dobrichmedia
Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 26 September 2011 - 08:29 PM
Искам да споделя голямата си болка.Преди няколко дена, кола прегази любимото ми померанче....Издъхна в ръцете ми .ГОЛЯМА БОЛКА ,ГОЛЯМО СТРАДАНИЕ,имахме го от по- малко от година а вече го нямаме.Ако знаете как само ме гледаше с големи черни очи,как ще го забравя не знам .Много го обичам.Кученцето ми беше подарък,скоро направи 4 год.Когато ми го дадоха, беше много болно, едвам го спасихме и сега ,когато вече свикна с нас и трябваше да се разделим по този жесток начин.Не мога да го забравя няма как,ще си търся друго .ЗНАМ ,че няма да е мойта душичка,но няма как за успокоение.МНОГО СТРАДАМЕ,не съм си представяла ,че така се преживява такава загуба.Извинете ,че стана разпокъсано и с грешки ,но съм много разстроена...
Публикувано: 28 September 2011 - 10:13 AM
Ние всички знаем за постиженията на Никита. Нищо ново....., но ми беше иключително приятно да го прочета и изключително неприятно, че няма нито една снимка. Ощетени са читателите , че не виждат това за което четат. Що за журналисти ..... Никита е прелестна!!!
Публикувано: 28 September 2011 - 05:50 PM
Много благодарим! Всъщност във вестника имаше снимки,не зная защо в сайта не са ги публикували.
Надявам се да продължава да ни радва с постиженията си. И тъй като не съм влизала скоро във форума ще ви почерпя с една снимка на Никита от Първия и рожден ден!
Специален гост беше Тиа-Мариа
Публикувано: 07 November 2011 - 02:40 PM
http://prodavalnik.c...slovie-i2852345
Здравейте!!!
Натъкнах се на тази обява и като ценители на породата реших да ви я покажа,евентуално някой от вас може да вземе тази красота
Здравейте!!!
Натъкнах се на тази обява и като ценители на породата реших да ви я покажа,евентуално някой от вас може да вземе тази красота
Публикувано: 16 November 2011 - 10:33 AM
Здравейте, току що се регистрирах във форума и мисля че ще ми е полезно да обсъждам с вас разни неща. Аз имам мъжко кученце померан , не сам сигурна дали е чист померан или е между шпиц и померан, но е много сладичък. На 1 годинка и 1 месец е и искам да ми намеря женско другарче :))))))
Слагам снимки
Слагам снимки
Публикувано: 16 November 2011 - 10:39 AM
Публикувано: 23 February 2012 - 01:03 PM
Вчера се сбогувахме с най-добрата ни приятелка - Жаклин. Тя почина внезапно на 3 години и 2 месеца в перфектно здраве от неопределени обстоятелства, като двете възможни причини са или инфаркт или мозъчен инсулт. Всичко стана изключително внезапно и много нелепо - както си спеше след разходка, изведнъж получи гърчове, конвулсии и след 15 минути, докато я карахме към ветеринаря всичко приключи....... Жаки беше едно уникално, много добро и щастливо кученце, което ни даваше само любов, но за жалост съдбата е жестока и ни я отне прекалено скоро.
Сбогом Жаки, обичаме те много всички!!!
Сбогом Жаки, обичаме те много всички!!!

Вход

Горе
Цитиране +