Немски шпиц в окаяно състояние Санела има нужда от помощ
Публикувано: 05 May 2009 - 11:19 AM
Публикувано: 05 May 2009 - 11:41 AM
Аз взех моя шпиц по подобен случай. Стопанката й уж заминаваше за чужбина, но в последствие разбрах, че я е продавала, защото е ухапала нея и баща й заради храна... Беше постригана като овца, с кожна екзема и със страх като посегнеш към нея... Доста време ми отне да я направа усмихнатото и игриво куче, което е в момента!
Аз мога да приютя това нещастно създние, но е проблем, че съм от София, а доколкото разбрах пухчето е от Варна.
Публикувано: 05 May 2009 - 12:24 PM
Публикувано: 05 May 2009 - 12:41 PM
Поздрав.

дури
п.с. пами, Вие бихте ли могли да приберете временно кучето и да го напудрите с Тапилан( или друго обезпаразитяващо средство фронтлайн; адвантикс)?
Публикувано: 05 May 2009 - 01:20 PM
pami, в May 5 2009, 11:05 AM, написа:
Аз ползвам Frontline за Франческа и съм много доволна.
Моля, не пускайте поредни постове. Ползвайте бутона "редактор", за да допълвате мнението си.
мод
Публикувано: 05 May 2009 - 02:54 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 May 2009 - 03:09 PM
Публикувано: 05 May 2009 - 03:17 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 05 May 2009 - 03:28 PM
Публикувано: 05 May 2009 - 03:34 PM
bushkata, в May 5 2009, 02:17 PM, написа:
По-важно е това.
Транспорта както писах в лично и на мен вече не ми е проблем.
А, bushkata е много права. Преди време бях пуснала тема за осиновяване на тайско коте, което намерих и никой не потърси. Имаше доста кандидати, но само за временно осиновяване и така тя остана част от семейството. Определено трябва да знаеш на кой даваш животинката, за да няма случаи като изверга със змийте и тем подобни... Когато предното ми куче роди, кандидатите бяха преглеждани през лупа и резултата беше отличен! Всичките доберманчета са обичани и глезени любимци и до ден днешен!
Щом кучето е с проблеми, определено човекът, който ще го вземе трябва да е с опит в гледането на куче и с добър ветеринар!
П.П. Трудно ми е да пиша в темата, защото заради неволна моя грешка постовете ми 1-во се преглеждат от мод и докато се постнат минава доста време.... затова го карам на лични. Надявам, се сега да става по-бързо и ще се постарая да пиша тук!
Публикувано: 05 May 2009 - 03:37 PM
jijafka, в May 5 2009, 04:34 PM, написа:
Това ме подсеща, че е важно кучето да се кастрира, преди да се даде.

Публикувано: 05 May 2009 - 03:43 PM
Публикувано: 05 May 2009 - 03:45 PM
bushkata, в May 5 2009, 04:37 PM, написа:
Да и аз си го мислех но кучето е много слабо,пълно е с кърлежи,никога не е обезпаразитявано и затова исках да му намеря стопани които да се погрижат първо за здравето му,после за килограмите и накрая да го кастрират.Кучето много е страдало така ,че залужава да бъде гледано в добри условия.