебешките снимки на 3 месеца.
Публикувано: 24 February 2009 - 09:34 AM
Наистина първото страшно прилича на Доди,а второто е много издокаран млад тинейджър :P
Най-хубавото е че вече можем да се радваме и гордеем и с померани произведени в България и то не по лоши от тези в "чуздоземските " развъдници.
Фил е нашатаа гордост,но когато наистина имаме бебета от него и ако те са напред тогава за нас ще е нистина много голямо постижение.
А пък нали знаеш че в развъждането две и две не винаги е четири и дори Смарти да не го превъзхожда в момента и той има какво да "остави на бъдещите поколения".

[url="//https://www.facebook.com/photo.php?fbid=694626657604638&set=pcb.694629704271000&type=3&theater%5B/url]
Публикувано: 24 February 2009 - 12:16 PM
А ТДАй - който е одрал кожата на Додди, беше едно страхотно момченца,за което много се радвам,че получих снимки.И до ден днешен си мисля,че сбърках, че не трябваше да го давам.Но-да съм мислила овреме.Колкото пъти го погледна ,толкова пъти все едно гледам Додди.Той е брат на Бобо.Ти го видя- като идва у нас миналото лято-той беше само момченце!Помниш ли- мъничък и много късичък!
Публикувано: 24 February 2009 - 02:19 PM
И ние по някога като погледнем снимките на Дейзи женската която загубихме миналата Коледа поради лекарски недоумици се упрекваме че е можело да постъпим по друг начин.Тя беше сестричка на Фил от предни малки и страшно приличаше на него.Но миналото не може да се промени оставани горчивия опит да се поучим от грешките.
Важното е да гледаме напред и да следваме пътя който сме избрали,рано или късно ще имаме добри резултати :)
А за всички нас това са БГ померани на ниво

Публикувано: 24 February 2009 - 08:38 PM
Загубих Роли миналия октомври и още не ми е минало.
Така е, не можем да живеем с миналото ,но то остава завинаги част от нас.
Да сме живи и здрави,ще имаме бебета и от Фил!
Публикувано: 26 February 2009 - 08:24 PM
Малко снимки а ла Фешън канала ,надявам се да ни харесате с новият тоалет :P
Публикувано: 27 February 2009 - 10:56 AM
Аз понеже си падам по голи модели :o ,бих предложила тези супер гащи на някое голо куче да си закрива срамотиите - а този супер космат жужолин-да си ходи натурално окосмен!!!!
Чакаме и други фешън дрешки !!!! :P :lol: :)
Публикувано: 27 February 2009 - 11:06 AM
Те космите не му пречат на тоалетите :D
Публикувано: 27 February 2009 - 11:39 AM
Публикувано: 27 February 2009 - 12:05 PM
zoli, в Feb 27 2009, 09:39 AM, написа:
zoli нищо лично, обаче е въпрос на вкус!
В БГ още не е така добре развита модата при кученцата и затова хората си мислят, че кучето трябва да се облича само през зимата, за да не му е студено... което е много далеч от истината! Надявам се да не чакаме дълго това мнение да се промени и да влезем в крак по-бързо (поне в това отношение). Препоръчвам на всички да гледат Beverly Hills Chihuahua много забавно филмче и в него няма само чихуахуа.
Това за безмозъчните блондинки е много пресилено, защото несъзнато ти обиждаш много жени в БГ, всички които искат облекат кучето си излиза, че са безмозъчни?!?! Включително и Жужолинка тъй като по твойте думи така излиза!
А кучето ако е хубаво и с дрехи и без тях пак ще изглежда невероятно, ако си има косури дрешките могат да прикрият много дефекти и никой да не забележи!
Аз съм много за кучешката мода! Въпрос на стил , въпрос на финанси, въпрос на вкус! ;)
Публикувано: 27 February 2009 - 12:39 PM
Несъзнатото- абсолютно съзнателно и целенасочено ако трябва да сме точни. На всички тези жени за които ти говориш Top Gun, който искат да си обличат кученцето мога да препоръчам да си купят кукли. Даже си има и клубове на колекционерите на барби. Дали са(сте) безмозъчни си личи от вкусовете ви. Това че померана прилича на плюшена играчка не го прави такава. До сега бях с впечатление че тук във форума пишат хора който наистина се отнасят сериозно и отговорно към кучетата, и благодаря, че ми разбихте илюзиите. В един момент се показахте (извинявам се на обидените но наистина го мисля) като "клиентката" на една приятелка, която само след 2ч върна кученцето (кокер) с думите: "Ама то ходи до тоалетна".
И за да завърша "безкрайно обидния си пост" и да бъда анатемосан и вовеки намразен и в този форум (защото истината боли) ще кажа. Факт е, че неизживяното детство и личните комплекси обикновено се избиват в/у децата или дом. любимци.

Вход

Горе
Цитиране +