А за хората които се учудиха защо се пиша темата , впредвид догчетата и Барт , мога да им отоговря че се коснултирах с човек който много повече разбира от кучета и ми предложи да потърся НОК и да не се занимавам с такива проди

Малко инфо за мен :) Преди да напиша темета в форума съм говорил с бащата , заедно с него и препоръката на скъпата Taz решихме да се спрем на НОК . значи живея в софия там до заимовия парк :) в апартамент 3 стаен съм. Съседите имат 1 хъски на 5 месеца вече много диво :D та ще си има другарче , сигурен съм че и от форума ще си намерим другарчета :) Аз съм на 13 активно спортувам имам свободно време точно за кученце за да се обичаме да сме приятелчета :) Много ама Много обичам животните но в кучетата като гледам има нещо което ме грабва много повече от зайчето , папагалчето или рибките :) Та ако има човек който търси грижовни стопани за кученцето си съм написал начините за връзка с мен ако иска може първо да се видим да ме прецени дали съм подходящ . Повече инфо на лични или в темата или където сметнете за добре :)