Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 01 June 2011 - 10:33 PM
Публикувано: 19 June 2011 - 03:27 PM
Нямам думи да опиша колко се радвам, че открих форум не само с активни, в момента потребители, а и актуални теми. След няколкото опити да се свържа с някои от развъдниците(вкл. един френски) и нито един отговор, бях на път да купя кученце от същия, гореспоменат "магазин" (ако и като такъв може да се определи). Явно съм от породата "упорит садо-мазохист", тъй като преди 3 год. имах проблеми с подобен такъв зоомагазин в град Бургас. Тогава станах собственичка на бял "чау-чау", за който ми беше гарантирано родословие, ветеринарът-собственик беше тоооолкова любезен, чаках си бебето 4 седмици поради внос и необходимият карантинен престой, но след като вече се взехме, същият любезен ветеринар, също толкова любезно ми обясни, че няма как да ми е казал, че родословието се взима в един по-късен етап.За щастие "моят бял мъж" стана наистина красавец, но и до днес няма късмета да е опитал "греха", поради факта, че собствениците на единствената подобна на него мома в нашия град държат "зетят" им да е придружен с нужните документи за произход
Съвсем случайно, бях "нагърбена" със задачата да търся "космат" подарък за Р.Д. на щерката, която дори повече от мен люби четирикраките но , след като видяхме за пръв път снимка на померанче,всичко останало отпадна и сме кандидат - собственик, влюбени-мераклии и куп още определения, но за щастие, ако не бяхте Вие, най - много , в най-добрият случай щяхме да станем грижовни стопани на аляски мамут - най-хубавото , поне от цялата история щеше да бъде, че като порасне ще можем да си го впрягаме да тегли шейна:) Тук видях снимки на ууууникални пухове и Ви моля, ако имате инфо дали в момента или близкото бъдеще има или предстои да има малки помчета, да споделяте
Публикувано: 19 June 2011 - 05:29 PM
Публикувано: 19 June 2011 - 07:28 PM
Публикувано: 20 June 2011 - 09:02 AM
Публикувано: 26 June 2011 - 10:43 AM
Цитат
Намерен бял мъжки померан в морската градина ( Варна )
0878 783769

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 July 2011 - 05:27 PM
Къпят се не по-често от веднъж месечно.
Като малки всички са сладки и изглеждат добре. Ако е от развъдник и видиш родителите ще се ориентираш как ще изглежда, ако не, само то си знае какво ще стане, а ти ще разбереш когато е поне на годинка.
Публикувано: 26 July 2011 - 10:12 PM
Решихме да си вземем кученце,но майка ми смята,че поради
дължината на козината,отглеждането на померан ще е трудно.
За това искам да ви попитам какви проблеми срещате при
отглеждането на вашите любимци и трудна ли е за поддръжка
козината им ?
Публикувано: 27 July 2011 - 08:49 PM
Прочети тук, но мога да обобщя , че нямаме никакъв проблем с козината. Решим се всеки ден, за по 3 мин. Ако влезеш в къщи, едва ли ще разбереш , че имам куче и това не е защото съм много добра домакиня
Публикувано: 14 September 2011 - 08:05 PM

Публикувано: 14 September 2011 - 08:17 PM
Цитат
Най-често кученцата идват от ето такива места -
http://www.peta.org/...0843680001.aspx
Публикувано: 14 September 2011 - 10:44 PM

Вход

Горе
Цитиране +