раждане
Публикувано: 02 February 2005 - 09:26 PM
Цитат
Ей,кажи за женския булдог?колко е голяма?каква е?как се казва?и т.н. b)
Едно уточнение -женския булдог,който беше споменат по-горе не е моя r) Моя е женски наистина,но е ФРЕНСКИ булдог почти на 5 месеца,казва се Сара........още сме малки,а и Гонзо не ни е в категорията l) l) l) l) l) l) l)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 04 February 2005 - 05:43 PM
след около 3-4 седмица от бременността е редно да се започне завишаване на дажбата на кучката,което разбира се става постепенно с по около 20%, като максимума достига около 50% завишаване 8-9 седмица. Прекомерното покачване на тегло и затлъстяването трябва да се избягва.
Най-добре е кучката да се храни с гранулирани бебешки храни /висок % протеин/ и като добавка да се дава калций и витамини /комбинирани/ по дозировка.
Никога не прекалявайте!!!! b)
Най-добре е кучката да се храни с гранулирани бебешки храни /висок % протеин/ и като добавка да се дава калций и витамини /комбинирани/ по дозировка.
Никога не прекалявайте!!!! b)

what will be to be.....[br][br]
Публикувано: 05 February 2005 - 07:03 PM
и аз имам бебета b) , надула съм се като пуяк - не може да се говори с мен cl)
Публикувано: 13 February 2005 - 12:05 PM
Цитат
РОДИХМЕ СЕ!Голям ден беше w)
Дива вече е една грижовна майка на 9 черни мишки w)
Дива вече е една грижовна майка на 9 черни мишки w)
Браво на младата майка Дива!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Бях сигурна че ще се справи r)
9 е добро число..........е това вече е пълна къща с Ротвайлери...............
Весело гледане на бебета!!!!!!!
целувки от мен w) w) w)

what will be to be.....[br][br]
Публикувано: 15 February 2005 - 09:56 PM
Благодаря на всички r) Много сме добре,но все не ми оставаше време да пиша по-подробно.
Снимките още не са качени в нета освен тази ,но скоро се надявам и това да стане и ще ви покажа повече.
Благодаря на всички за съветите-раждането мина лесно и много бързо-започна в 9 ч сутринта с едно изръсено бебе на килима в спалнята l) и приключи в 13.30.общо се родиха 12 кученца,но 3 не можахме да спасим,така че оживелите са 9-5 момчета и 4 момичета w) ,които денонощно сучат и пищят r) първите 2 нощи скачах на всеки час като запищят да видя дали няма някое затиснато-общо взето това си е най-големият ми страх.
мама Дива е добре,грижи се за бебоците -почти не излиза от леглото си.Поздрави на всички от нея и малките мишки r) w) d)
Снимките още не са качени в нета освен тази ,но скоро се надявам и това да стане и ще ви покажа повече.
Благодаря на всички за съветите-раждането мина лесно и много бързо-започна в 9 ч сутринта с едно изръсено бебе на килима в спалнята l) и приключи в 13.30.общо се родиха 12 кученца,но 3 не можахме да спасим,така че оживелите са 9-5 момчета и 4 момичета w) ,които денонощно сучат и пищят r) първите 2 нощи скачах на всеки час като запищят да видя дали няма някое затиснато-общо взето това си е най-големият ми страх.
мама Дива е добре,грижи се за бебоците -почти не излиза от леглото си.Поздрави на всички от нея и малките мишки r) w) d)