Dog.bg Форуми : Руски той-териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (17 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Руски той-териер

#241 Guest_kamaka_*

• Група: Гости

Публикувано: 29 April 2010 - 10:40 PM

камелиа ще те критикуваме докато се поучищ нали разбираш вече че нямаш нищо от това дето си мислищ а наистина просто си имащ твои малки сладки за теб гадинки но не ни караи да се съгласяме с теб за породата им какво беше караман или другото мини джак ръсел териерчи

#242 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:143040

Публикувано: 29 April 2010 - 11:17 PM

На такива разбирачи от класа ще кажа само да си мерят приказките! Мен ми е ясно, че от тука няма как да се сдобия с пинчер с родословие и тинтири минтири, което за хората като тебе е нещо много важно! Ти на моето куче определения няма да слагаш! Аз съм си показала кучетата щот ма кефят и сега в този подходящ за тебе тон ще ти кажа - От зоомагазин куче не съм си купувала! И да съм си е моя работа! За родословия не споря, щото мойте кучета нямат такива! За мен не родословоето прави кучето! Моя самолетоносач си е мой и смело мога да си го нарека МИНИ ПИНЧЕР, защото е точно това!!!!! А за той фокс териера, като не си виждал на живо недей мноо мноо да ми скачаш като див петел, ами се кротни и приеми, че не си ти тоя дето най-много разбира!!! Не карам никого да се съгласява с мен, нито нищо! Ама такива отворковци като тебе много ме дразнят, че се мислят за велики кучкари! Вече разводнихме темата и се конфронтирах яко с потребителите, които я четат, ама хич не ми пука! Вярно, че от всичките ми кучета само руския той териер не съм снимала, ама много важно! Не е при мен сега! Искаш ли да ти я представя лично с родители, родословия и простотии или може и друг път, че нещо лекинко се изнервИх на заядливите ти постове!!!!

#243 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2010 - 12:02 AM

Camellia--Хубаво е човек да си обича кучетата и да има самочувствие ама , пак ще се повторя МНОГО СМЕЛО СЕ ИЗКАЗВАТЕ . И ще ви кажа защо се изнервихте :ab_041: :ab_041: :ab_041: Защото на практика сте наясно че наистина кучетата ви са си БЕЗПОРОДНИ . /след като нямате документи за произход/ Иначе може да си ги оприличавате на която ПОРОДА СЕ СЕТИТЕ но това няма да ги направи такива . Незная дали ,,kamaka " е виждал Той фокс Териер или не , но аз съм ВИЖДАЛ , а също съм виждал и ПИНЧЕР и ви уверявам , че вашите кучета определено НЕ СА ТАКИВА . Може да си скачате колкото искате но предлагам да се успокоите и ако ще показвате РУСКИ ТОЙ ТЕРИЕР показвайте / все пак сме в тази тема / изложихте се достатъчно , всички видяха колко сте КОМПЕТЕНТНИ . / може вече да се спрете / :rc_036:
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#244 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 April 2010 - 12:44 AM

Показване на мнениетоkamaka, в 30 March 2010 - 10:25 AM, написа:

imat korenna razlika na mini pinchera mu se rejat ushite i opashkata i dostiga 6 kg. a toiteriera stiga do 3 kg. vij

И тази тема се омаза! Камака, ти пък откъде-накъде даваш акъл? И тези снимки са меко казано ненужни след снимките на Иван на родословни кучета. Не знам това на твоите снимки той териер ли е( ако има родословие е), но другото кученце е много далеч от мини пинчер, така че не е уместно да критикуваш Камелия. Дано не смяташ да ги разплождашКачена снимка!
Купирането е забранено със закон, макар че доста фенове на породата ги предпочитат в този вид (предполагам, че не са свикнали). На той териера също му се е режела опашката, но вече в доста страни не ги допускат купирани на изложби(доколкото четох). Така че - чети Камака, чети........... И
User's Signature

Качена снимка

#245 Guest_kamaka_*

Публикувано: 30 April 2010 - 09:52 AM

Здравеите!Първо на камелиа да кажа....мойте кучета също не са чистокръвни но и аз си ги обичам но не се сърдя на никой който ми каже че не са породисти както ти правиш аз просто си им викам пинчероподобни което е най точното наименование за тях а и за твоите-говоря за пинчерите , а що се отнася че няма чисти минита не е така миналата година гледах обява от БГ за мини пинчери говорим за родословни.Сега другия въпрос значи аз когато е трябвало съм чел и това за рязането го знам но исках да обърна внимание на това че на мини пинчера не му ли са отрежат ушите те стоят клйопнали това бе моето мнение повтарям мнение а не акъл и наистина стига с тиа минита те си имат отделен форум и който иска да пище там.

#246 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 30 April 2010 - 10:48 AM

Показване на мнениетоivan-z, в 29 April 2010 - 10:07 PM, написа:

Camellia--Хубаво е човек да си обича кучетата и да има самочувствие ама , пак ще се повторя МНОГО СМЕЛО СЕ ИЗКАЗВАТЕ . И ще ви кажа защо се изнервихте :ab_041: :ab_041: :ab_041: Защото на практика сте наясно че наистина кучетата ви са си БЕЗПОРОДНИ . /след като нямате документи за произход/ Иначе може да си ги оприличавате на която ПОРОДА СЕ СЕТИТЕ но това няма да ги направи такива . Незная дали ,,kamaka " е виждал Той фокс Териер или не , но аз съм ВИЖДАЛ , а също съм виждал и ПИНЧЕР и ви уверявам , че вашите кучета определено НЕ СА ТАКИВА . Може да си скачате колкото искате но предлагам да се успокоите и ако ще показвате РУСКИ ТОЙ ТЕРИЕР показвайте / все пак сме в тази тема / изложихте се достатъчно , всички видяха колко сте КОМПЕТЕНТНИ . / може вече да се спрете / :rc_036:

Да съгласна съм! Моите кучета нямат родословие. Но не ми се струва честно спрямо тях да ги наричам подобия... :dry: Ясно ми е че тази пъстра окраска не е приета при никой освен при пойнтера. Не се имам и за компетентна, просто имам добра обща култура. Не се занимавам професионално с кучета, както Иван-з и повечето потребители тук. Благодаря за търпението и умението на Иван-з да запази добрия тон, аз самата не бих се изтърпяла дълго :ab_041: . Когато си взема той териерчето, ще я покажа, че да имат наистина смисъл постовете ми в темата. :ae_085:

#247 Guest_kamaka_*

Публикувано: 30 April 2010 - 01:14 PM

Браво камелия имащ поздрави от мен ей така вече може да те оважава човек искам да знаеш че нищо лошо не таим с иван към теб или кучетата ти всеки си обича отрочетата както и аз но забележките към теб бяха отправени не точно за теб а за всички хора и целта мисля и на иван беше да обясним на всички кое куче какво е и най вече че общто приетия мини пинчер в българиа е руски той териер,било то чистокръвен или той подобен нали ме разбиращ и не е необходимо някои като ми каже ти имаш той подобно или пинчероподобно куче да му се обиждам ми да такива са моите кучета макар че марсело ми е перфектен тои териер и ако иван иска може да ти каже кой му е бащата така че много се радвам за разбирането от твоя страна и че вече ще спрем да се джавкаме нека да обясняваме на хората кое е правилно и кое не е без да спорим за глупости ...поздрави на любителите на породата и здрави кучета от мен

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#248 Guest_kamaka_*

Публикувано: 30 April 2010 - 01:22 PM

А между другото камелиа този доберман на снимката ти твои ли е ако е прати ми снимки на маи ла ако обичаш и пиши кои да маикаму и бащата и от каде са и тои какъж пол и колко годишен е kamaka@mail.bg

#249 Guest_kamaka_*

Публикувано: 05 May 2010 - 09:07 AM

Здравейте Имам малки бели мечета ето и някой тяхни снимки да ги видите

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#250 Потребителят е офлайн   MITKO-70 Икона

Публикувано: 12 February 2011 - 05:19 PM

Показване на мнениетоkamaka, в 05 May 2010 - 08:12 AM, написа:

Здравейте Имам малки бели мечета ето и някой тяхни снимки да ги видите

Здравей те.Разбрах за породата от Хоби тв случайно и в моето куче видях същата порода/може и да бъркам/.Кучето го взех преди 2 г. за пинчер ,беше по слабичък,но по всичко приличаше на Бончо от форума.Сега е по едричък,около 3кг.,но е много смело куче,гони големи кучета ,магарета ,коне /на язовира/,не се бои от сняг ходи си спокойно.В същото време е и много умно куче,пазач на къщата вътре,а и е много лаком.
Kamaka,видях вашето куче ,със същата окраска е като моя Чочо,бебоците са страхотни.Ако можете кажете вашето мнение за пордата на моето куче.Прикачам някоя снимка.
http://media.snimka....2/022379899.jpg
http://media.snimka....2/022379903.jpg
http://media.snimka....2/022379897.jpg
http://media.snimka....2/022379893.jpg

#251 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 February 2011 - 05:51 PM

MITKO-70-- Кученцето ти е голям симпатяга .
Но ЗА Порода не може да се говори .
Да има някаква далечна прилика Но За Той Териер има няколко недостатъка .
Първото е белия цвят на гърдите ./ по стандарт в тази порода белия цвят е недопустим/
Другия видим недостатък /поне за мен/ е прекалено грубата муцунка .
User's Signature

#252 Потребителят е офлайн   MITKO-70 Икона

Публикувано: 13 February 2011 - 12:34 AM

Показване на мнениетоivan-z, в 12 February 2011 - 04:56 PM, написа:

MITKO-70-- Кученцето ти е голям симпатяга .
Но ЗА Порода не може да се говори .
Да има някаква далечна прилика Но За Той Териер има няколко недостатъка .
Първото е белия цвят на гърдите ./ по стандарт в тази порода белия цвят е недопустим/
Другия видим недостатък /поне за мен/ е прекалено грубата муцунка .

Благодаря за отговора.И аз го забелязах бялото на гърдите и знаех че не трябва да го има може би.Баща ми даже се майтапеше ,да го боядисаме...майтап!За муцунката обаче не виждам да е по -груба ,не знам какви критерий има,но като гледам и при другите е същата.Той си стана и по едър,само мускул ,но пък си е ящен,какво да го правя.Но ,какъв отскок има ,може би е характерен за тях,и то вертикално от място.Сега видях ,че и на Kamaka има бяло по лапите,но също казва ,че не е и чистокръвно,в което няма лошо,наши са си и ги обичаме,а и те ни радват.Според мен обаче ,моето куче има повече от той-териер и по-малко от пинчер,като физика,характер,не знам вие какво ще кажете.Жената от която го купих знаех ,че гледа пинчери/а и тя/,но може да са се кръстосали без да знаят собствениците ,кое куче какво е.Но се е получила добра "порода".От 3 месеца престой на язовира с баща ми ,с караваната има много фенове Чочо,искат даже и такова куче да си купят.
http://media.snimka....4/022383106.jpg
http://media.snimka....4/022383089.jpg
п.п.Нещо излиза при мен странно форума,не виждам бутони за качва
не на снимки/да са отворени/,емотикони също.В доста форуми членувам ,но тук нещо ми е различно,да не е проблема при мен в компа.

#253 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 February 2011 - 10:51 AM

Може и от снимките да изглежда с по- груба муцуна . / на някои не е /
Това с отскоците и мускулутарута е характерно за Мини пичерите не за Руския той - териер .
Може да си го опреличавате с която искате порода , това няма да го направи такава :md_064:
Шанса да има Той териер в кръвта му е почти никакъв .
Просто го приемете за "Порода " - "Бг -Пинчер" важното е вие да си го харесвате .
User's Signature

#254 Потребителят е офлайн   MITKO-70 Икона

Публикувано: 13 February 2011 - 11:01 AM

Точно така,важното е че ни харесва на нас ,промени много къщата,детето.До преди да чуя за той-териер,го гледахме ,по окраска прилича точно на сърнист пинчер,но явно е тънка границата между сърнистия и тойчетата,като окраска.За това се обърнах към вас,за мнение, за което ви благодаря.

#255 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2011 - 09:13 AM

Здравейте!
Тъй като не намерих в темата информация искам да попитам има ли регистриран български клуб на породата и ако има бихте ли ми дали координати?
Благодаря предварително и хубав ден :)) !
User's Signature

Качена снимка

Колкото повече опознавам хората , толкова повече обиквам своето куче ! <3

#256 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2011 - 10:51 AM

e-mail: rusdog@abv.bg
тел . 0896866168
0884464425- Анатоли и Ирина Веселови

п.п. Това са координати на клуба , почти всички Родословни кучета в Бг са при тях . Ако не се свържете или имате нужда от съдействие може да пишете или да се обадите и на мен ./ с каквото мога ще съдействам , развъдника е тук близо до нас /
User's Signature

#257 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2011 - 01:07 PM

Показване на мнениетоivan-z, в 16 February 2011 - 07:56 AM, написа:

e-mail: rusdog@abv.bg
тел . 0896866168
0884464425- Анатоли и Ирина Веселови
п.п. Това са координати на клуба , почти всички Родословни кучета в Бг са при тях . Ако не се свържете или имате нужда от съдействие може да пишете или да се обадите и на мен ./ с каквото мога ще съдействам , развъдника е тук близо до нас /

Благодаря много :md_064: :af_089:
User's Signature

Качена снимка

Колкото повече опознавам хората , толкова повече обиквам своето куче ! <3

#258 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 05:15 PM

Снимката с рибата е страшна!! :ab_041: :ab_041: Ама може ли да е толкова слабичък.. И няма грам козина, горкия. :ab_041:

#259 Потребителят е офлайн   bonito Икона

Публикувано: 25 May 2011 - 10:24 PM

oshte malko snimki

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#260 Guest_toy terier_*

Публикувано: 02 February 2012 - 01:25 PM

На 11.10.2011г. бе открит развъдник за чистокръвни родословни руски той териери в българия....той е регистриран в БРФК и FCI под името SMALL TOY- www.ruskitoyterier.alle.bg-това е страницата на развъдника който все осще е нов и му предстои да се развива за сега се е родила първата дама която ще носи името му
Small toy Antonia

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (17 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема