Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 19 March 2007 - 07:09 PM
Прикачени файлове
-
DSC08202.jpg (141.75K)
Брой сваляния: 185
Публикувано: 19 March 2007 - 07:10 PM
Цитат
Нацелувах ги b)
Публикувано: 19 March 2007 - 08:41 PM
Публикувано: 19 March 2007 - 10:45 PM
Цитат
Цяла лекция ще ти изнеса ако трябва, но когато започнеш да развъждаш померани, за сега е необходимо да знаеш добре сандарта на АСТ, за моите кучета мога да ти кажа че от 9 померана, един с лоша захапка няма, така че просто не се заяждаш с подходящия човек. Ако си търсиш жертви, във вашия форум има дастатъчно, така че дерзай!
Публикувано: 20 March 2007 - 02:10 PM
Цитат
Цитат
Цяла лекция ще ти изнеса ако трябва, но когато започнеш да развъждаш померани, за сега е необходимо да знаеш добре сандарта на АСТ, за моите кучета мога да ти кажа че от 9 померана, един с лоша захапка няма, така че просто не се заяждаш с подходящия човек. Ако си търсиш жертви, във вашия форум има дастатъчно, така че дерзай!
Мисля, че искаш да си пишеш сама със сеска, може би затова гониш всеки от темата, който няма померан...мога да стоя и да ти досаждам и да си редактирам поста, колкото пъти преценя за един час, сама ще решя дали съм уцелила човека или не...

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 20 March 2007 - 02:57 PM
При помераните пиша за първи път, но ще ми е приятно да се запознаем. Ето я и сладурката на майка ми Лара. Една кукличка на 8 месеца w)
Сеска, видях ви на изложбата на 4и, много бяхте готини b)
Прикачени файлове
-
Lara060.jpg (81.35K)
Брой сваляния: 207

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 20 March 2007 - 03:05 PM
Публикувано: 20 March 2007 - 03:47 PM
Публикувано: 20 March 2007 - 05:00 PM
Прикачени файлове
-
Lara023.jpg (71.33K)
Брой сваляния: 198

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 20 March 2007 - 05:06 PM
Наде, не виждам пък теб с какво съм те засегнала, че и ти се месиш. Ние с теб дори не сме се виждали наживо, но се надявам и това да стане.
Момичета, моля ви спрете това грозно общуване, забравих даже за какво е спора, хайде всеки да си гледа породата и да не се меси в работите на другия, така до никъде не стигаме.
ТЕМАТА Е ПОМЕРАН!
Публикувано: 20 March 2007 - 05:18 PM
Цитат
jani4ka с тази снимчица можеш да участваш в новия конкурс за снимка, който Мила пусна преди няколко дни l) .
Ето ние с коя снимка участваме b) b) b)
Прикачени файлове
-
DSC08168.jpg (87.97K)
Брой сваляния: 214
Публикувано: 20 March 2007 - 06:03 PM
Цитат
Наде, грижите за козината на померана не са големи, особенно ако го правиш с удовоствие r) . Мойте маймунки ги вчесвам през 3-4дни, най-вече наблягам на местата зад ушетата, там им стават възли. Къпането е много рядко, Сузи не съм я къпала от месеци и пак изглежда чудесно, не мирише на лошо и козината и е много дълга, след разходка обаче винаги мием крачетата. Иначе ги къпя преди изложба задължително. Създала съм тема за груминга на померана, ако си забравила, и можеш да погледнеш там за повече подробности.
От чисто любопитство ли питаш или мислиш да си вземаш помче?
Публикувано: 20 March 2007 - 06:18 PM
Цитат
Цитат
Наде, грижите за козината на померана не са големи, особенно ако го правиш с удовоствие r) . Мойте маймунки ги вчесвам през 3-4дни, най-вече наблягам на местата зад ушетата, там им стават възли. Къпането е много рядко, Сузи не съм я къпала от месеци и пак изглежда чудесно, не мирише на лошо и козината и е много дълга, след разходка обаче винаги мием крачетата. Иначе ги къпя преди изложба задължително. Създала съм тема за груминга на померана, ако си забравила, и можеш да погледнеш там за повече подробности.
От чисто любопитство ли питаш или мислиш да си вземаш помче?
Померанът ми е любимата малка порода и някой ден, може би...но няма да е скоро...иначе ги обожавам... w)

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 20 March 2007 - 06:27 PM
Цитат
Цитат
jani4ka с тази снимчица можеш да участваш в новия конкурс за снимка, който Мила пусна преди няколко дни l) .
Ето ние с коя снимка участваме b) b) b)
b) Страхотни сте !!! Ще се включим и ние със сигурност.

Публикувано: 20 March 2007 - 08:53 PM