Dog.bg Форуми : Руски той-териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (17 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Руски той-териер

#301 Guest_toy terier_*

• Група: Гости

Публикувано: 20 June 2012 - 01:56 PM

Показване на мнениетоjenni1989, в 20 June 2012 - 08:48 AM, написа:

..Благодаря за зсчерпателния отговор :mg_062: Бончо се е оказал голям пътешественик :mg_062:

така е ма си е в добри ръце

#302 Guest_toy terier_*

Публикувано: 01 July 2012 - 07:30 PM

Новите попълнения навършиха 30 дена
http://vbox7.com/play:8a80ec2275

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#303 Guest_toy terier_*

Публикувано: 09 July 2012 - 09:27 AM

SMALL TOY DIOBISIYA

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#304 Guest_toy terier_*

Публикувано: 11 July 2012 - 11:14 AM

DIONISIYA
на 40 дена тежи 205 грама

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#305 Guest_toy terier_*

Публикувано: 11 July 2012 - 02:54 PM

Руския той териер с това родословие и тази татуировка се издирва

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#306 Guest_toy terier_*

Публикувано: 11 July 2012 - 05:35 PM

ИЗДИРВА СЕ КУЧЕТО С ТОВА РОДОСЛОВИЕ

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#307 Guest_toy terier_*

Публикувано: 11 July 2012 - 05:49 PM

Издирва се родословието на черен руски той териер с татуировка ПЦ1047

#308 Guest_toy terier_*

Публикувано: 11 July 2012 - 07:31 PM

Тези кучета са били собственост на п....я руснак АНАТОЛИ ВЕСЕЛОВ и са в безизвестност в момента или са във външната му тоалетна както каза той ....цитирам - за какво да давам кучета нека стоят..Аз - невиждаш ли че не можеш да ги гледаш кучетата умират от глад ядат си лайната ако има какво да изсерат...- той - като мре да мре ще хвърля в тоалет../.така си преведох аз./ това е така наречения ПРЕДЦЕДАТЕЛ НА КЛУБ РУСКИ ТОЙ ТЕРИЕР в нашата скъпа родна държава.....ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ЛЮБИТЕЛИ И ЗАЩИТНИЦИ НА КУЧЕТАТА...... :flagbg:

#309 Потребителят е офлайн   jenni1989 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 July 2012 - 08:18 AM

Малката ти е уникално хубава и сладка..да ти е жива и здрава :mg_062: Какво е станало, защо се издирва това куче? И кой нормален ще си държи кучето във външната тоалетна :ud_009:

#310 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:AMERICAN PITBULL TERRIER

Публикувано: 12 July 2012 - 09:03 AM

Показване на мнениетоtoy terier, в 11 July 2012 - 07:31 PM, написа:

Тези кучета са били собственост на п....я руснак АНАТОЛИ ВЕСЕЛОВ и са в безизвестност в момента или са във външната му тоалетна както каза той ....цитирам - за какво да давам кучета нека стоят..Аз - невиждаш ли че не можеш да ги гледаш кучетата умират от глад ядат си лайната ако има какво да изсерат...- той - като мре да мре ще хвърля в тоалет../.така си преведох аз./ това е така наречения ПРЕДЦЕДАТЕЛ НА КЛУБ РУСКИ ТОЙ ТЕРИЕР в нашата скъпа родна държава.....ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ЛЮБИТЕЛИ И ЗАЩИТНИЦИ НА КУЧЕТАТА...... :flagbg:

Каква история само :flagbg: Този явно е голям "дурак"
User's Signature

Качена снимка

#311 Guest_toy terier_*

Публикувано: 12 July 2012 - 01:05 PM

Показване на мнениетоjenni1989, в 12 July 2012 - 08:18 AM, написа:

Малката ти е уникално хубава и сладка..да ти е жива и здрава :mg_062: Какво е станало, защо се издирва това куче? И кой нормален ще си държи кучето във външната тоалетна :ud_009:

Не ги държи в тоалетната , кучетата бяха в ераж от училище и оставени на произвола гладни/ядяха си изпражненията и още неможем да ги отучим/ако имаше какво да изходят/ болни ,оваляни в изпражнения и умираха едно по едно и като умре кучето той не му пука изобщо и го хвърля в тоалетната....мизерн простак... тези кучета са руски той териери.....казва се Анатоли Веселов и е прецедател на клуб Руски той териер в Българиа....НАЙ ОФИЦИЯЛНО ГО ОБЯВЯВАМ ЗА ТЕРОРИСТ НА ЖИВОТНИ И ЗА МНОГО ИЗПЕЧЕН МОШЕННИК....,а преди дни за него се застъпиха и му съучастваха в поредната мошенгия отговорника по развъдната деиност и собственика на развъдник тера тангра от елин пелин /зорница и тодор/......
Аз и Тинико Чикашвили спасихме колкото кучета бяха останали при него и навсичкото отгоре сега ни изнудва и така нататък.....Мръсен гаден мошенник....а тези кучета ги издирвам ако още са живи / да е глух дявола / понеже родословията им са при мен а и има кучета на който им липсват родословия.......
Дано да си нямате работа със този изверг.....
:flagbg:

#312 Guest_toy terier_*

Публикувано: 13 July 2012 - 02:35 PM

Браво йенската фортуна я намерихме търсят се двете мъжки кучета рижо и черно и родословието на черния с татоса....
Ако някой е взимал кучета от мошенника анатоли веселов или от покойната му съприга Ирина веселова нека да ги провери дали отговарят на кучетата татоировките и чиповете им и нека се свърже с мен данните ми ги има тук www.ruskitoyterier.alle.bg

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#313 Guest_toy terier_*

Публикувано: 16 July 2012 - 12:22 PM

Ето малко снимки на най-дребното териерче в света

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#314 Потребителят е офлайн   shedy Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 August 2012 - 03:14 PM

Здравейте,
и аз си изпатих от този Анатолий. Аз купих от Тина една женска красавица без документи ( от развъдника на жена му). Още не съм напълно социализирала кученцето. Г-динът дойде да си я иска, защото била единственото живо създание останало от жена му. Не вярваше, че Тина ми я е продала за сумата която му казахме, после каза, че "виждате ли за това ви я е продала толкова евтино, защото кучето не е нейно". Каза, че ще подаде жалба срещу Тина и ще ме викат за свидетел, че съм съучастник в престъпление. Няма да му дам детето без съдебна заповед. Ще се боря за нея. Душичката беше толкова изплашена, сега се опитва да се налага на всички. Това са прекрасни кучета и не заслужават такава съдба.

#315 Guest_toy terier_*

Публикувано: 10 October 2012 - 01:21 PM

Показване на мнениетоshedy, в 08 August 2012 - 03:14 PM, написа:

Здравейте,
и аз си изпатих от този Анатолий. Аз купих от Тина една женска красавица без документи ( от развъдника на жена му). Още не съм напълно социализирала кученцето. Г-динът дойде да си я иска, защото била единственото живо създание останало от жена му. Не вярваше, че Тина ми я е продала за сумата която му казахме, после каза, че "виждате ли за това ви я е продала толкова евтино, защото кучето не е нейно". Каза, че ще подаде жалба срещу Тина и ще ме викат за свидетел, че съм съучастник в престъпление. Няма да му дам детето без съдебна заповед. Ще се боря за нея. Душичката беше толкова изплашена, сега се опитва да се налага на всички. Това са прекрасни кучета и не заслужават такава съдба.

Майната му на този убиец на кучета ако има проблеми ми звънни и тези от елин пелин дето имат развъдник за кавказки овчарки и няколко неизвестни тойчета и те са със него в както казвам кучешката мафия то стана така че в българия ако не си мафиот всички те мачкат....ма какво да е друго като се знае кой ни е министър.....тина е права а аз съм свидетел кажи на руската пияна мусура да не си изтърве двулитровата бира от ръцета докато се пени със несъществуващата му собственост.....не го е изсрам дори...изнудвач мръсен....майната им на тези....0876442529 мариан

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#316 Guest_toy terier_*

Публикувано: 27 November 2012 - 07:45 PM

И звездичка се намери....
Ако имате купени кучета от веселови пишете ми или ми звъннете

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#317 Guest_toy terier_*

Публикувано: 02 December 2012 - 12:16 PM