Старонемска овчарка
Публикувано: 21 November 2013 - 07:34 PM
Може би ще покажеш на хората част от своите постижения със своите лични кучета ... не с онези които водиш на изложбите , те не са твои ... с твоите лични ако е възможно , разбира се !
Може би...
Може би...
Подигравателният тон , глупавите подхвърляния и личностните нападки са безинтересни за мен ... но явно на теб подобно поведение ти допада ... интересно обаче, защо когато се виждаме по изложбите се държиш нормално ...
Лицемерие ли е...
Липса на смелост да си кажеш с какво аджеба ти бъркам в спокойствието ...
Ако искаш да ми кажеш нещо можеш да го направиш на следващата изложба ! Ако смяташ , че нарушавам по някакъв начин личното ти пространство или живот ... само кажи ... за жалост в такъв случай няма как да ти помогна .
Ще се радвам да видя действително какво ти си постигнал с твоите кучета !!!
Публикувано: 21 November 2013 - 08:44 PM
Грешката е моя !
Публикувано: 21 November 2013 - 09:29 PM
Yerom, в 21 November 2013 - 07:01 PM, написа:
Интересно как ли реши , че ми липсва възпитание при все , че сме разменили не повече от 10 реплики на живо в които лично аз нямам спомени да съм се отнесла невъзпитано спрямо теб , а и разговорите ни са били на публични места със свидетели ... защо не вземеш да намериш някой който е бил свидетел на невъзпитаното ми поведение спрямо теб или друг колега ... Действително би било интересно да откриеш такъв човек , но нека да се упомене и темата на невъзпитаният разговор ... или там каквото ти смяташ за невъзпитано .
Публикувано: 21 November 2013 - 09:33 PM
Когато слушам тази песен винаги се сещам за Кирхнер- ИВАНОВА-MIK,това е нейното амплоа , нейната страст -АКОРДЕОНА. С него тя намира утеха . Не е нужен доктор ,а повече концерти и публика. Незабравими са мойте срещи с този творец .
Какво бижу , как ли би свирело в ръцете и ?
Публикувано: 21 November 2013 - 09:45 PM
но пък "големи" ги приказва :)
Струва ми се , че акордеонистите там сте много ... и клакьори също ... от онези подгласниците които всъщност са безгласни !
Много здраве на бобчо да носиш ... да се радва на хубавата Яне която е негова благодарение на МЕН !
Публикувано: 21 November 2013 - 09:48 PM

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 21 November 2013 - 10:26 PM
mik, в 21 November 2013 - 09:29 PM, написа:
Yerom, в 21 November 2013 - 07:01 PM, написа:
Интересно как ли реши , че ми липсва възпитание при все , че сме разменили не повече от 10 реплики на живо в които лично аз нямам спомени да съм се отнесла невъзпитано спрямо теб , а и разговорите ни са били на публични места със свидетели ... защо не вземеш да намериш някой който е бил свидетел на невъзпитаното ми поведение спрямо теб или друг колега ... Действително би било интересно да откриеш такъв човек , но нека да се упомене и темата на невъзпитаният разговор ... или там каквото ти смяташ за невъзпитано .
Прочети си написаното по горе и ако имаш малко мозъчни клетки сама ще си от
говориш на въпросите за възпитанието и знанието за комплексите и държанието за размножаването и развъждането .
Публикувано: 21 November 2013 - 10:45 PM
Публикувано: 21 November 2013 - 10:50 PM

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 21 November 2013 - 10:53 PM
Единственото,което не ми допада при дългокосмьовците е поддържането на тази грива
Публикувано: 21 November 2013 - 10:54 PM
mik, в 21 November 2013 - 10:45 PM, написа:
Е дано дано ама на дали . Много жалко с фуния не се налива.
Публикувано: 21 November 2013 - 11:12 PM
ShiBumi_GirL, в 21 November 2013 - 08:53 PM, написа:
Единственото,което не ми допада при дългокосмьовците е поддържането на тази грива
Имам приятели с такива кучета и те твърдят , че козината се поддържа доста лесно като се изключи дъждовният период в който ако кучето живее в дома ти трябва да се почиства след всяка разходка.
Публикувано: 21 November 2013 - 11:18 PM
Иначе за космопадането мисля няма голяма разлика със стандартен НОК.
Тази същата приятелка ми препоръча Фурминатор(после и още няколко човека от форума) и си поръчах такъв за дълъг косъм и направо разкош,родих се :)
Публикувано: 22 November 2013 - 05:22 PM
ShiBumi_GirL, в 21 November 2013 - 08:53 PM, написа:
Как ми се иска Норка да приличаше поне малко на този красавец. Ама засега ще трябва да се задоволя с мелези :) Все пак се надявам някой ден да имам възможност да си взема истинско НОК!

Вход

Горе
Цитиране +