Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 09 June 2008 - 09:12 AM
Цитат
Честито на Рози и Ири.Това е бащата на Рози и Смарти.А Ири кои са и родители?
Имаме си страхотен тати! :yahoo: Аз бях виждала само едната снимка, благодаря за другата. Розка се надявам скоро да направи още по-хубава козинка. Сега реших да я представя два часа преди изложбата и я заведох неизкъпана и непостригвана, а и все още се възтановява след раждането, но въпреки това съдия Андон Тодоров много я хареса. :yahoo: В конкурса за група излезе с друг хендлер, защото аз трябваше да представя шпица си също и това и имаше влияние върху представянето, мисля ако беше с мен щеше да е по-спокойна и се класира четвърта в групата. Но нищо, следващия път повече. ;)
Публикувано: 09 June 2008 - 09:44 AM
Това са родителите на Ирида: мама http://www.ekaterina...u/vesnushka.htm и татко http://www.spitz-clu...fo...round.htm
Публикувано: 10 June 2008 - 12:54 AM
Цитат
Това са родителите на Ирида: мама http://www.ekaterina...u/vesnushka.htm и татко http://www.spitz-clu...fo...round.htm
Публикувано: 11 June 2008 - 02:42 PM
Здравейте! Лео е добре, щом има родословие, да посети някоя друга изложба и така да се развъжда.
Публикувано: 12 June 2008 - 05:05 PM
Zdraveite!
Iskam da popitam ot kade moga da polu4a informaciq za prekrasnite omeran4eta!V smisal iskam da si zakupq,no neznam ot kade i kakva e normalnata cena!Ne go tarsq za izlojbi,iskam go samo i edinstveno za sebe si :P mnogo mi haresvat ne6tata ,koito pi6ete i vse si mislq ,4e 6te mi pomognete po nqkakav na4in :yahoo: Blagodarq predvaritelno!!!
Iskam da popitam ot kade moga da polu4a informaciq za prekrasnite omeran4eta!V smisal iskam da si zakupq,no neznam ot kade i kakva e normalnata cena!Ne go tarsq za izlojbi,iskam go samo i edinstveno za sebe si :P mnogo mi haresvat ne6tata ,koito pi6ete i vse si mislq ,4e 6te mi pomognete po nqkakav na4in :yahoo: Blagodarq predvaritelno!!!
Публикувано: 12 June 2008 - 05:51 PM
DSS Егор е просто супер :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 June 2008 - 05:57 PM
Наистина е супер :wub: Мечтая се за токова дяволче :blink:
Публикувано: 13 June 2008 - 01:50 PM
Zdraveite!
Iskam da popitam ot kade moga da polu4a informaciq za prekrasnite omeran4eta!V smisal iskam da si zakupq,no neznam ot kade i kakva e normalnata cena!Ne go tarsq za izlojbi,iskam go samo i edinstveno za sebe si mnogo mi haresvat ne6tata ,koito pi6ete i vse si mislq ,4e 6te mi pomognete po nqkakav na4in Blagodarq predvaritelno!!!
Iskam da popitam ot kade moga da polu4a informaciq za prekrasnite omeran4eta!V smisal iskam da si zakupq,no neznam ot kade i kakva e normalnata cena!Ne go tarsq za izlojbi,iskam go samo i edinstveno za sebe si mnogo mi haresvat ne6tata ,koito pi6ete i vse si mislq ,4e 6te mi pomognete po nqkakav na4in Blagodarq predvaritelno!!!
Публикувано: 13 June 2008 - 10:39 PM
Привет и от нас.Ние сме много болни :'( ,от човешки вирус и всичко ние е зле,сърце,бял дроб,черен дроб....абе ужас.Днес правихме ЕКГ,кръв,урина ...... :'(.
Сега сме на антибиотици и се пооправя.Стискайте палци моето мече да преодолее тоз гаден бацил.И пазете вашите померанчета,защото са много податливи и нежни
Сега сме на антибиотици и се пооправя.Стискайте палци моето мече да преодолее тоз гаден бацил.И пазете вашите померанчета,защото са много податливи и нежни
Публикувано: 14 June 2008 - 08:01 AM
оххх дано,че милият направо не беше моето куче,такъв унил.
Ама днес е вече живнал ,скачка и играе Тино.Голям сладкиш е.
Лекарката ни съветва да го подстрижем заради сърцето ,да не го натоварваме сега излишно,обаче като се замисля ,то и да е подстриган пак ще си има подпуа който е много.
Иначе наистина е много пухкав нашият косматко. :yahoo:
DSS ето мой померан Валентино заболелел,но наверно от человеческий вирус и поетому так тяжело все произходит.
Ама днес е вече живнал ,скачка и играе Тино.Голям сладкиш е.
Лекарката ни съветва да го подстрижем заради сърцето ,да не го натоварваме сега излишно,обаче като се замисля ,то и да е подстриган пак ще си има подпуа който е много.
Иначе наистина е много пухкав нашият косматко. :yahoo:
DSS ето мой померан Валентино заболелел,но наверно от человеческий вирус и поетому так тяжело все произходит.