Руски той-териер
#281 Guest_toy terier_*
Публикувано: 05 April 2012 - 01:33 PM
Притежавам няколко кученца от които повечето са руски той териери чистокръвни с родословия...имам и един диамант без родословие,но е син на шампион,който е 1,2кг. тази сутрин се поспах малко и се събудих твърде късно за да забележа злото което е навлязло в дома ми с пълната си мощ /мойте кучета спът при мен на леглото под одеалото и се гушкат в мен/ пробуждам се и гледам диамантчето ми се е опънало до корема ми и спи като умряло-викам си ако го види човек как спи сигурно ще го помисли за умрял тоя моя мръсник....раздвижвам се малко ма той не мърда ...викам си гледай как се е изпружил,че и не мърда....ма си викам ще го придърпам малко да си спи под одиялото да е завит пък аз ще ставам да се измия и да пия кафе,че вече е станало към 10 часа.....дърпам го аз - пък той точно като диамант-студен корав и не мърда /вдървен,кучинясал и студен/-/умрял до мен/-УЖАС ви казвам....да го разтривам и да го мачкам,да ми се пръска сърцето от мъка,да рева или да звъня на малкия бог ДИМИТЪР / който ми е ветеринарен лекар/ През сълзи и суполи долу горе му звъннах и Той дойде като линейка на пожар......Какво да ви кажа...МАЛЪК БОГ....Моя диамант вече е топъл и даже вече ръмжи....
ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ИМ ДАВА НА ТАКИВА ДОКТОРИ КАТО МИТАКА
ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ИМ ДАВА НА ТАКИВА ДОКТОРИ КАТО МИТАКА
#283 Guest_toy terier_*
Публикувано: 07 April 2012 - 10:18 AM
#284 Guest_toy terier_*
Публикувано: 09 April 2012 - 07:54 PM
yush-svetlana, в 07 April 2012 - 08:59 AM, написа:
Здравей Искам да купя от Русия на Шенк на териер, дойде лятото в България (Слънчев бряг) Кой ще има кученца моля свържете се с мен. адресът ми yush -svetlana @ Rambler. Ru
скайпа ми е yamakashi94
обади ми се аз немога да се свържа с теб
+35855924534
Мариан
#289 Guest_toy terier_*
Публикувано: 19 May 2012 - 11:30 AM
#291 Guest_toy terier_*
Публикувано: 21 May 2012 - 08:03 PM
mrda, в 21 May 2012 - 04:51 PM, написа:
Здрасти,
Ами значи Карола я взехме от Златица, неин баща е Бончо :)
Ами значи Карола я взехме от Златица, неин баща е Бончо :)
Здравей
Познах от първия път - а от каде сте?
Ако случайно незнаеш Бончо е галеното име на Бонапард и твойта мадама се пада доведена сестра на Марсело и Smal toy Antonia погледни сайта ми там ще ги видиш макар че и тук има достатъчно снимки www.ruskitoyterier.alle.bg
Публикувано: 17 June 2012 - 09:33 PM
Здрасти на всички! Знам, че така от никъде се включвам, но сигурно 5-ти път чета темата и не можах да се сдържа да задам въпрос.... небезизвестния Бонапард(Бончо) на кого последно е собственост, защото в началото разбрах че е собственост на една дама от Варна и го видях в сайта на този развъдник http://zlaticamounta...ery/29-sas.html , а след това чета че е собственост на господин от Айтос и го виждам тук http://ruskitoyterie...BB%D0%BE%D0%B4/ не ме разбирайте погрешно-не се заяждам, може аз да не съм разбрала нещо и затова питам.
Също така ще помоля ако някой има повече информация или знае страници за тази порода, ще съм благодарна да я сподели, защото като търся не откривам много
Благодаря предварително

#299 Guest_toy terier_*
Публикувано: 19 June 2012 - 09:27 AM
Здравей
Бонапарт е закупен от русия от Ана/от варна/ и Иван/от златица/ те в началото започнаха да развъждат кучета заедно,но се разделиха и Бонапарт от варна отиде в златица/златицамонтаин е развъдника на Иван/ след което преди известно време Аз го купих и сега е в развъдника за той териери Small toy в карнобат , а www.ruskitoyterier.alle.bg е сайта на развъдника ми-надявам се че сега ти се е изяснило битието на бати Бончо....
Бонапарт е закупен от русия от Ана/от варна/ и Иван/от златица/ те в началото започнаха да развъждат кучета заедно,но се разделиха и Бонапарт от варна отиде в златица/златицамонтаин е развъдника на Иван/ след което преди известно време Аз го купих и сега е в развъдника за той териери Small toy в карнобат , а www.ruskitoyterier.alle.bg е сайта на развъдника ми-надявам се че сега ти се е изяснило битието на бати Бончо....