Ландзеер
Публикувано: 31 December 2008 - 01:33 PM
ЧРД с закъснение на Бонго,неговите братчета и сестричета. :wub: :wub: :wub:
Дълго да радват стопаните си и нас :wub:
Искаме нови снимки,момчето е станало гигант вече ;D :wub:
Дълго да радват стопаните си и нас :wub:
Искаме нови снимки,момчето е станало гигант вече ;D :wub:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 05 January 2009 - 12:11 AM
Hvala vam svima na čestitkama nama je izgleda 12 mjesec samo za rođendane lmao Isaac,Fany,sad i njihova djeca i leglo B ideš i da oču nemogu se otrezniti :mrgreen: uz to imendana a i rođendana u kuči i uz sve blagdana živjeli :piva :sauf: :shots ali nekak guramo jer ove male buhtle nam nedaju da se otreznimo i samo traže i traže malo sad i papice

malo igre sa Lucijom neznaš kome to više paše

i na kraju malo istraživanja kak nešto može biti veče od njih :slap

toliko ovaj put od nas vole vas vaši Bartolovčani heart pusa

malo igre sa Lucijom neznaš kome to više paše

i na kraju malo istraživanja kak nešto može biti veče od njih :slap

toliko ovaj put od nas vole vas vaši Bartolovčani heart pusa
Публикувано: 08 January 2009 - 08:41 PM
naši mališani su imali mali posjet nama dragih osoba :pinklove1
evo došla nam je Ana :lgh :pinklove1
/images/_2002001.jpg)
hmmmmm imali tu koi da mi pravi društvo kod kuče :lgh
/images/_2002004.jpg)
je zapeo joj je jedan mali nestaško za okice hmmmmm baš je nestaško
/images/_2002006.jpg)
ti si mojjjj pusa
/images/_2001964.jpg)
a zna on biti jako jako nestašan lmao
/images/_2001973.jpg)
ali Aneee očeš li meneeeeeeeee
/images/_2002046.jpg)
ne nego meneeeeeeeeee
/images/_2002070.jpg)
ahhh da vam pokažemo naše mališane pa može pomoć u traženju imena na C
/images/_2001997.jpg)
/images/_2002000.jpg)
/images/_2001994.jpg)
/images/_2001987.jpg)
a bio je tu još neko hmmm prepoznajete li ovu osobu :wink: juhuuu idemo sa njim u snjeg
/images/_2001857.jpg)
malo smo se još igrali
/images/_2001880.jpg)
e da nemislite da smo se sam igrali bilo je tu i rasprave grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
/images/_2001936.jpg)
a i pusa :pinklove1
/images/_2001929.jpg)
zato dođite kod nas i uljepšajte nam dan sa svojim dolaskom kao naši anđeli čuvari DiA
ili mi trčimo prema vama
/images/_2001902.jpg)
vole vas vaši Bartolovčani pusa
evo došla nam je Ana :lgh :pinklove1
/images/_2002001.jpg)
hmmmmm imali tu koi da mi pravi društvo kod kuče :lgh
/images/_2002004.jpg)
je zapeo joj je jedan mali nestaško za okice hmmmmm baš je nestaško
/images/_2002006.jpg)
ti si mojjjj pusa
/images/_2001964.jpg)
a zna on biti jako jako nestašan lmao
/images/_2001973.jpg)
ali Aneee očeš li meneeeeeeeee
/images/_2002046.jpg)
ne nego meneeeeeeeeee
/images/_2002070.jpg)
ahhh da vam pokažemo naše mališane pa može pomoć u traženju imena na C
/images/_2001997.jpg)
/images/_2002000.jpg)
/images/_2001994.jpg)
/images/_2001987.jpg)
a bio je tu još neko hmmm prepoznajete li ovu osobu :wink: juhuuu idemo sa njim u snjeg
/images/_2001857.jpg)
malo smo se još igrali
/images/_2001880.jpg)
e da nemislite da smo se sam igrali bilo je tu i rasprave grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
/images/_2001936.jpg)
a i pusa :pinklove1
/images/_2001929.jpg)
zato dođite kod nas i uljepšajte nam dan sa svojim dolaskom kao naši anđeli čuvari DiA
ili mi trčimo prema vama
/images/_2001902.jpg)
vole vas vaši Bartolovčani pusa
Публикувано: 03 February 2009 - 01:20 AM
od Bartolovca stenzi su prelepi,dali nema jos slike ? :wub:
veliki pozdrav od bugarsko :yahoo:
veliki pozdrav od bugarsko :yahoo:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 05 May 2012 - 10:41 PM
Породата Landseer E.C.T. е регистирана официално в FCI през 1960 г. под номер 226.
Кучетата от породата Ландзеер спадат към така наречените "гигантски" породи.
Ландзеерът е мил гигант с огромен ръст. Куче което се слави с комбинация от внушителни размери и изключителен природен интелект.
В България доколкото ми е известно има само две родословни кучета от тази порода.
[img]http://landseer.bg/b...hope-of-the-sea[/img]
Кучетата от породата Ландзеер спадат към така наречените "гигантски" породи.
Ландзеерът е мил гигант с огромен ръст. Куче което се слави с комбинация от внушителни размери и изключителен природен интелект.
В България доколкото ми е известно има само две родословни кучета от тази порода.
[img]http://landseer.bg/b...hope-of-the-sea[/img]
Публикувано: 06 May 2012 - 02:56 PM
Фокси Хоуп е супер сладка
, да е жива и здрава! - откъде е, на каква възраст е в момента, как се забавлявате, какъв е темпераментът, как се обучава? Напишете и за потенциалните здравословни проблеми на породата...
Можете ли да ни дадете разяснение за двата типа ландзеер - Landseer European Continental Type и Landseer Newfoundland

Можете ли да ни дадете разяснение за двата типа ландзеер - Landseer European Continental Type и Landseer Newfoundland

www.monasterymeadows.com
Публикувано: 06 May 2012 - 03:45 PM
Здравейте :)
Foxy Hope of the Sea е в момента на 2 години и 3 месеца. Родом е от Словакия :) От развъдник Hope of the Sea, можете да видите кучетата на тяхната интернет страница
www.landseer.sk
Относно темперамента на тази порода, това е което ме спечели като любител на тази порода. Ландзеерът е куче, което преди всичко е компаньон. Кучето чувства, че неговата първа задача е да стои до своя стопанин и неизменно да го следва. Изключително привързани кучета, миролюбиви, много внимателни с деца, контакта с хора им доставя огромно удоволствие.Поради голямата любов на тези кучета към хората и тяхната сила, тези кучета се използват за спасители - водни или при природни бедствия.
Кучето от порода Ландзеер е със силно развита нервна система - безстрашен голям приятел, но също така въпреки ръста си - великодушен да отстъпва на по-малките. Смятам, че това са кучета подходящи за хора, които искат да отглеждат едри домашни любимци, включително и в градска среда.
Ако искате можете да прочетете повече за външния вид и темперамента на кучетата на нашата интернет страница:
www.landseer.bg
За съжаление породата е доста рядка и често тези кучета са обърквани с породите Newfoundland, Saint Bernard и в БГ за Каракачанка.
Относно въпроса за разликата между Landseer European Continental Type и Landseer Newfoundland:
Това се две отделни породи - една е Landseer European Continental Type, а другата Newfoundland.
Landseer Newfoundland е разновидност на породата Newfoundland. Кучeтата от породата Newfoundland биват черни, черно бели - който се наричат Нюфаундленд тип Ландзеер, и кафяви.
Landseer European Continental Type е отделна порода.
Foxy Hope of the Sea е в момента на 2 години и 3 месеца. Родом е от Словакия :) От развъдник Hope of the Sea, можете да видите кучетата на тяхната интернет страница
www.landseer.sk
Относно темперамента на тази порода, това е което ме спечели като любител на тази порода. Ландзеерът е куче, което преди всичко е компаньон. Кучето чувства, че неговата първа задача е да стои до своя стопанин и неизменно да го следва. Изключително привързани кучета, миролюбиви, много внимателни с деца, контакта с хора им доставя огромно удоволствие.Поради голямата любов на тези кучета към хората и тяхната сила, тези кучета се използват за спасители - водни или при природни бедствия.
Кучето от порода Ландзеер е със силно развита нервна система - безстрашен голям приятел, но също така въпреки ръста си - великодушен да отстъпва на по-малките. Смятам, че това са кучета подходящи за хора, които искат да отглеждат едри домашни любимци, включително и в градска среда.
Ако искате можете да прочетете повече за външния вид и темперамента на кучетата на нашата интернет страница:
www.landseer.bg
За съжаление породата е доста рядка и често тези кучета са обърквани с породите Newfoundland, Saint Bernard и в БГ за Каракачанка.
Относно въпроса за разликата между Landseer European Continental Type и Landseer Newfoundland:
Това се две отделни породи - една е Landseer European Continental Type, а другата Newfoundland.
Landseer Newfoundland е разновидност на породата Newfoundland. Кучeтата от породата Newfoundland биват черни, черно бели - който се наричат Нюфаундленд тип Ландзеер, и кафяви.
Landseer European Continental Type е отделна порода.
Публикувано: 07 May 2012 - 09:22 PM
Хахаха, това че ви бъркат и вас с каракачанки и Saint Bernard искрено ме разсмя:) И си спомних за едно лято в Созопол през 2007:) Срещнахме в центара на Созопол една полякиня с две прекрасни женски кучета порода Newfoundland, мисля че бяха на 2 и на 3 години! Много сладки и красиви кучета, направо страхотни!!! Минаваха и двама мъже и единия каза - гледай, гледай какви кучета, а другия му отговори - каракачанки и аз имам две:))))))))))
Ето и снимка изрових:))))
Ето и снимка изрових:))))
Публикувано: 07 May 2012 - 10:41 PM
Ле-ле-е-е! Нюфита в Созопол - тази госпожа е била екстремистка някаква...Нищо де, и ние сме водили бернер на Бяло море...
Не се смейте за объркването на породите, и вчера ни нарекоха " А, Бетовен, Бетовен!" Както и да е... Ама вие не сте чували, че сте
" Швейцарски каракачанки", нали? Ха сега, де! Нито че сте " Дългокосмести ротвайлери"... Бау-у-у!
Любовта на всички гиганти към хората е безгранична... затова и ние ги обичаме! След контакта и изразяването на любовта на едни нюфита обективът ми беше на ремонт, сега май пак е за ремонт / след специалката на бернерите/ Какво да се прави, много крехки ги произвеждат тези фотоапарати...
Не се смейте за объркването на породите, и вчера ни нарекоха " А, Бетовен, Бетовен!" Както и да е... Ама вие не сте чували, че сте
" Швейцарски каракачанки", нали? Ха сега, де! Нито че сте " Дългокосмести ротвайлери"... Бау-у-у!
Любовта на всички гиганти към хората е безгранична... затова и ние ги обичаме! След контакта и изразяването на любовта на едни нюфита обективът ми беше на ремонт, сега май пак е за ремонт / след специалката на бернерите/ Какво да се прави, много крехки ги произвеждат тези фотоапарати...

www.monasterymeadows.com