Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 27 February 2009 - 12:40 PM
Дрешките са си моден аксесоар за кученцата. На дребните породи определено им отива да да наконтени :P
Даже знам, че някой от най-известните дизайнери на дрехи, парвят модели и за кучета, който да за съчетани с облеклото на стопанката си. B)
Публикувано: 27 February 2009 - 01:14 PM
При жените кипренето е съставна част от имиджа и себеуважението- кучетата са нашите,,космати,, деца- нашето себевъзприятие се трансформира и върху тях!Говорим за кучешката мода, а не за собствениците.
Освен това Zoli,естествено е Парис Хилтън да носи померан/като размер/ а не да влачи българско овчарско куче/пак поради размера/ - нали така?!
И- за блондинките-не само те си обличат кучетата-виждала съм и брюнетки! :D
Кой както иска така да си ги облича-обаче-Zoli,не съм съгласна с теб по три пункта:
-не боята на косата прави мозъчната дейност ефикасна
-познавам празноглави собственици на БОК-мъжки при това :P , а сигурно и ти познаваш
-и аз съм боядисана блондинка, но не съм празноглава :lol: :P /не че няма да стана ,но с възрастта/
И това е само мода- нека да оставим на жените - блондинки,шатенки,брюнетки -да я диктуват!
Аз за себе си няма да облека померан с дрешка, освен ако не ми е подстриган,но с удоволствие бих си купила най-различни аксесоари- нашийници с камъни Сваровски, каишки-метални и т.н които правят кучето ми ефектно.Има фантастично красиви неща, който една жена с удоволствие би ползвала .
Има и доста късокосмести кучета,но които тези дрехи прилягат и и им отиват - модата е необятно творческо поле,според вкуса на стопаните.
Е-на изложба всички си знаем - с панталонки не може на ринга, но пък не всички ходят на изложби!А на разходка се излиза всеки ден!
Top Gun;jujolinkа- Zoli е добра душа, но в модата ние водим! :)
Публикувано: 27 February 2009 - 01:21 PM
Публикувано: 27 February 2009 - 05:15 PM
Публикувано: 27 February 2009 - 05:16 PM
Публикувано: 27 February 2009 - 06:47 PM
Бог да пази помераните от човешката суета
И май е време в договорите за продажба на куче да се включи и клауза забраняваща подобна гавра с кучетата.
П.С. Ричи и Топ Гън
Публикувано: 27 February 2009 - 06:57 PM
zoli, в Feb 27 2009, 04:47 PM, написа:
Бог да пази помераните от човешката суета
И май е време в договорите за продажба на куче да се включи и клауза забраняваща подобна гавра с кучетата.
П.С. Ричи и Топ Гън
Хеххеее гарантирам ти че не сме оперирани от чувство за естетика!!!! :D Забавляваме си се добре с кучетата, пък ти трябваше да започнеш с това че си мъж, и нямаше въобще да изразя мнение защото мъжете сте малко трагедия в това отношение! Добре че сме ние че да ви насочваме в модата. Нямам какво да коментирам "мадамски" неща с един мъж :lol: Нищо лично!
Публикувано: 27 February 2009 - 07:07 PM
за поредният лаик....веселба голяма е с теб zoli ,симпатичен си иначе нищо ,че бъркаш нормалната мода със сатанински дизайнерски изяви.
Нашите карикатури са си наши,щастливи,добри и обичани....ти помисли за твоите .....с това отношение към хората не искам да си помислям за същото към животните.
Но все пак съм блондинка,какво разбирам аз
Публикувано: 27 February 2009 - 07:07 PM
Имах късмета наскоро да разхождам Рони редом до едно Облечено чухуа, и докато всички се възхищаваха на помчето, клетото "модерно" чихи, обираше само подигравки и насмешка. И питам аз защо. Само защото и неговата стопанка като вас беше решила че е много модерна и high.
И не на последно място, ако ти се налага да насочваш собствения си мъж в модата, не бързай да слагаш всичко под общ знаменател.
Публикувано: 27 February 2009 - 07:15 PM
И моля те не се опитвай втори път да коментираш отношението ми към животните, защото ако хората не заслужават никакво положително отношение, то животните са друго нещо. И повярвай ми, че за мен кучетата не са "нещо" с което да се перча и показвам стил. Те са същества с нужди, чувства и предпочитания с които изцяло се съобразявам независимо че "модата" дитува друго.
Аз бях до тук с темата. Не смятам повече да се занимавам с подобни изкривени създания като част от тук пишещите.
П.С. Моля МОД да изтрие всичките ми мнения нарушаващи темата предназначена за реклама и хвалебствия на определени персони!!!
Публикувано: 27 February 2009 - 07:17 PM
zoli, в Feb 27 2009, 05:07 PM, написа:
Имах късмета наскоро да разхождам Рони редом до едно Облечено чухуа, и докато всички се възхищаваха на помчето, клетото "модерно" чихи, обираше само подигравки и насмешка. И питам аз защо. Само защото и неговата стопанка като вас беше решила че е много модерна и high.
И не на последно място, ако ти се налага да насочваш собствения си мъж в модата, не бързай да слагаш всичко под общ знаменател.
Под мадамски неща не визирам прекрасното си куче, а аксесоарите и дрешките за животинки. Малко ще е гейско някой мъж да си облече кучето с рокля на точки, но ще е много сладко да видиш някоя мацка със такова кученце.
А на моето куче при днешната разходка му се радваха ужасно много (както винаги) и хората много се радваха точно на факта, че дрешките и на Тино и на Ричи бяха много готини и атрактивни.
Моя мъж няма нужда от насочване в модата гарандтирам ти!!!
Говоря за масата безвкусно облечени и западнали мъже по улиците, което си е факт!
Публикувано: 27 February 2009 - 07:17 PM
Zoli - първо, такова понятие " безмозъчна блондинка" може да излезе от устата само на един "истински мъж".
Второ ако не са се появили дизайнерите още щеше да ходиш с цървули. Относно модата при кучетата, това си е в реда на нещата. Всичко се развива в този свят, медицина, техника, мода, изкуство и тн. Това, че ти не харесваш кучетата облечени, не ти дава право да обиждаш тези които ги харесват. Мъжете като си кипрят колите с тунинг, да не са безмозъчни? Това са техните домашни любимци!
Тръгнал си да съдиш хората които се грижат за кучетата си като за деца, я моля ти се осъзнай се!
Аз имам бигъл и с голямо удоволствие си го обличам, защото му отива и защото е различен.

Dushko dobrodushko
Публикувано: 27 February 2009 - 07:22 PM
Можеш да си прибереш егото в задният джоб и да си разходиш кучето на въздух.
Тук хвалебствия не се изказват на никого а се придържаме към приятелски тон.Изобщо не ми е ясно Померан какво добро е видяла в теб,но това е мнение нейно и неоспоримо.
Аз колко съм Хай и колко не съм ,като ме видиш ще прецениш,не обиждай така в интернет пространството.Много е лесно да си седнал зад монитора и да сипеш хули към хората,голям мъж си няма що.Имаше едно твое изречение за комплексите - напълно отговаряш.
Кой ще си облича кучето и кой не,дали ще му слага шапки и обувки си е лично негова работа,ти като искаш стой и се смей.....твое право е .
Че и на велик се прави,колко типично мъжко поведение ......самец пффф хахахах.
Публикувано: 27 February 2009 - 07:35 PM
Доколкото до обиди- не мисля че съм обидил никой. Това че някой се разпознава в думите ми си е негов проблем, но доказвата правотата ми. Относно "гейски", "цървулски", и т.н. коментари- всеки си има право на мнение. И аз не харесвам "масата модерно облечени и тежко гримирани" девойчета по улиците, повечето от които невръстни и изглеждащи като елитни тръженички от "Дунав мост" , но в крайна сметка има достатъчно "истински мъже" дето въздишат по тях. Темата е за померана и продължава да бъде за него.
Защо ли не съм видял в никой от световно известните развъдници и сред еталоните на породата нито едно "модерно облечено" куче. И като е толкова модерно защо не излизат облечени на изложбения ринг.
Отговора- нито FCI нито уважаващите себе си и кучетата си развъдници не се интересува от мода а само и единствено от доброто на кучетата!
Публикувано: 27 February 2009 - 07:40 PM
И какво в кой джоб ще си прибирам и кога и как ще си разхождам кучетата не е нещо което ще обсъждам с теб и тук. Ако толкова държиш да си говорим на въпреки да минем на лични и да не пълним темата със спам.
Публикувано: 27 February 2009 - 07:41 PM
дайте да си говорим нещо приятно ,не мога да разбера защо периодично се появяват разни професори които да си налагат мнението.
Я кажете кой къде ще ходи по празниците?
Да се снимате и показвате после ,...кой с дрехи ,кой не :lol: ...може и само по мартенички .
Ние сме си тук,ще работим пак,както винаги.

Вход

Горе
Цитиране +