Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 13 November 2009 - 12:29 PM
-първо ти говориш за конкретно куче- моето при това -извинявай, второ коментираш кучетата на друг човек без той да знае и да е дал съгласие.
-Второ пропагандираш смесване на две породи- да развалиш едната за да поправиш другата-нещо не го разбирам.
-трето-не коментирам потенциала ти да правиш това което пропагандираш-нито дали имаш кучета в типа на ДАрланде -нито дали работиш в тази насока-за какво спорим тогава- почни да работиш, регистрирай се във федерация с правила,каквито те устройват и дерзай- никой не е против.
-освен това през цялото време твоите критики коментари са насочени към едно бебе на 3 мес-моето бебе, което много добре знаеш колко е чакано-какво очакваш - да ти ръкопляскам ли?Защо си позволяваш такъв коментар- аз не си позволявам да правя критики на чуждите кучета, не е редно и във всяко куче има много за харесване.
-за да не се повтарям-КУЧЕТО Е С РОДОСЛОВИЕ НА ПОМЕРАН, ИМА ТИПА НА ПОМЕРАН-независимо дали това ти харесва или не, не можеш да го промениш.
Как са кръстили французите техните си породи- си е тяхна работа-не моя и не твоя.НО-нямат вид на смески,което аз харесвам.Кога и каква майка си видяла- не ме интересува, аз знам линиите назад в родословието и ,както и на бащата и за мен това е важното-затова съм взела това куче.Не се занимавай повече с моите кучета - те и техните проблеми са моя работа-надявам се това да не те обижда.
-ходенето на изложби е чудесно, особено с МОИ КУЧЕТА, а не с КУПЕНИ.
Когато аз реша,че искам-ходя на изложби-и с когото реша.
-една изложба -пролет не прави-една титла също.
Имаш свои кучета - да са ти живи и здрави- моля те насочи си вниманието към тях!
Не съм ти обидена, това което ти пишеш тук аз отдавна съм го прочела в очите ти-естествено може и да не ми вярваш, не ти се сърдя ни най-малко,просто приемам те такава каквато си.
Повече по тази тема няма да пиша,каквото смятам за нужно вече е казано и от тук нататък всеки твои коментар относно Прити и моите кучета ще го взема лично, но няма да ти отговоря.Искам да запазя тона на форума и уважението към теб.
Публикувано: 14 November 2009 - 07:47 PM
Ние се изгубихме от доста време ,ама работа какво да се прави.
Гледам колко нови попълнения има ,красиви ,нежни ...стига сте спорили бе.На всички са ни хубави кученцата ,няма място за сравнения или кавги.
Нека не превръщаме и нашата тема на помия като повечето тук
Марина привет дорогая,давно не разговаривали....Как у вас дела,собаки в порядке надеюсь.Пишите и добро пожаловать !
Публикувано: 19 November 2009 - 01:26 AM

Спасибо за поздравления!
Очень рада , что наша порода выигрывает у крупных пород собак. В пятой группе очень красивые породы и тем приятнее победа.
У меня много фото с выставки. К сожалению интернет очень медленный и почта грузится долго. Я привезу диск с фото твоих деток на выставку в декабре. И ты как хозяйка сможешь выбрать лучшие и поставить фото тут.

WWW.POMFAVORIT.NAROD.RU
Публикувано: 21 November 2009 - 11:27 PM

http://www.merlinspom.com
[url="//https://www.facebook.com/photo.php?fbid=694626657604638&set=pcb.694629704271000&type=3&theater%5B/url]
Публикувано: 23 November 2009 - 02:45 PM
Публикувано: 23 November 2009 - 06:03 PM

Пете, трябва да издадеш някоя и друга тайна
Публикувано: 23 November 2009 - 09:07 PM
Също и снимка на ,,шпицлето,,
ОК' ВОSS,честито за новите снежни померанчета!!!Страхотни са!!! Да са ти живи, здрави и много репродуктивни!!!

www.streletz.eu
Публикувано: 27 November 2009 - 09:42 AM

http://www.polimarpom.com/
Сайта е прекрасен!
Пожелавам ви много померански успехи.. и не само

Публикувано: 27 November 2009 - 01:12 PM

Публикувано: 27 November 2009 - 05:02 PM

iva.paula, честито за сайта, прекрасен ее!!!!

Публикувано: 27 November 2009 - 07:22 PM

Публикувано: 29 November 2009 - 12:06 AM
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СВЕТЛЕ!
С пожелания за късмет, радост и успехи!
Вярвам, че добър човек като теб ще получи от съдбата много, много подаръци и все хубави! Дано всеки ден ти поднася усмихнати мигове, весели моменти и много, много любов!
Прегръщаме те и те целуваме!
Гери, Сашо, Еми и Мики!