Dog.bg Форуми : Източноевропейска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (59 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Източноевропейска овчарка

#141 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 08 January 2008 - 11:22 AM

И Бъч е много готин :yahoo: То май всички кучовци в темата са красавци и красавици.
mimo, как се разбирате с други мъжки кучета? Нортън е с няколко месеца по-голям от Бъч и в това отношение сме се видяли в чудо.
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#142 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 08 January 2008 - 01:57 PM

Това е Тара когато беше на 6 мес.
User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#143 Потребителят е офлайн   bubole4e-me4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2008 - 09:14 PM

и още една зимна снимчица

#144 Потребителят е офлайн   bubole4e-me4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2008 - 09:14 PM

:rolleyes: весела и щаслива ноба година и от нас

#145 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 12 January 2008 - 10:20 PM

Снежните още не сме изкарали, ама хайде да ви покажа един глезен не-фотогечничен дзвер в домашна обстановка;D
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#146 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 January 2008 - 10:24 PM

И една снимка на мама и малкото братче на Нортън от преди 3 месеца:
User's Signature

#147 Потребителят е офлайн   mimo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 January 2008 - 03:26 PM

eto i nqkolko zimni snimki i ot mene

#148 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 January 2008 - 04:20 PM

Ето ни отново :P
User's Signature

Качена снимка

#149 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2008 - 12:46 PM

:wub: Мама Тара, само колко загрижено гледа на първата снимка  ;) Защо не пуснеш някоя от първите 2 снимки за фотоконкурса, с удоволствие ще гласувам за нея!
User's Signature

#150 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 January 2008 - 02:30 PM

Благодаря ти ,gabipap ,Тара наистина е много послушна само дето имаме проблем с яденето,много е капризна и направо съм се видяла в чудо с нея.Снощи я докарахме до там ,че сложих и да яде гранули с накъсано пилешко месо в тях.Тя започна да яде ,хапна около 200 гр фръцна си дупето и отиди си легна :huh:Аз пък какво си бръкнах в джоба и намерих една от нейните наградки и съответно след като я извиках и изпълни командите седни ,дай лапа и легни и я дадох,а познай какво направи...Отиде хапна още малко от храната си и дойде да ми дава лапа за награда  :angry:Моля дайте ми съвет как да я накарам да се хране нормално без да ми прави такива циркове :sos: ;D
User's Signature

Качена снимка

#151 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 January 2008 - 03:07 PM

Току -що намерих в къщата на кучето тема за храненето
User's Signature

Качена снимка

#152 Потребителят е офлайн   mimo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 January 2008 - 05:23 PM

ostaviq da sedi gladna dokato ne si izqde qdeneto da vidi6 4e 6te go izede az taka pravq kogato bu4 mi pravi nomera

#153 Потребителят е офлайн   mimo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 January 2008 - 05:24 PM

можи да не е гладна защото не израсходжа енергиа ако не е излизала на разходка или ако излиза трябжа да изразходжя повече енергиа по мое мнение е от това

#154 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 January 2008 - 08:03 PM

mimo,аз я разхождам час и половина два сутрин и още толкова вечер като не я оставям да стой до мен или да лежи блаженно гризейки някое дърво ;D Разходката ни включва ходене ,игра с други кучовци ,гонене на тенис топки пръчки и т.н.Когато се приберем тя самата се нарежда до купата си и си иска яденето,но всичко приключва до момента в който не изяде около 200-300 гр.Единственно на 4-5 дена се случва да си изяде цялата порция което за нея е около 550 гр гранула :huh:
User's Signature

Качена снимка

#155 Потребителят е офлайн   bubole4e-me4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2008 - 08:48 PM

За храненето зависи и каква храна и даваш.Различните видове имат и различни грамажи да дневна дажба.Обикновенно е дадена средна,което значи че кучето ти може да яде и по-малко и пак да се чуства добре,или да си иска и повече.Ако не е прекалено слаба и намали малко дажбата и виж как ще се почуства.И както и Мимо те сьветва като не яде прибираш храната и я даваш на следващото хранене,и не се притеснявай че ще заслабне бьрзо,просто ще се научи че като даваш трябва да яде или ще стои гладна.Малката ми беше злояда като бебе,а сега е такава лакомия,че....,а Блек трудно го привикнах кьм суха храна но сега яде и даже си пази купата от Хая,но например сьм забелязала че гранулите с риба ги омитат моментално,докато пиле сьс зеленчуци му се мрьщят пьрво и после го хапват но по-бавно. И още един пример от една храна ядьт около 300 грама дневно а от друга около 500,така че споко -виж каква дажба е най-добрата за твоето куче.

#156 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 January 2008 - 10:52 PM

;D къде ги намирате тези злояди кучета? Нашите (и предишния, и Норти) са като прахосмукачки - омита всичко за секунди. Съпруга ми се смее, че ако падне на земята, ще го изяде и него.
Кучето на родителите ми също се славеше като злоядо и претенциозно. Но проблема там е друг - постоянно паницата с храната е на разположение. Когато ни гостува около 2 месеца, го сложихме на режима на Нортън - сутрин се сипва половината дневна дажба и след 15 минути (който ял, ял!) паницата се прибира. Вечерта се слага другата половина от дажбата и упражнението се повтаря. И така, на третия ден "злоядият" Роджър опразваше паницата за 2 минутки.
Та, казаното потвърждава това, което ти препоръчват и bubole4e-me4e и mimo.
P.S. Малко след като се върна при майка ми, Роджър придоби старите си навици. B)
User's Signature

#157 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 January 2008 - 10:23 AM

Благодаря ви за отговорите,и ще ви послушам за вдигането на купата,защото наш тати за да не остане лигла гладна само дето не се нарежда до нея да и показва как трябва да яде и колко и е вкусна храната ;D
User's Signature

Качена снимка

#158 Потребителят е офлайн   KIARRA79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 January 2008 - 12:29 AM

Ехоооо! :angry:
Къде сте?????????
User's Signature

Elika [FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]

#159 Потребителят е офлайн   lucy60 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Имам 3 кучета,3 котки, 10 дегута и плаващ брой риби :)

Публикувано: 19 January 2008 - 04:15 PM

Здравейте! Колко са хубави всички!
И аз отскоро разбрах колко невероятна е тази порода, макар и по адски тъжен повод...баща ми почина и се наложи да вземем кучето му в къщи.
Винаги сме гледали сетери и афганка, която в момента е на 16 години, на всички е ясно- те са своенравни, непослушни, лигави...и сега това куче!...Боже Господи!... То те гледа право в очите, идва, сяда, подчинява се безпрекословно...
В къщи е уникален- никаква агресия, навън също, единственото, което иска е да си легне в краката ти и да го погалиш... Проблем беше "културният шок" в началото, защото 10 години е живял на село- в двор и на верига и сега много се страхуваше от коли, трамваи и чадъри. Друг проблем е, че не смея да го пусна от каишката, защото е много самоуверен и със сигурност ще хукне нанякъде и няма да го видим повече- там, където е живял е увеличил популацията на всички селски кучки .
Той определено направи живота ни много по- интересен, мъжът ми го обожава / и аз, разбира се,но моята принцеса все още е афганката/.
Снимките изобщо не са хубави, но това имам в момента. Ето го - Чивъс

#160 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 January 2008 - 12:32 PM

Охо, Елика, гледам - вашето стадо се е увеличило май :P
lucy60, здравей! Хубави са си снимките, ама куч изглежда малко тъжничък.
User's Signature

• (59 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни