Източноевропейска овчарка
Публикувано: 07 November 2009 - 08:49 PM

Корина ,ти нови снимчици нямаш ли?Не се стискай ,споделяй с нас

Габипап,а вие къде се изгубихте?
Публикувано: 02 December 2009 - 05:29 PM
В района на Бистрица е изпусната. Дали е избягала , или е открадната-не се знае!
Налепени са обяви, но резултат-НЯМА!
Моля МОД да остави тук темата и ако може да копира в изгубени!
На 1-ва страница има снимки!
Ако знаете нещо-МОЛЯ,свържете се с мен на скайп ,или 0897708556
Възнаграждение!

Elika [FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]
Публикувано: 03 December 2009 - 02:53 PM
Публикувано: 06 December 2009 - 02:18 PM
В района на Бистрица е изпусната. Дали е избягала , или е открадната-не се знае!
Налепени са обяви, но резултат-НЯМА!
Моля МОД да остави тук темата и ако може да копира в изгубени!
На 1-ва страница има снимки!
Ако знаете нещо-МОЛЯ,свържете се с мен на скайп ,или 0897708556
Възнаграждение!
ПОМОООООООЩ!
Киара,ти всеки път ме изумяваш!Как я изгубихте Киара?Защо пускаш темата само тук?И защо викаш?Как очакваш по-точно да ти се помогне.Тук влезаме и пишем 4 ма човека.Аз съм от Бургас,tihkata от Плевен.Пускам тема в изгубени,дано да я намерите.
Корина,много сте пораснали.Гая става голяма красота

Публикувано: 30 December 2009 - 05:55 PM
Публикувано: 31 December 2009 - 04:01 AM
аз имам куче немска овчарка, но не знам дали е Източноевропейска овчарка. Ще кача снимки. казва се Чочо и вече е на 7 години. Напоследък доста напълня.
dady123, или е немска, или Източноевропейска овчарка. На снимката ми прилича повече на източноевропеец. Основната разлика във външния вид е, че при НОК задницата е доста скосена (по стандарт ъгълът м/у груб и задни лапи е 120 градуса). Докато при Източноевропейската овчарка краката са под ъгъл около 100 градуса (което ги прави по-малко податливи към заболявания като тазобедрена дисплазия и по-издръжливи физически).
Ако те интересува, на 1 страница на темата има линкове към 2 руски сайта - там е описано много добре какви са разликите.
Източноевропейската овчарка в България, както и по света си съществува под името НОК работен тип (тоест не са със скосена задница). Сега до колкото знам породата източноевропейска овчарка не е призната от FCI, AKC или KC. Което ще рече че тази порода на практика не съществува...????? Източноевропейската овчарка (или НОК работен тип) са кучетата използвани от МВР и т.н. и наитина е по здравословно за НОК да изглеждат така (с нормална задница).
ето снимки на моя вече бивш красавец

а това е песа на моя приятел Лъки

Мод: Редактирано!

Cave canem, te necet lingendo - Beware of the dog, he may lick you to death...

Публикувано: 05 January 2010 - 04:54 PM
Публикувано: 09 January 2010 - 02:59 PM
Корина ,Гея е просто страхотна!Да я нагушкаш хубаво и да я охапеш по ушленцето от мен

Tihkata,специални целувки и на Големия мъж.Вие какво правите?Снимчици нови няма ли?
Габипап ,а вие къде се загубихте?
Малко снимки и от нас.Бяхме в Котел за новогодишните празници и макар ,че тази година нямаше никакъв сняг си изкарахме страхотно

Публикувано: 20 February 2010 - 03:52 PM

Габипап и Корина се крият от много време и си стискат снимките само за тях

Ние какво,вече сме кастрирани,пак сме си толкова луди и игриви и чакаме вече с нетърпение хубавото време.
Малко снимки и от нас
Прясно,прясно оперирана

Ти може и да не ми даваш да бягам,ама на мен ми се играе.Нали не ме виждаш ,че съм взела топката?!?Аз само така си лежа

Публикувано: 01 March 2010 - 01:47 PM

Ама и другите си ви бива!
Ние скоро не сме правили хубави снимки, ама се надявам сега вече да има малко повече време и да наваксаме.
О, и честита Баба Марта! Да сте много здрави - и вие, и семействеата ви, и кучовците

Публикувано: 08 March 2010 - 10:52 AM

Публикувано: 08 March 2010 - 11:06 AM