Познай на кого е това... /игра/
Публикувано: 23 September 2008 - 10:02 PM
Дам куче е , но не е кокер нито голдън :wub:

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 23 September 2008 - 10:09 PM
Нем и козината не им е такава :) (май , че ;D)

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 23 September 2008 - 10:11 PM
Не ! По скоро става за изложби :)

Публикувано: 23 September 2008 - 10:14 PM
Цитат
Хм....Кавалер Кинг Чаръз спаньол?
Дам !!! :yahoo: И е Спаниел :)

Публикувано: 23 September 2008 - 10:27 PM
Червенобуза костенурка :)

Публикувано: 23 September 2008 - 10:59 PM
кой щр пуска новата загадка? :blink:
Публикувано: 23 September 2008 - 11:31 PM
Цитат
Koйто пита :P
Публикувано: 23 September 2008 - 11:48 PM
Такамм това е бозайник, та този бозайник се смята, че е смесица от 2 много известни бозайника, от които 1 домашен, а другият-див.Носи шарката на дивия по краката си, понякога и по цялото тяло.
П.П.Дури, моля те пощади ме че така ми се спи а утре (то вече е утре де) ще ставам в 6 и половина.
П.П.Дури, моля те пощади ме че така ми се спи а утре (то вече е утре де) ще ставам в 6 и половина.