Източноевропейска овчарка
Публикувано: 05 January 2008 - 09:48 AM
Аз на Тара не съм накисвала гранулите,но има хора който ги накисват и за големи кучета.
Аз не ги накисвам ,защото на нея не и харесват и не ги яде,но поначало тя ми е малко злояда и капризна в храната.За това вина имам най-вече аз че я разглезих много. ;D
Аз не ги накисвам ,защото на нея не и харесват и не ги яде,но поначало тя ми е малко злояда и капризна в храната.За това вина имам най-вече аз че я разглезих много. ;D
Публикувано: 06 January 2008 - 12:16 PM
аз внимавам с моя мъник да не го глезя много ;D и за сега не се мръщи нито на разкиснатите гранули нито на варения ориз и за това искам да питам колко горе долу да са му дажбите като грамаж, тъй като иска да съм сигурен че е сит и в същото време не искам да го прехранвам :sos:
Публикувано: 06 January 2008 - 12:26 PM
Честита нова година на всички и от нас! Полжелавам ви да ви донесе много хубави мигове, здраве и късмет!
Добре дошъл на pLAEMN и от мен и много радости с Петко ;D Я качи някоя снимчица да го видим, много са сладурски като бебета :wub:
Ние не сме накисвали гранулите - хранехме се с бебешки ПроПлан от 1 до 8 месечни. Докторите казаха да не ги накисваме, за да се учи да дъвчи. Изключение се прави само за най-лакомите кученца.
А за грамажа - на чувала с гранулите си пише, за различните видове гранули грамажа е различен според възрастта или килограмите на кучо.
taraT, виждам, че сте имали много снежни емоции най-после!
Стахотни снимки сте си направили. И ние се снимахме малко, ама сме още със старите технологии и като изкараме снимките, ще кача готините.
Добре дошъл на pLAEMN и от мен и много радости с Петко ;D Я качи някоя снимчица да го видим, много са сладурски като бебета :wub:
Ние не сме накисвали гранулите - хранехме се с бебешки ПроПлан от 1 до 8 месечни. Докторите казаха да не ги накисваме, за да се учи да дъвчи. Изключение се прави само за най-лакомите кученца.
А за грамажа - на чувала с гранулите си пише, за различните видове гранули грамажа е различен според възрастта или килограмите на кучо.
taraT, виждам, че сте имали много снежни емоции най-после!
Стахотни снимки сте си направили. И ние се снимахме малко, ама сме още със старите технологии и като изкараме снимките, ще кача готините.

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!
Публикувано: 07 January 2008 - 01:03 PM
Много се радвам ,че се увеличава ме
gabipap,добре че ходихме на Котел за нова година ,че в Бургас незнам кога щяхме да видим такова нещо което се яде и се топи в устата :yahoo:
Това е резултата след всяка разходка :blink:
gabipap,добре че ходихме на Котел за нова година ,че в Бургас незнам кога щяхме да видим такова нещо което се яде и се топи в устата :yahoo:
Това е резултата след всяка разходка :blink:
Публикувано: 07 January 2008 - 02:24 PM
Здравейте и от МЕН!Форумци и Притежатели на породата!!! :P
Истинското ми име е ЕЛИКА, от София съм и искам да ВИ поздравя с цялото си сърце за Нова Година!
Пожелавам на Всички да сме Живи, да сме Здрави, за да можем да пазим и развиваме тази прекрасно порода кучовци!
А на Кучовците пожелавам много здраве, много палави моменти и по няколко Големи Кокъла! ;) ;D
Привет на Всички Новобранци и от Мен!
Радвам се създадох тази тема, защото се множим! :yahoo:
На това студено време Ви качвам една Топла снимчица!
Истинското ми име е ЕЛИКА, от София съм и искам да ВИ поздравя с цялото си сърце за Нова Година!
Пожелавам на Всички да сме Живи, да сме Здрави, за да можем да пазим и развиваме тази прекрасно порода кучовци!
А на Кучовците пожелавам много здраве, много палави моменти и по няколко Големи Кокъла! ;) ;D
Привет на Всички Новобранци и от Мен!
Радвам се създадох тази тема, защото се множим! :yahoo:
На това студено време Ви качвам една Топла снимчица!

Elika [FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]