Dog.bg Форуми : Померан-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (263 Страници) +
  • « Първа
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци

#1021 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 August 2007 - 12:53 PM

Страхотни за всичките, много радост и успехи да ви носят !

....аз си имам една любимка - Блонди w)
User's Signature

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!

#1022 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кученца

Публикувано: 05 August 2007 - 01:13 PM

Svetle,pitaneto ni kam teb e po povod tvoite iziavlenia v li4nata ni po6ta.Tam pi6e 4e ima6 programa za razvazdane za 3-godini napred v razvadnika si.Pak i sega ve4e si ima6 KANADSKI SAMPION -na partia.Po tozi povod pitame,ta nali i nie mozem da sme ti klienti kato vsi4ki ostanali!!!

#1023 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 01:32 PM

Svetlle,ne ti vdignah telefona predi broeni minuti za6toto izkame da kontaktuvame s teb samo i edinstveno pred svideteli.Po tozi na4in sme ubedeni 4e 6te sprat vsi4ki pomii i intrigi koito se sazdadoha.Taka 4e ne mi zvani pove4e,a ako moze6 da ni otgovori6 go napravi!
Моля, пишете на кирилица! Форума има такава.
мод

#1024 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 02:08 PM

Nima na niakoi mu pre4i 4e klienti zadavat vaprosi vav saita i ne iskat kontakti na same?Govorim za regestriran razvadnik na pomerani !!!GOLIAM SRAM !!!

#1025 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 02:54 PM

Така..... Нямаше ме вкъщи няколко часа и вече виждам , че доста неща са се изписали! bl) Ани на теб ти звънях по други причини, не знаех, че тук ме питаш нещо, но както и да е. Сузи ще е първата женска, която ще заплодя с Танер, но от това кучило момчетата са резервирани, а момичетата остават в развъдника, разбира се ако изобщо се родят бебета , а и може да е само едно, както знаете Сузи е трудна за заплождане, но да се надявам, че този път няма да я изтърва. Другата померанка Роза за сега не мисля, че ще я заплождам с Танер, а Габи тази године ще пропусне, с нея ще работя следващото лято.
Ани за какви "pomii" пишеш, не съм човек, който се занимава с "pomii" и всички, които ме познават знаят това. Някой работи не ги схванах! bl) Мислех, че с теб сме запазили добрия тон, бяхме цяла седмица в Кранево заедно, защо не ме попита там това, което искаше да ми кажеш, нищо не разбирам! ouu
MaxMar@ радвам се , че пусна снимки на пухчетата, но да беше ги представила и по имена малките сладури 1super . Чакам повече инфо за новите звезди! wink
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#1026 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 03:02 PM

Цитат

Страхотни за всичките, много радост и успехи да ви носят !

....аз си имам една любимка - Блонди w)

MistressLinda, благодаря ти на теб, а и на всички, които искренно се радват за нас! Поздравявам те със снимка на твоята любимка w)

Прикачени файлове

User's Signature

#1027 Потребителят е офлайн   bozidar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 03:03 PM

Stana iasno 4e tuk e miasto samo za pohvali!Nie si pomislihme 4e tuk i sega e miastoto da dadem zaiavka za nai visok klas pomeran.Ni6to li4no i nikakvi obidi!!!Okaza se 4e ne e vazmozno da go napravim pred vsi4ki vas,a nie ne zelaem pove4e anonimnost v razgovorite si sas tozi razvadnik.Razgovor i otgovor niama6e,napisanoto e svarzano samo s porodata.PO POVOD KIRILI4ATA-ne znaem kak stava,no ne mislim 4e ima zna4enie-po vazno e da se raz4ita napisanoto.I o6te ne6to ,mislim 4e tozi forum e otvoren za vsi4ki ,taka 4e ne pre4ete!Nie sme sobstveni4i na pomeran i mislim 4e tuk ni e miastoto.PI6E PORODA-POMERAN!!!

#1028 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 03:12 PM

Цитат

Nie si pomislihme 4e tuk i sega e miastoto da dadem zaiavka za nai visok klas pomeran.

Ани, най-висок клас померан е разтегливо понятие, никой не може да е сигурен какво ще произведе, дори от световни шампиони се раждат кофти кучета понякога, природата си казва последна думата, а и хората работят десетки години, за да постигнат куче, максимално доближаващо се до стандарта на породата, аз за сега имам още много да уча и работя и мисля, че трудно мойте произведени кучета ще отговарят на високите изисквания, които знам, че вие имате. Женска, подходяща за Анди, от неговата класа, е трудна задача, но ви пожелавам скоро да успеете да вкарате така желаното от вас момиченце от Русия.
Поздрави!
User's Signature

#1029 Потребителят е офлайн   MaxMar@ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 03:22 PM

Цитат

Така..... Нямаше ме вкъщи няколко часа и вече виждам , че доста неща са се изписали! bl) Ани на теб ти звънях по други причини, не знаех, че тук ме питаш нещо, но както и да е. Сузи ще е първата женска, която ще заплодя с Танер, но от това кучило момчетата са резервирани, а момичетата остават в развъдника, разбира се ако изобщо се родят бебета , а и може да е само едно, както знаете Сузи е трудна за заплождане, но да се надявам, че този път няма да я изтърва. Другата померанка Роза за сега не мисля, че ще я заплождам с Танер, а Габи тази године ще пропусне, с нея ще работя следващото лято.
Ани за какви "pomii" пишеш, не съм човек, който се занимава с "pomii" и всички, които ме познават знаят това. Някой работи не ги схванах! bl) Мислех, че с теб сме запазили добрия тон, бяхме цяла седмица в Кранево заедно, защо не ме попита там това, което искаше да ми кажеш, нищо не разбирам! ouu
MaxMar@ радвам се , че пусна снимки на пухчетата, но да беше ги представила и по имена малките сладури 1super . Чакам повече инфо за новите звезди! wink

Светле, видях че съм пропуснала да им напиша имената, но нали съм ги представила когато пристигнаха и сега просто не се сетих, но има някои нови звезди, които не съм качвала тук, за това ще ги представя по ред на снимките, тъй като вече е късно за редакция bl) Ще те помоля да дадеш малко обяснения по повод кръвните линии с които работим , защото виждам че има обидени от определението най висок клас померан, мисля че са нужни разяснения, тъй като до сега за това не е ставало дума. Вече има повече померани и има нужда от повече обяснения, смятам че малко хора имат твоят опит в изучаването на кръвните линии, смятам че е редно всички да научат че не е важно просто да си купиш померан, за това има много елитни развъдници и там кучетата започват от 4000 долара нагоре, има такива които продават шампиони за 6000 долара и нагоре. Разбира се има такива, които продават кучета от най разпространените кръвни линии за много пари, но точно тези линии не са моята цел. Всеки има право да определя цената на бебетата си, важното е че има развъдници и развъдници. От тук идва определението за висок клас 1super.

#1030 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 03:56 PM

За кръвните линии какво да кажа, много е сложно. Като начало мога да кажа това, че най-големите и най-стари развъдници в САЩ и Канада, като Starfire, WEE HEARTS ,FINCH'S , CHRISCENDO, Razzle Dazzle , Sunterra, Foxworth, Damascusroad, Star Haven, Bavanew, и разбира се Jan-Shars, работят с линиите на Millamor, Bev-Nor's, Great Elms. Едни от най-великите представители на породата, носещи именно тезе линии са A/C CH. Chriscendo Calvin Klein ROM, Am./Can. CH Rock 'N Tradition of OakRidge ROM, а при черните померани това е BISS Am CH FINCH'S HE WALKS ON WATER HOF (ROMX). Към тези линии в момента се стремят и европейските и руските развъдници, та дори и немците и англичаните, макар че Германия е родината на померана, ние с Мариана не правим изключение.
Затова се надявам, с много труд и знания след години, с подходяща комбинация на кръвните линии, помераните, произведени у нас да се доближават поне с малко до това, което са постигнали тези легенди на породата.
User's Signature

#1031 Потребителят е офлайн   MaxMar@ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 04:01 PM

Правя крадко представяне на померанчетата, по ред на снимките: на първата снимка е BabyDoll's Bad Ass Cruela от известният канадски развъдник BabyDoll's, след това е Jan Shar King of Bulgaria от американския развъдник Janshar, следва австралийската шампионка Dochlaggie Dorable Dolly от развъдник Dochlaggie Австралия , след това е бебето с моят много любим цвят- Lends Kapriz Orchideq от развъдник Lends Kapriz Русия , после Bis Phil.Champion Chrisden's Commands Ovation от филипинския развъдник Chrisden's, следва моята, много любима красавица, с невероятен баща - Small Diamond Venera от развъдник Small Diamond Русия после идва ред на черния ми красавец с сръв на Финч И Жаншар Almi Urnis Shaquille O'Neal от развъдник Almi Urnis Russia , накрая е другата австралийска шампионка от развъдник Dochlaggie Австралия - Ch Dochlaggie Dress Me Up. Има още трима разбойници, но вчера бяха толкова мръсни от дъжда, за това ще ги снимам , когато са приведени в приличен вид r) едната от тях разбира се е е лудата сестра на Роузи - Карина l)

#1032 Потребителят е офлайн   tanchita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 05:55 PM

Здравейте и от мен и ме извинете за закъснението r) Честито и от мен за новия шампион! Той наистина е великолепен! Браво на вас момичета! Искам да се гордеем с вас! bgflag

#1033 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 09:28 PM

Привет на всички любители на померани!!!Искам да ви покажа моето бебе, родено тук от Доди/ Char's sweet Thing Doddy /и Топи/Gler Tip Top/ на 27.05.07- моята Джо-джо.Първо и викахме Пами но го сменихме- и сега е Джо-джо.Цветът е оранжев сейбъл.По родословие сме OK BOSS CINNAMON POM,но за мен е просто сладурчето на мама!!!

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#1034 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 09:30 PM

пак тя ....

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery

#1035 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 09:32 PM

Моята Бети и Джо-джо с поглед отзад .....все така прекрасна /според мен/

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery

#1036 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 09:33 PM

Много сладка малка госпожичка, да ви е жива и здрава и дано ви донесе много радост и успехи! super best wink
User's Signature

#1037 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 05 August 2007 - 09:40 PM

Малеее днес направо не мога да се нагледам на сладури в тази тема ( и в още една , де wink dribble )
Pomeran , да ви е жива и здрава тази прекрасна пухена топка и честичко да ни радвате с присъствие и снимки тук worthy

#1038 Потребителят е офлайн   MaxMar@ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2007 - 10:58 PM

Цитат

Моята Бети и Джо-джо с поглед отзад .....все така прекрасна /според мен/

Много сладка е Джо Джо , даже и в дупето ! Да ти е жива и здрава l)

#1039 Потребителят е офлайн   Merlins Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2007 - 09:09 PM

Да са ви живи,здрави и послушни всички нови попълнения на померанската ''чета'' в България.

#1040 Потребителят е офлайн   Слънчице Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2007 - 11:12 PM

bgflag аз също ви поздравявам Светле за това прекрасно съкровище и ще си позволя да пусна една снимчица с двете дамички Сузанка и Рози w)

Прикачени файлове

User's Signature

Виолета

• (263 Страници) +
  • « Първа
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема