Източноевропейска овчарка
Публикувано: 25 January 2008 - 06:13 PM
;)
здравей ТАРА!
Май ще го правим Софиянец, момчето!
Казва се Арчи!
Щур по цялата глава- само се кара и само яде краката на каките си!
Но въпреки жсичко-ходим заедно на пазар, защото ме е страх да ги оставям заедно и тримата! :P
Купон!!!
здравей ТАРА!
Май ще го правим Софиянец, момчето!
Казва се Арчи!
Щур по цялата глава- само се кара и само яде краката на каките си!
Но въпреки жсичко-ходим заедно на пазар, защото ме е страх да ги оставям заедно и тримата! :P
Купон!!!

Elika [FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]
Публикувано: 28 January 2008 - 10:46 AM
Здравей Яри-Ако мога така да те наричам! :P
За съжаление няма нищо ново!
Вече изнемогвам с три кучета!
Малкия прави бели- каките също!
И Те минават отново през детския период!
Ужас! Направо съм кълбо от нерви-само бели на всякъде! :huh:
Не знам какво да правя вече-на ръба на :angry: нервна криза съм!
За съжаление няма нищо ново!
Вече изнемогвам с три кучета!
Малкия прави бели- каките също!
И Те минават отново през детския период!
Ужас! Направо съм кълбо от нерви-само бели на всякъде! :huh:
Не знам какво да правя вече-на ръба на :angry: нервна криза съм!

Elika [FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]
Публикувано: 30 January 2008 - 10:40 PM
mimo, ще те помоля да пишеш на кирилица. Това е едно от правилата на форума B)
TaraT, Елика, чудесно е, че помагате на тези кучовци. Ние си имаме също една хулиганка при нас - като изкарам снимките, ще ви я представя ;D На двамата с Нортън им викам "Куко и Пипе" - много са забавни.
TaraT, Елика, чудесно е, че помагате на тези кучовци. Ние си имаме също една хулиганка при нас - като изкарам снимките, ще ви я представя ;D На двамата с Нортън им викам "Куко и Пипе" - много са забавни.

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!
Публикувано: 30 January 2008 - 10:57 PM

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 31 January 2008 - 04:23 PM
На мен ми е много трудно да преценя по снимките,но определено кучо ми харесва много :blink:Не мисля ,че е слаб,но много често поне на мен ми се е случвало,някой мине и реши да се направи на отворен и изсипе някакво мнение дето изобщо не си го искал,колкото да хвърли в размисъл човека ;D,а все пак предполагам че той изразходва доста енергия в игри :blink:Наскоро при нас имаме малко попълнение в групата от 3 месечно НОК и един минаваики покрай нас се изказа,че кучето имало рахит на ребрата , :huh:ей така просто от разстояние 3-4 метра
Публикувано: 06 March 2008 - 12:17 PM
Ех, такива хубави снимки като тази последната си нямаме ;)
Много време стана, откакто не съм писала. Не, че няма нищо интересно, просто няма достатъчно време.
Горкият Нортън и той страда от тази липса :'( Ама все се надявам след няколко месеца да с променят нещата.
Ние продължаваме да се борим с нетърпимостта на младежа към други мъжки. След като прочетох един спор между mil_ и NANIOX тук, реших да променя подхода. Ама това черно магаре е ужасно доминантно, та не знам какво ще постигнем ;D
Засега няма да сваляме намордника, че да не пострада някой невинен.
Много време стана, откакто не съм писала. Не, че няма нищо интересно, просто няма достатъчно време.
Горкият Нортън и той страда от тази липса :'( Ама все се надявам след няколко месеца да с променят нещата.
Ние продължаваме да се борим с нетърпимостта на младежа към други мъжки. След като прочетох един спор между mil_ и NANIOX тук, реших да променя подхода. Ама това черно магаре е ужасно доминантно, та не знам какво ще постигнем ;D
Засега няма да сваляме намордника, че да не пострада някой невинен.

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!