Ваймаранер
Публикувано: 23 November 2005 - 10:39 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 30 December 2005 - 08:23 PM
п.п. намерих я: ето
Тази е значи ненужна - сори - ако може - изтрийте я.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 December 2005 - 08:55 PM
Много бих искала да науча повече за характера им - от някой собственик...
Ето ви няколко много красиви снимки:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 December 2005 - 11:50 PM
bushkata:
Ами много съжелявам...търсих я 4 пъти,но...не я намерих!!! bl)
Помоща ми я правя от добро желание...иначе не съм длъжна...! Толкова ли е трудно да се намери една тема??? bl)
Аз няма да говоря празни приказки, и се извинявам за отклонението от темата!
Поздрави!!!
Публикувано: 16 April 2006 - 10:44 PM
Публикувано: 17 April 2006 - 12:13 PM
НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ВАЙМАРАНЕР БЪЛГАРИЯ
Председател: Петър Петров 0889 496264
Отг. по развъдна дейност:
гр. София 1220, ж.к.Надежда ул.Христо Силянов бл.102,вх.И ап. 205
Информация от официалния сайт на БРФК: БРФК - членове
Познавам в ежедневието си едно такова куче, не знам доколко може да е представителна извадка. Това ме подсеща да направя няколко снимки. Казва се Трой, ще поразпитам за произход.
Много весел, много жив, любимец на всички, пълна липса на агресия. Стопанинът му е възрастен човек, който, използвайки интереса му към предмети, успява да му осигури мнооого движение. Кучето не се спира, все мъкне нещо, тича, подскача, радва се на живота. Отзовава се безотказно на повикване. Не знам дали ходи на лов. Не е влизало в конфликт с никого от иначе изцяло мъжкарската група. Не е и страхливо или плахо, любопитко е. Не се колебае да си опази трофеите от околните грубияни и го прави умело, въпреки, че изглежда някак крехък на фона им. Често е с наранени лапи, има лошия късмет да стъпва върху стъкла. Двамата със стопанина си предизвикват само усмивки и добро настроение.
Публикувано: 15 August 2006 - 07:39 PM
да и ваймарени танцуват
Прикачени файлове
-
ballet_2.jpg (25.43K)
Брой сваляния: 898

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 10 March 2008 - 10:45 PM
Благодаря предварително :blink:
Публикувано: 10 March 2008 - 11:03 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 12 March 2008 - 01:36 AM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 12 June 2008 - 07:06 AM

RAMMS+EIN
Публикувано: 24 June 2008 - 06:15 PM

RAMMS+EIN
Публикувано: 27 May 2009 - 10:07 AM

Actor's best fan, в Jan 31 2005, 12:39 AM, написа: