Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 18 January 2010 - 01:38 PM
Честито на всички участници,стахотни снимки.
Публикувано: 18 January 2010 - 03:14 PM
Ето още малко снимки от днес.
Jan - Shars White Knight - 8,5 months!
Расте, дивее и хубавее!

Jan - Shars White Knight - 8,5 months!

Публикувано: 18 January 2010 - 03:34 PM
Неможах да позная Крюела , сладуранката ми тя !! Ники целуни я от мен и Гари.
Поздравления за силната померанска група!!!
Поздравления за силната померанска група!!!
Публикувано: 18 January 2010 - 04:54 PM
Фантастични снимки !!! ФАНТАСТИЧНИ ПОМЕРАНИ!
/Нямам предвид моите!/
Благодаря ти TOP GUN за чудесните снимки на Прити, които си направила!С твое разрешение мога ли да взема една-две за сайта си?
Много ми хареса Ричи на живо, много е красив и компактен!Пожелавам ти победи с него на ринга-много!
Мики също е страхотен сладур!!!
Много се радвам,че се видяхме и имахме време да пообщуваме!
За мен беше удоволствие!
Честито на Шакил и Крюела за отличните оценки! Успехи,Ники!
Благодаря на колегите, които ми се обадиха за да ми честят победата на Прити, както и на всички в залата ,които я аплодираха така силно на БИС-а!
Благодаря ви, приятели-да ви се връщат пожеланията - желая много победи и на вас!

Благодаря ти TOP GUN за чудесните снимки на Прити, които си направила!С твое разрешение мога ли да взема една-две за сайта си?
Много ми хареса Ричи на живо, много е красив и компактен!Пожелавам ти победи с него на ринга-много!
Мики също е страхотен сладур!!!
Много се радвам,че се видяхме и имахме време да пообщуваме!
За мен беше удоволствие!
Честито на Шакил и Крюела за отличните оценки! Успехи,Ники!
Благодаря на колегите, които ми се обадиха за да ми честят победата на Прити, както и на всички в залата ,които я аплодираха така силно на БИС-а!
Благодаря ви, приятели-да ви се връщат пожеланията - желая много победи и на вас!
Публикувано: 18 January 2010 - 10:22 PM
Цитат(Марина Рикман @ Jan 18 2010, 08:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Поздравляю победителей и участников выставки!!!!!
Разрешите представит своих девочек. Это дочки моей вольф Люси
Pom Favorit Ассирицская Принцесса.. :)

Pom Favorit Айка Сибирская Волчица

Разрешите представит своих девочек. Это дочки моей вольф Люси
Pom Favorit Ассирицская Принцесса.. :)

Pom Favorit Айка Сибирская Волчица

Привет Марина,
Большое спасибо за поздравления. Твои девочки очень красивые, выглядят как куколки. Пусть будут здоровы долгих лет, делают успехи и радуют вас.
Публикувано: 23 January 2010 - 10:07 AM
Рони много се е променил , расте и вече не е бебе, а померан и половина!!!!Снежната пудра много му върви на визията,почти като померан от тундрата е!!!!
Отн.дневния ред на събранието на Клуба- в моята покана пише, че събранието ще е 2020 г. и ще обсъждаме работата през 2008г- и аз не знам дали през 2020 ще съм свободна на тази дата, а и дали ще съм запомнила какво е свършено през 2008г.Колебая се....
Отн.дневния ред на събранието на Клуба- в моята покана пише, че събранието ще е 2020 г. и ще обсъждаме работата през 2008г- и аз не знам дали през 2020 ще съм свободна на тази дата, а и дали ще съм запомнила какво е свършено през 2008г.Колебая се....

Публикувано: 23 January 2010 - 02:31 PM
Цитат(Pomeran @ Jan 23 2010, 10:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Рони много се е променил , расте и вече не е бебе, а померан и половина!!!!Снежната пудра много му върви на визията,почти като померан от тундрата е!!!!

Да факт много е променен,а за "пудрата" това ни е любимото дай ни сняг и не ни търси .

Публикувано: 23 January 2010 - 03:10 PM
Дорогая, Марина! Поздравляю ваших прекрасных принцесс!
Мне онас очень понравились! Моя любимая Pom Favorit Айка Сибирская Волчица очень красивая, просто нет слов. А последняя фотография очень мне нравиться, там она просто прелесть!!!
Анакин передает ей поцелуи!