- (8 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
помогнете да спасим две кученца
Публикувано: 16 May 2009 - 12:52 PM
Опитвам се да ги задомя,питах навсякаде,днес ще залепя обяви по зоо-магазините и при ветеринарите.Готова съм да помагам с изхранването,но няма къде да ги подслоня.
Моля помогнете.Те са сладки ,красиви и дружелюбни.Не разбирам много,но според мен са на около 2-3 месеца,на големина са колкото стандартен пинчер,( и на вид приличат малко)със доберманска окраска черни с кафяви подпали и бели лапички.
Приличат малко на това кученце(Зендра) и са даже още по- пъстри и красиви.
По късно ще опитам да кача и снимки
Публикувано: 16 May 2009 - 02:41 PM
Публикувано: 16 May 2009 - 02:44 PM
Снимах кученцата ,но не мога да кача снимките на компа,не можах да намеря кабела.
Ако извадя снимка(от фото) и я сканирам дали ще стане.
Публикувано: 16 May 2009 - 06:22 PM
Прикачени файлове
-
_______.pdf (690.44K)
Брой сваляния: 410
Публикувано: 16 May 2009 - 06:37 PM
Дайте съвет какво да направя.
За да допълвате пост, ползвайте бутона "редактирай", а не да пускате поредни постове.
мод
Публикувано: 16 May 2009 - 06:40 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 May 2009 - 10:40 PM
Публикувано: 17 May 2009 - 10:17 AM
Публикувано: 18 May 2009 - 07:35 AM
Мисля че проявиха разбиране,но знам ли.То не точно къща а кооперация,много хора живеят и не ги познавам другите.
Няма къде да ги приютя на друго място.Ако някой знае такова място в Благоевград нека пише.
Тъжно ми е, че докато ги хранех дойде едно детенце 7- 8 годишно и вместо да им се зарадва и помилва ми каза"не им давай толкова много ,че ни насраха двора.
А иначе малчовците са станали по-доверчиви,днес едното като ме видя пак подпикна,този път от радост,явно е по- емоционално.
Няма друго същество освен кучето,което така да грейва като го погалиш.
Публикувано: 18 May 2009 - 10:58 AM
Публикувано: 19 May 2009 - 03:44 PM
чери, в May 16 2009, 01:52 PM, написа:
Опитвам се да ги задомя,питах навсякаде,днес ще залепя обяви по зоо-магазините и при ветеринарите.Готова съм да помагам с изхранването,но няма къде да ги подслоня.
Моля помогнете.Те са сладки ,красиви и дружелюбни.Не разбирам много,но според мен са на около 2-3 месеца,на големина са колкото стандартен пинчер,( и на вид приличат малко)със доберманска окраска черни с кафяви подпали и бели лапички.
Приличат малко на това кученце(Зендра) и са даже още по- пъстри и красиви.
По късно ще опитам да кача и снимки
Публикувано: 19 May 2009 - 03:50 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 19 May 2009 - 04:00 PM
Сега ги наблюдавам как излизат на улицата и търсят "своя си" човек- само чакат някой да ги забележи и се разтапят.
Големи сладкишчета са,почнаха да се закачат като им сипвам храна и вода,а едното упорито иска да ме близне по лицето.
И се борят непрекъснато,джафкат,дигат шум.....притеснена съм докога ще ги изтърпят.
Публикувано: 20 May 2009 - 07:33 AM
Явно не искат да са сами,искат да са нечии.
Публикувано: 20 May 2009 - 10:36 AM
Публикувано: 20 May 2009 - 04:43 PM
по кварталите,но днес-нищо.Преди малко като излизах до банката си поиграх малко с душичките,две момичета ги загледаха със симпатия,заприказвах ги ,че кученцата са за задомяване,но нямали възможност,иначе много ги харесаха и им се радваха.
Съжалявам,че не мога да кача повече снимки,да видите какви сладкишчета са,но мобилния ми няма нито блу-тууд ,нито порт,нито кабел.
Сега два дена няма да съм на работа,но ще минавам да ги храня.Може с фотоапарата пак да изкарам снимки и да ги кача сканирани.
Публикувано: 20 May 2009 - 05:05 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 May 2009 - 12:42 PM
Бушка,обезпаразитила съм ги душичките още на втория ден,за ваксини ще мисля на следваща заплата,че много разходи ми се отвориха този месец, а за момента мисля ,че е по важно да ги храня.Те контакт с други кучета нямат,много се страхуват,оня ден мина мини- пинчер -тип" бълха "на каишка и избягаха панически.
Новото при нас е ,че в сряда вечерта след работа ми се обади Евгения и се срещнах с цяла групичка много приятни млади хора от организацията за защита на животните.Показах им кученцата ,много ги харесаха и милите бездомничета доживяха някой да ги гушне,напълни ми се душата.Та дадох им двайсетина обяви да разлепят по кварталите и сега чакам обаждания,ама засега напразно.Как пък нито един човек не се обади,вече почвам да губя надежда...
Иначе кученцата лапат здраво,но днес ги намирам леко наплашени,като шумне нещо и подскачат,дано не ги е малтретирал някой.
Публикувано: 23 May 2009 - 06:36 PM

И караше децата да ги хванат кученцата,че тя не успява.Много ми е гадно.Регистрирах се и от домашният компютър да споделя,че ще се пръсна от притеснение...
- (8 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »