помогнете да спасим две кученца
Публикувано: 27 May 2009 - 03:20 PM
Друго, за съжаление, не ми хрумва.
Публикувано: 27 May 2009 - 03:39 PM
wind, в May 27 2009, 04:20 PM, написа:
Друго, за съжаление, не ми хрумва.
Днес като дойде момичето от организацията да помогне за пудренето,ще попитам за такъв вариант- да дадем "Наем "на някоя баба с двор, и да минавам да ги храня.Ако е навита даже можем да минем да питаме из района.Каква сума мислите е нормално да предложим и дали ще има кой да помогне финансово.Леле чак се размечтах,че то ако намерим терен,и евентуално и парична помощ и ще може и да ги кастрираме.....
Публикувано: 28 May 2009 - 03:48 PM
Обсъдихме варианта да плащаме за престой на някой с дворче,сега остава да намерим подходящ кандидат и да видим какви пари ще иска и дали ще съберем достатъчно...
Публикувано: 29 May 2009 - 10:04 AM

Публикувано: 29 May 2009 - 10:04 AM
Не издържам повече

Публикувано: 29 May 2009 - 12:18 PM
Публикувано: 29 May 2009 - 01:14 PM
Дано са се скрили само от дъжда. Пиши като ги откриеш. Подкрепям те искренно.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 29 May 2009 - 02:29 PM

Утре ще ходим да се срещнем с бабата на maria_iv76 (на която искам да благодаря за съпричастността),ако не се намери доброволец от организацията мисля да взема щерката за морална подкрепа,ама ще е по-добре да сме повече,да види жената че сме сериозни ,а не съм примерно някаква си жена дето иска да и натресе 2 кученца....
Публикувано: 29 May 2009 - 03:38 PM

Защо все мъжки предпочитат хората....обещах да кастрираме....дано да дойде да ги види...на живо са по-големи сладури

Публикувано: 29 May 2009 - 04:16 PM
Човека който се обади дойде с жена си и детето да ги гледат,детенцето много ги хареса,ама лошо че рият по градината

Имали са канадска лисица,ама я отровил съседа.....
Ако се върнат кое да дам,което ми е по-любимо или другото..как мислите
Публикувано: 29 May 2009 - 04:18 PM
А за задомяването се изисква време - не е задължително първият обадил се да ги вземе, може да не е много подходящ. Осигури ли им се безопасно временно място, ще можеш да изчакаш по-спокойно.
Късмет!
Публикувано: 29 May 2009 - 04:31 PM

Публикувано: 29 May 2009 - 07:17 PM
Най-добре е ако стане номера с бабата тя да ги приюти и да подбирате кандидати внимателно. Предполагам, че сте чели темата как да изберете стопанин, прочетете я още няколко пъти.
Цял живот ще се мъчите, ако сгрешите. Вярно е, че никой не е застрахован от грешка, просто бъдете по-внимателни и не им давайте кучето ей така. Нека дойдат, да го харесат и после ВИЕ им го занесете на място. За да знаете къде ще се намира.
Направете договор, има ги тук примерни във форума, ако откажат да подпишат, забравете ги.
Мечо Пух, къде беше писала наскоро по същата тема, че не се дава животно така, а само лично се носи на място?
Публикувано: 29 May 2009 - 07:35 PM
Публикувано: 29 May 2009 - 09:31 PM
Само ме е страх,че ако ги настаним някъде и вземат да правят бели или да джафкат,после няма как да ги върна обратно....
Публикувано: 30 May 2009 - 10:46 AM
чери1, в May 29 2009, 10:31 PM, написа:
Те са още мънички и може да им се огради местенце в двора, от което да не излизат. Така ще се ограничи вероятността да правят бели.
Наскоро гледах едно филмче (а източната философия говори за същото, но много по-завоалирано), в което обясняват как човек може да постигне всичко, стига да си го визуализира и да вярва, че това ще стане. Може да пробваш - не се изискват средства, само усилия. Ако си представяш ясно как малките се осиновяват и отиват в хубав дом и го вярваш така, все едно е станало, току-виж много скоро темичката ти се е преместила в хубавия раздел. Само не трябва да допускаш никакви мисли от рода на "Ами, това не е възможно, Няма как да стане" и т.н.
Опитвам да помогна някак, дори и с такива "налудничави" от западна гледна точка теории (в които аз обаче напълно вярвам)