За и против купиране на ушите!!!!
Публикувано: 04 October 2007 - 10:27 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 04 October 2007 - 10:28 PM
Цитат
ако сте го забравили ще ви го припомня пак:
"Бре вие всички големи ловци се извъдихте тук , и в какво се изразява "работенето" на кучетата ви, освен 1 -2 пъти да ги пуснете в гатер и то срещу прасе без зъби , че бг прасетата май нещо не хапят по ушите , а гледат да разсекат я врат я гърди......
И друго искам да те питам, защо кучетата на nykoy са с уши, би трябвало да го познаваш и да знаеш , че ако има работещи догота то това са неговите.... явно е научил кучетата си да си пазят ушите ."
Много ще се радвам на отговор от някой разбирач, а не от лаици като "инсулт" или "хъски...." ;)
Тоя пациент пък от къде се появи ;D
Ще помоля докторите от клиниката в която пребивава да дойдат да си го преберат ;)
п.с
Ralichka не се впрягай излишно не си струва , хора като insult , Huskypower и agalina са врели и кипели в тези форуми , и чакат само да се появи някой като теб за да го......... Не ги подценявай ,там трябва да се пипа много внимателно .
Едно обаче ми е интересно дали го правят наистина за каузата или просто им е станало навик от толкова висене по форумите.

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 04 October 2007 - 11:11 PM
Цитат
Цитат
ако сте го забравили ще ви го припомня пак:
"Бре вие всички големи ловци се извъдихте тук , и в какво се изразява "работенето" на кучетата ви, освен 1 -2 пъти да ги пуснете в гатер и то срещу прасе без зъби , че бг прасетата май нещо не хапят по ушите , а гледат да разсекат я врат я гърди......
И друго искам да те питам, защо кучетата на nykoy са с уши, би трябвало да го познаваш и да знаеш , че ако има работещи догота то това са неговите.... явно е научил кучетата си да си пазят ушите ."
Много ще се радвам на отговор от някой разбирач, а не от лаици като "инсулт" или "хъски...." ;)
Тоя пациент пък от къде се появи ;D
Ще помоля докторите от клиниката в която пребивава да дойдат да си го преберат ;)
п.с
Ralichka не се впрягай излишно не си струва , хора като insult , Huskypower и agalina са врели и кипели в тези форуми , и чакат само да се появи някой като теб за да го......... Не ги подценявай ,там трябва да се пипа много внимателно .
Едно обаче ми е интересно дали го правят наистина за каузата или просто им е станало навик от толкова висене по форумите.
Типичен отговор, за човек , който не може да отговори на елементарно зададен му въпрос :).
Ако не знаеш кой е nykoy ОК , но можеше да питаш все пак ;).
Публикувано: 04 October 2007 - 11:22 PM
Публикувано: 04 October 2007 - 11:31 PM
Публикувано: 04 October 2007 - 11:33 PM
Цитат
В час съм, ама ти май не си, даже знам, че едно от първите му кучета се казваше Мути- мъжкар ;D
Хахах знам доста по-вече неща за nykoy от по-вечето от вас.
Е нали всички сте големи ловци, и причината да ги режете е лова.... та за това дадох примера с nykoy .
Публикувано: 04 October 2007 - 11:38 PM
Публикувано: 04 October 2007 - 11:39 PM
Цитат
Цитат
Цитат
В час съм, ама ти даже знам, че едно от първите му кучета се казваше Мути- мъжкар ;D
::) ::) ::) ти май наистина си пациент ??? ??? ???
Пациента си ти!!!
Виж сега аз не съм виновен , че не знаеш за Мути.
Публикувано: 04 October 2007 - 11:44 PM
Цитат
Знам!!! Защото има работещи кучета, а не манекени и прасето едва ли ще се уплаши от по-страшния вид на догото със отрязани уши. И си обича кучетата и не им реже части от тялото....
Публикувано: 04 October 2007 - 11:51 PM
Публикувано: 04 October 2007 - 11:52 PM
Цитат
Защото човек се учи докато е жив, в началото всеки прави грешки :).
Публикувано: 04 October 2007 - 11:56 PM