Dog.bg Форуми : женски бултериер

Към съдържанието

БКК Английски Бултериер - форум за породата и истинските фенове

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

женски бултериер

#41 Потребителят е офлайн   eko1bg Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 September 2009 - 11:13 AM

Да нека да видят и те тези "некачествени" булове според тях понеже нямат хартийка и затова не били родословни!Те са родословни просто ние не сме изкарали родословия и това си е наш проблем!Ето още една снимка на моето "неродословно"куче.Много е грозен нали :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#42 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 11:14 AM

Цитат(peoi @ Sep 4 2009, 12:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Със сигурност ще доида ги видя тези ваши Родословни Дръв4ета,дори ще докарам и моята женска за да видите Ка4ество ae_085.gif И ще се обадя и на Един прияте от Ст.ЗАГОРА да идем заедно да ви се посмеем.Нали бе "Еко1bg".Ще ги видим тогава.

Правилно решение, заповядайте на бара.. ae_085.gif

Ще падне голям смях..., всички сме "овощари":

ab_041.gif

User's Signature

Качена снимка

#43 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 11:14 AM

Цитат(peoi @ Sep 4 2009, 07:57 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ един да се намери като мен,без родословие,Видиахте ли бе РАЗБИРА4И,видехте ли 4е несъм само аз без родословие.И кво 6те ми кажете 4е ку4ето му не е готино,Трябва да си презнаете 4е продавате само родословието май4е не ку4ета,"ФАШКИЙ''.....Язък дето ги разбирате толкова.........

Такива като тебе има доста ве - аз имам мъжки бултериер без родословие.Причината да няма е, че майка му е точно такава като твоята кучка - от Унгария, можело това, можело онова и накрая нищо.Освен всичко, баща му е Интершампион, но моето куче не е нищо повече от перфектен домашен любимец!И никъде не се напъвам да обяснявам колко е хубаво!
Другия ми мъжки бул е пак от Унгария, само дето разликата е, че хем си има родословие , хем и "малко" по-добър баща и майка( не говоря за характери smile.gif ).Резултата е, че на изложби се представя изключително добре.Разликата е, че тези неща, които определят един представител на породата като такъв са мнооого по-добре изразени при него, отколкото при другия.Не напразно има стандарт на породата и не напразно всеки развъдчик се мъчи да се доближи максимално до него.

Цитат(eko1bg @ Sep 4 2009, 08:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Абе за какво разваляне говориш?и двете кучета са добри просто не сме си изкарали родословия и как като няма хартийка ще работим против кучетата си?Ако съм мислил да го водя по изложби и състезания тогава да щях да си изкарам родословие,но на мен това не ми е било цел!

Ехооо, Ябмол, ти как смяташ, че се "изкарва" родословие? ab_041.gif
Хората тук се опитаха да ви го обяснят културно и грамотно, нещо не поемате ли, не можете да разберете ли...Родословието не идва от Луната, нито пък се купува от магазина...ЕДИНСТВЕНО КЛУБА НА ПОРОДАТА ИЗДАВА ТАКОВА, И ТО ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ, НА КОИТО ВИЕ НЕ ОТГОВАРЯТЕ!

User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#44 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 11:18 AM

Цитат(eko1bg @ Sep 4 2009, 10:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Да нека да видят и те тези "некачествени" булове според тях понеже нямат хартийка и затова не били родословни!Те са родословни просто ние не сме изкарали родословия и това си е наш проблем!Ето още една снимка на моето "неродословно"куче.Много е грозен нали :)

Кучето ти е с криви предни крака ea_103.gif .Поне на тази снимка се виждат.
Ако го видя на живо, може би още по-разочарован ще остана...Не се напъвай да обясняваш колко е велико -гледай си го и му се радвай, сигурен съм, че то ще ти отвърне по негов си начин и ти няма да си разочарован.Това е най-доброто, което можеш да направиш... ae_085.gif
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#45 Потребителят е офлайн   eko1bg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 11:41 AM

Брей още по голям спец имало тука!Криви крака да така е левия е с 36.6 градуса по навътре от другия!Бахти смешника!На мен родословие са искали да ми изкарат тъкмо от клуба прехваления ви,но както казах на мен не ми се занимаваше!За мен не е важно!Иначе и майка му и баща му са печелили награди и са били шампиони!А иначе аз не искам да се заяждам с вас вие сте велики и сте от друга планета!Май от марс!Вадете си родословия гледайте си бизнеса.Не ви се меся не се месете и на нас!Това е форум на бултериер не форум на богове!Като нямаме родословия и не може да пишем тук ли???Вие за какви се мислите?Никой не сме обидили за разлика от вас ама това говори за вашето възпитание!И добре че сме ние да ви живне форума малко че иначе все едни и същи 5 човека си пишете тука!

#46 Потребителят е офлайн   kaloqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 11:41 AM

@ peio-
ти мислиш, че ние не сме виждали качествени бултериери и ще ни смаеш с твоята кучка?

#47 Потребителят е офлайн   DOWNFACE Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 04 September 2009 - 11:47 AM

Цитат(eko1bg @ Sep 4 2009, 09:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Здравейте! Попрочетох малко от темата и имам предложение към новите ни колеги:

НЕКА СЕ ВИДИМ ДА ПОГОВОРИМ И ДА ИЗЯСНИМ НЕЯСНОТИТЕ ОКОЛО ДОКУМЕНТАЦИЯТА!
ЛИЧНО АЗ ЩЕ ПЛАТЯ ТАКСИТЕ ВИ ЗА РОДОСЛОВИЯТА НА КУЧЕТАТА ВИ. СЕГА ФИНАНСОВИЯТ ВИ АНГАЖИМЕНТ ОТПАДНА.
ОЧАКВАМ ДА ВИДЯ "РОДОСЛОВИЯТА''.

УСПЕХ!!!

User's Signature

Камъкът си тежи на мястото,а Бултериерът-навсякъде!!!

Николай Котов
Bull-X-Plosion Kennel

#48 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 11:51 AM

Цитат(eko1bg @ Sep 4 2009, 10:41 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Брей още по голям спец имало тука!Криви крака да така е левия е с 36.6 градуса по навътре от другия!Бахти смешника!На мен родословие са искали да ми изкарат тъкмо от клуба прехваления ви,но както казах на мен не ми се занимаваше!За мен не е важно!Иначе и майка му и баща му са печелили награди и са били шампиони!А иначе аз не искам да се заяждам с вас вие сте велики и сте от друга планета!Май от марс!Вадете си родословия гледайте си бизнеса.Не ви се меся не се месете и на нас!Това е форум на бултериер не форум на богове!Като нямаме родословия и не може да пишем тук ли???Вие за какви се мислите?Никой не сме обидили за разлика от вас ама това говори за вашето възпитание!И добре че сме ние да ви живне форума малко че иначе все едни и същи 5 човека си пишете тука!

Ей, колега, внимателно си подбирай изразните средства!
Първо, защото не е учтиво!
Второ, защото не си ти човека, който да определя кой какъв е!
Трето, но не последно по важност, защото не знаеш с кой си пишеш!Да не стане грешка!
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#49 Потребителят е офлайн   SanifleX Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 01:05 PM

Цитат(Виктория @ Sep 4 2009, 10:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(eko1bg @ Sep 4 2009, 06:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здр аз имам бул ако искаш ми пиши няма родословие не съм му изкарал!Ей тука имало много специалисти,но да им кажа,че не важно толкова много родословието за това да имаш бул,май е по важно после да им вземеш пари!

ЕЙ ОТ КЪДЕ КУПИ ВЕРИГАТА,ЧЕ И АЗ ИСКАМ ЗА МОЙТЕ ДА ИМ ВЗЕМА?

Вики не само на теб ти харесва :),ще ти кажа как да се сдобиеш, питаш някой дедка дето има кон/магаре... той ще ти услужи с една dry.gif

Тук е важното да се запазва запазва стандарта на породата, а не да се изкарват пари, както ти се изрази ... Кой те излъга, че родословието не е толкова важно...? тия дето ти го продадоха ли? zz_218.gif

Пич, казаха ти го хората... гледай си кучето в гаража, и спри да се занимаваш с глупости. И тия съм ги доста чел като твойте... "могъл си да изкараш родословие, но не ти се занимава и тем подобни..." такива като тебе на път и кръстопът са...

animal: Внимай, че тия задекранните биячи са доста силни smile.gif

#50 Потребителят е офлайн   Bull_MAGIC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:High selection

Публикувано: 04 September 2009 - 01:19 PM

Цитат(eko1bg @ Sep 4 2009, 10:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>
.

Не, не е изобщо грозен, защо?

Много си е хубав даже, и аз съм имал с такъв цвят ....

.... ами-и-и кучето добре ли се бие .... ?

.

User's Signature

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com
Магията на Бултериера - жертвоготовност от любов и храброст.
tel.: 0898 885147
https://www.facebook...van.nazarov.583

#51 Потребителят е офлайн   eko1bg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 02:03 PM

Лелеле колко сте зле всички!Явно тука сте си една група хора къде сте се израсили с пари и сега се защитавате като ощипани моми!Да и аз ако бях дал 2000,3000 лв за куче и аз бих се притеснил,че ще ми се развали бизнеса от такива като мен.Наистина жалко за вас!Боли ме какво си мислите за кучето ми!Аз не казвам че е велико или най хубавото или най елитното аз просто се свързах с Peio да се срещнем!Чета форума интересен ми е все пак оттук си взех куче!Но ми е интересно как сте се сплотили тия пет човека!Не давате нищо да се напише или изрече и не уважвате чуждото мнение ма то си е черта на селянина какво да се прави!Тука вериги ви харесали,друг ми говори на ВЕ,трети краката на кучето били криви(сигурно с ъгломер ги мери),четвърти за някви биячи говори,пети пък че кучето ми го пускам на бой абе вие нормални хора ли сте ли просто се заяждате!Както и да е.Ще се видим на изложбата да ви видя вашите кучета не се съмнявам че са хубави!И дано се съберат повече от пет кучета!

#52 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 02:13 PM

Цитат(eko1bg @ Sep 4 2009, 12:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Лелеле колко сте зле всички!Явно тука сте си една група хора къде сте се израсили с пари и сега се защитавате като ощипани моми!Да и аз ако бях дал 2000,3000 лв за куче и аз бих се притеснил,че ще ми се развали бизнеса от такива като мен.Наистина жалко за вас!Боли ме какво си мислите за кучето ми!Аз не казвам че е велико или най хубавото или най елитното аз просто се свързах с Peio да се срещнем!Чета форума интересен ми е все пак оттук си взех куче!Но ми е интересно как сте се сплотили тия пет човека!Не давате нищо да се напише или изрече и не уважвате чуждото мнение ма то си е черта на селянина какво да се прави!Тука вериги ви харесали,друг ми говори на ВЕ,трети краката на кучето били криви(сигурно с ъгломер ги мери),четвърти за някви биячи говори,пети пък че кучето ми го пускам на бой абе вие нормални хора ли сте ли просто се заяждате!Както и да е.Ще се видим на изложбата да ви видя вашите кучета не се съмнявам че са хубави!И дано се съберат повече от пет кучета!

Май четеш избирателно smile.gif
Заповядай на изложбата, разгледай, питай - никой няма да ти откаже разяснения...Обясних ти - гледай си кучето, то от това има нужда.Да го хвалиш или да ни обясняваш какви са му достойнствата не е нужно.Ясно е, че толкова разбираш - толкова ги виждаш md_064.gif
Колкото до това кой какво - никъде не съм ти написал лична обида или квалификация като някакъв си... за разлика от теб!
Иначе пък интересни снимки имаш - с газовия револвер например r_181.gif
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#53 Потребителят е офлайн   kaloqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 02:15 PM

@ eko1bg-
едва ли някой от нас те обидил.
Виж, доста от пишещите тук те иронизираха. Няма смисъл да се надъхваш толкова много- факта че кучето ти няма към момента родословие не означава, че то е лошо или хубаво.

Означава, че е просто без родословие!

За какво нападаш хората и ги наричаш смешници без даже да ги познаваш?! И как очакваш да реагират?
Ела, запознай се с клуба, тогава коментирай на воля...
За огромната част от нас бултериер в никакъв случай не е бизнес, а е страст!

Дали сме зле всички? В твоите очи ако е така, дали в нашите ти си добре?

#54 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 02:32 PM

Цитат(Bull_MAGIC @ Sep 4 2009, 12:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
.... ами-и-и кучето добре ли се бие .... ?

Bull_MAGIC изпревари ме с въпроса...

eko1bg,не си криви душата.Кучето има сериозни проблеми не само с краката,но и с лапите,с очите (имат секрет),даже под едното има нещо като белег,пък може и аз да греша...може да е засъхнал секрет...Не гледаш кучето в гаража?Ок,но тогава трябва да е доста буйно и силно,за да навъртиш 5 метра от веригата на желязото от вратата...Я по-добре вземи смени веригата с нещо друго,защото кучето вече е придобило онази стойка на пита с развърнатите лакти и ниско носената глава и много често ще ти бъде задаван въпрос подобен на горния...
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#55 Потребителят е офлайн   kaloqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 02:35 PM

Лилянче, не се опитвай да съдиш куче по снимка.

#56 Потребителят е офлайн   Виктория Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 02:46 PM

Цитат(niki777 @ Sep 4 2009, 01:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравей еко1бг аз също имам женска на година и половина няма родословие подарък ми е по принцип смятам че е хубаво да има родословие едно куче,но както и да е,та мисълта ми е да ми напишеш или да ми дадеш skype или gsm да се свържем!Мерси предварително

Елате на клубната ни изложба за експертна оценка...........
Може да си харесате друг мъжки там например и всичко ще ви бъде обяснено.......
Тука все пак не е форум в които се толерират заплождания на кучета с недоказан произход

#57 Потребителят е офлайн   siringa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 02:57 PM

Цитат(kaloqn @ Sep 4 2009, 01:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Като каза Лилянче, да я питам.
Лилка ти ще дойдеш ли на изложбата ?
Мисля,че е задължително за такъв разпален фен! flagbg.gif
Старците щели да дават приз за най-пристрастена млада фенка, так чух де.
hf_096.gif hf_096.gif

#58 Потребителят е офлайн   Bull_MAGIC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 04 September 2009 - 03:46 PM

Цитат(siringa @ Sep 4 2009, 01:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(kaloqn @ Sep 4 2009, 01:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Като каза Лилянче, да я питам.
Лилка ти ще дойдеш ли на изложбата ?
Мисля,че е задължително за такъв разпален фен! flagbg.gif
Старците щели да дават приз за най-пристрастена млада фенка, так чух де.
hf_096.gif hf_096.gif

.
Това трябва да остане запазена марка само за олд-ветераните,

щото и много младо.мачовци ще се бутат "да дават приз за най-пристрастена млада фенка",

а пък още повече за Лилка ....... ще е още по-специален !!!

.
User's Signature

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com

#59 Потребителят е офлайн   Bull_MAGIC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 September 2009 - 04:00 PM

.

Виждаме - че наблягаш на имиджа с веригите ....

.

User's Signature

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com

#60 Потребителят е офлайн   peoi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 04:05 PM

Еи хора какво стана с тази тема маи се зарибихте здраво,Браво нали това е целта.Евгени тези Брато4ки маи заха да въртят опа6ки,1 обиждат мен после тебе а слд това никои не ни бил обидил, wub.gif както и да е.Важното е 4е стана диалог tb_195.gif ето за това са форумите моите мом4ета и моми4ета.Благодаря ви за вси4ко бяхте ми много полезни и из4ерпателни;
еко1бг,Жокера,Анимал и др. Благодаря ud_009.gif

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни