Източноевропейска овчарка
Публикувано: 21 March 2008 - 02:23 PM
Публикувано: 06 April 2008 - 04:38 PM
Цитат
Здрасти! доно не е сериозно заболяването и скоро да се оправи и да пускаш мнооого снимки! :wub:
Сериозно е :'( Има шипове... Снощи четох много във форума и докторите не дават големи надежди.. да не кажа никакви за излекуване, а само за временни подобрения, а на мен направо ми се къса сърцето като я гледам как се мъчи :'(
Не го пожелавам и на най-големия си враг ....
Публикувано: 10 April 2008 - 08:22 PM
Много сьжалявам :( колкото и гадно да ти звучи,ако виждаш,че много се мьчи и няма спасение помисли за това да и спестиш малко от живота с мьката. :( Аз сьм го преживяла с едно куче с рак-година и половина се борихме и направихме три операции,докато беше жизнен всичко беше наред,но като видяхме че започва да се мьчи го приспахме и така му спестихме още много болка и мька. :'( Решението е трудно но си заслужава за да не страда.
Публикувано: 24 April 2008 - 05:37 PM
Здравейте на всички любители на източноевропейците.Ние сме от Плевен.Казваме се Ваня и Тихомир.Нашият сладур се казва Хектор и е на 1год. и 4месеца.Много ни си иска да ви го покажем но все още незнаем как да му качем снимиките но се надяваме скоро и това да стане.Видяхме снимките на вашите сладурковци.Всички са големи хубавци но най голямо впечатление ни направи Тара.Неискам да обидя никой от останалите разбира се.Нашият е голям веселяк,страшно игрив,и много закачлив.Ндявам се скоро да го видите и вие.
Публикувано: 24 April 2008 - 05:54 PM
Цитат
Много ще се радваме да си пишем с вас ,да обменяме информация,да ви искаме съвети понякога и да споделяме радости и тревоги.Когато имате свободно време пишете ни.