Dog.bg Форуми : Померан-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (263 Страници) +
  • « Първа
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци

#1581 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 November 2007 - 10:26 PM

:blink:

Прикачени файлове

User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#1582 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:34 PM

Сеска имаш много красиви кученца от доста време се каня да ти го кажа,но все едно ти предполагам си го знаеш  ;D :wub:
Обаче снимките които правиш наистина са уникални просто винаги избираш такива места на които да ги снимаш,че вадиш красотата им още повече на преден план ... тааа исках да те попитам ти ли снимаш кученцата или някой професионален фотограф :blink: ще се радвам да ми отговориш,а също дали фотото ти е професионално тъй като в мометнта доста ме влече това надявам се въпроса ми да не ти се стори глупав  :blink:

Ще си призная нещичко  :izcherven: :izcherven: :izcherven: и се надявам да не се разсърдиш,копирах си няколко снимчици да ми красят десктопа,просто не се сдържах ... много са красиви  :wub: ;)
User's Signature

Качена снимка

#1583 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:47 PM

kunigan благодаря за хубавите думи! Фотоапарата ми е стар модел, но е професионален и наистина снима много добре, аз сама си правя снимките, това ми е хоби, почти на всяка наша разходка си нося фотоапарата и при хубаво време и настроение от страна на моделите винаги се възползвам да запечатам нещо красиво. Спецялно за теб една смешна снимка на веселия Буги и недостъпната Сузи ;D :wub:

Прикачени файлове

User's Signature

#1584 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:57 PM

Цитат

kunigan благодаря за хубавите думи! Фотоапарата ми е стар модел, но е професионален и наистина снима много добре, аз сама си правя снимките, това ми е хоби, почти на всяка наша разходка си нося фотоапарата и при хубаво време и настроение от страна на моделите винаги се възползвам да запечатам нещо красиво. Спецялно за теб една смешна снимка на веселия Буги и недостъпната Сузи ;D :wub:
Етоо пак ще копирам  :rolleyes: много добре ги хващаш просто тия сладури мънички и пухкави  :yahoo: Благодаря за снимката  :wub:
Аз също мисля да си купя някакъв професионален фотоапарат,но не мисля да се оръсвам много все пак :( а пък и дори да е много добър едва ли ще се получи същия ефект като при вас  ;D моите модели изобщо не обичат да позират ... уж ги подлъгвам  :sedni!: ама  :- 
Обаче веднага щом си взема ще има строи се преброй се  :pionercheta: пускай още снимки много ви се радвам много сте красиви  ;)
User's Signature

Качена снимка

#1585 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 11:00 PM

Моят е втора употреба, този вариант е по-евтин ;) Още снимки има в темата Мини шпиц :blink:
User's Signature

#1586 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 05 November 2007 - 11:11 PM

И аз да сложа две снимки от Пловдив засега...имам още няколко ставащи но ще ги сложа утре. Осветлението в залата беше ужасно.
Иначе Гари първи ден взе САС а втори ден CAC,CACIB, BOS

Прикачени файлове

• Прикачен файл  BOG_5gr..jpg (49.33K)
    Брой сваляния: 186
  • Прикачен файл  Gary.jpg (45.85K)
    Брой сваляния: 183
  • Прикачен файл  vs.jpg (35.66K)
    Брой сваляния: 183

User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#1587 Потребителят е офлайн   no_one_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 11:26 PM

Съжелявам за въпроса, но понеже съм неудосведомена и няма кой да попитам..Та чудя се какво куче да си взема скоро и имам още около (най много) година да си избера куче, което е достатъчно... Много са ми сладки Йоркширските териери, Мини шпицовете и Помераните...Та каква е разликата между Мини шпицовете и Помераните?  :huh: Аз...Понеже и двете са ми много сладки, но никъде не намирам информация за Помераните, а пък само козината им и муцунките им понякога са ми различни ама нз...За това питам професионалистите...  :sos:
User's Signature

Качена снимка

#1588 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 11:37 PM

Цитат

И аз да сложа две снимки от Пловдив засега...имам още няколко ставащи но ще ги сложа утре. Осветлението в залата беше ужасно.
Иначе Гари първи ден взе САС а втори ден CAC,CACIB, BOS

Чудесно е, че вече по БГ изложбите се срещат толкова много померани. Май това е всъщност първата изложба на която има цели 5 померана  ;D, ако не се лъжа такава е била бройката. Поздравления на всички участници, но в сърцето ми е Гари :wub:
User's Signature

#1589 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 09:12 AM

Цитат

Съжелявам за въпроса, но понеже съм неудосведомена и няма кой да попитам..Та чудя се какво куче да си взема скоро и имам още около (най много) година да си избера куче, което е достатъчно... Много са ми сладки Йоркширските териери, Мини шпицовете и Помераните...Та каква е разликата между Мини шпицовете и Помераните?  :huh: Аз...Понеже и двете са ми много сладки, но никъде не намирам информация за Помераните, а пък само козината им и муцунките им понякога са ми различни ама нз...За това питам професионалистите...  :sos:

Правилно сте забелязали ,че има разлика в главата,но бъркате в името.Мини шпиц и померан е едно и също.Вие искате да кажете,каква е разликата между мини шпиц(померан) и малък шпиц.Сигурно се бъркате от темата "мини шпиц",а вътре пишат за малък.Казах им да сменят заглавието ,че не е вярно ,но не виждам действие.
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#1590 Потребителят е офлайн   no_one_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 01:32 PM

Цитат

Правилно сте забелязали ,че има разлика в главата,но бъркате в името.Мини шпиц и померан е едно и също.Вие искате да кажете,каква е разликата между мини шпиц(померан) и малък шпиц.Сигурно се бъркате от темата "мини шпиц",а вътре пишат за малък.Казах им да сменят заглавието ,че не е вярно ,но не виждам действие.

Мерси много! Изясних си нещата, просто там пишеше мини шпиц а тук померан, гледам ги, гледам ги ама почти не улавям разлика а й в един сайт видях нещо подобно написано: "Мини шпиц (померан)" и си викам това пък какво е  :huh:
Иначе 10x  ;) Аз знаете ли кои от двете по-малко лаят, понеже мисля че само това може да пречи малко на баща ми, а и прочетох в една книга че това куче не е добро за хора със слаби нерви ;D
User's Signature

Качена снимка

#1591 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 02:39 PM

Аз знаете ли кои от двете по-малко лаят, понеже мисля че само това може да пречи малко на баща ми, а и прочетох в една книга че това куче не е добро за хора със слаби нерви ;D
[/quote]
И това са хорски измислици.По принцип померана не е от алармаджиите,но в крайна сметка всичко зависи от собственика,всяко куче може да се отучи да лае,няма значение каква порода е.
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#1592 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 03:09 PM

И аз искам померанче,но двете с теб доста ще трябва да събираме ^_^
Първо защото ми казаха,че померан с родословие е не по-малко от 1000лв.
и второ незнам дали има второ,просто аз на този етап немога да си взема...имам само 100лв за 6 месеца... ;D след 5-6 етапа може би...7-8 някъде там ;D
Но виж ти ако си богатичка,може и след 2-3 етапа...кой знае...

#1593 Потребителят е офлайн   no_one_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 03:22 PM

Амиии той баща ми ще плаща - подарък за рожденния ми ден - може би?  ;D Абе не го знам ама мисля че ще се съгласи да вземе едно кученце  :P Иначе аз ще го взимам чак след около година понеже трбва да строоим една къпа бля бля....Ама то мисля че не е нужно родословието, поне за мен няма такова значение, нали ще си е моето мечо  :wub: Иначе не съм някаква богаташка дето не зне къде да си сложи парите, просто тея животни са мноу яки!! Пък и искам френдче за новата къща  ;) Иначе да се надявам, че най - късно ще си имам едно сладурче вкъщи  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1594 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 04:10 PM

Като не ви интерисува родословие нямате и гаранция, че купувате истински померан! Почти съм сигурна, че след година ще сте с малък шпиц B)
User's Signature

#1595 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 10:16 PM

Абе щом можете да си позволите куче за рожденния ден...аз чаках доста годинки за мобилен телефон ;D така,че щом родителите ти могат да си позволят...аз разчитам сама на себе си и от части на баба ми,родителите ми за пари не ги закачам,заради здравословните проблеми на майка ми :-

НО МОЖЕ СЛЕД 2 ГОДИНИ ДА ИМАМ ПОМЕРАНЧЕЕЕЕЕЕ :yahoo:

#1596 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 10:17 PM

Опс,забравих ;D

ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ВЗЕМЕШ МАЛЪК МЕЧО И МНООООГО МНОГО ДА ТЕ РАДВА :yahoo:
Да нямаш никакви проблеми в отглеждането и здравето на малчо и всичко да ти е на 6 :yahoo:

#1597 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2007 - 11:58 AM

Искам да попитам специалистити които разбират от тази порода какво мислят за кученцето което ще постна по долу :blink: интересно ми е според вас дали е чисто померанче  :blink:
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1598 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2007 - 12:00 PM

joleto ако те интересува това кученце в момента се продава и е на 2 месеца  ;) понеже ме помоли да потърся и реших да се поразровя малко и да видя какво се предлага .... ако ти харесва мога да ти дам телефон,но първо ще се радвам да чуя мнения за него
User's Signature

Качена снимка

#1599 Потребителят е офлайн   rali_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2007 - 01:00 PM

Не съм специалнист, но това със сиурност не е померанче. Според мен е малък или среден шпиц  ;)

#1600 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2007 - 01:27 PM

На мен пък ми прилича точно на померан :( но аз не разбирам изобщо де ... така че се съгласявам с всичко ...
Гледала съм снимки на твоито бебче,като малко и честно казано то от малко си приличаше на малък шпиц ... докато това се усъмних дали наистина не е померан,а пък и кучето е вносно ... де да знам де,за това и питам :(
User's Signature

Качена снимка

• (263 Страници) +
  • « Първа
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема