Dog.bg Форуми : Обезобразени от садист бебета кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (13 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Обезобразени от садист бебета кучета Живи, но търсят спешно дом

#1 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 January 2010 - 07:49 PM

Действието се развива в София, Младост. Жена намира 7 бебета с майка. На всяко от бебетата едното ухо е отрязано до дъно, а другото - нарязано на ресни, опашките- на две. При докосване и вдигане на бебетата, те припадат при всеки допир от човек.Не може да прибере нито едно, защото има много кучета. Храни ги, но търсят спешно дом, за да не се върне садиста. При интерес за лекарска помощ и временен дом, sisqo77@abv.bg. Не е регистрирана в този форум. Просто й пишете.
Майката е нова там и не дава да се хване за кастрация.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2 Потребителят е офлайн   pili-me4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 January 2010 - 07:52 PM

ИЗРОДИИИИИИИИИИИИИ
User's Signature

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   Luciyan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:от всичко по много!

Публикувано: 20 January 2010 - 08:18 PM

......опитах се да изгледам клипчето, изгледах го някак! Но с това някак и...ядът ми, гневът ми редом с любовта, милостта, състраданието, жаждата за справедливост започват да нарастват в мен! Затова го спрях, не защото не мога да ги гледам, защото ще се ядосам и ще направя нещо лошо от яд вкъщи, а не бива да плаша моята душичка! Не знам какво да ви кажа, дали съм възмутен или какво? Мноно и смесени са чувствата в мен! Дано да се намери поне един смел мъж дали тук във форумът, дали от познатите на въпросната дама... да му даде един хубав урок на този изверг! Имаме някакви все пак закони, предупредете полицията ако има някаква защита за животните, да оставят патрул или да наблюдават района, но да го хванат!!!!
User's Signature

"Все още всяка нощ сънувам Вълците, конете, тези безпределни прерии Нестихващите ветрове над планинските върхове Съвършените граници на моята рода Свещената земя на Великия Дух И все още вярвам Всяка нощ И всеки ден...

#4 Потребителят е офлайн   tey4e Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 20 January 2010 - 08:43 PM

О,Боже,не знам какво да кажа.Що за изчадие се е вихрило там?В какъв свят живеем?Защо е тази агресия?
Заслужава и неговите уши да нарежат така и още много и все по-лоши неща да му се случат.
Как са опашките,има ли някъде възпаление,или раните са зарастнали(за психическата травма не говорим тя трудно ще се оправи)?
User's Signature

In memoriam
Качена снимка
За да си човек,бъди му приятел!

#5 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 January 2010 - 10:31 PM

Не посмях да гледам клипчето tb_108.gif

Хора,като оставим настрана емоциите(което в случая е много-много трудно да стане) давате ли си сметка колко страшно е това което е станало.Някой там е рязал живи същества.Това не е просто поредната жестокост,това е повече.
Някой е взел кученце,отрязал му е ухото,слушал е писъците,отрязал е опашката,нарязал е другото ухо....После е взел второ кученце и пак е рязал...и пак е слушал писъците .....и така 7 /седем!!!/ кученца.....ЗАЩО?????
Много ,много страшно е това,този човек е навън сред децата ни,може да е младеж,може утре да срещне някой който ще го ядоса ....страхувам се ужасно наистина.
Какво заслужава да му се случи ще се въздържа да уточнявам.Надявам се да си плати за стореното ...по един или друг начин.
Дано се намери някой да помогне на тези кучлета,сърцето ме боли като ги гледам.
User's Signature

Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   Grassia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2010 - 10:55 PM

Човекът е най-ужасното творение на природата!!!
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#7 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 January 2010 - 11:21 PM

Цитат(чери1 @ Jan 20 2010, 08:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не посмях да гледам клипчето tb_108.gif

Хора,като оставим настрана емоциите(което в случая е много-много трудно да стане) давате ли си сметка колко страшно е това което е станало.Някой там е рязал живи същества.

Да ... давам си. Това, което се е случило е чудовищно! Сред нас на свобода, необезпокоявани, ненаказвани се разхождат демони в човешки облик! Аз си мисля за нещо още по-страшно! Това не може да е работа на сам "човек" (доколкото тази дума приляга на извършителя на това гнусно нещо!). Не мога да си представя да е успял да се справи сам! Вероятно е имал и помагачи и публика ... А нашите скъпи народни представители прецениха, че престъпления от този род всъщност не са престъпления и няма нужда да се третират от Наказателния Кодекс. Тъжно и страшно ми е не само за животните в нашата държава ... страх ме е за бъдещето ни щом такива елементи се разхождат сред нас и всеки може да стане обект на извратения им интерес! И щом за голяма част от народа ни това е нещо нормално, нищо хубаво не ни чака!

#8 Потребителят е офлайн   mostly_harmless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2010 - 11:21 PM

Видях филмчето, май има някакво недоразумение. Не са наранени всички кученца. Виждат се две с по едно отрязано уше и без опашки, едно е със разръфани ушета, а другите са си наред. Това не е успокоение, защото този изрод, който го е сторил, може пак да дойде, но поне е утеха в някаква степен.....
dh_188.gif

#9 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 January 2010 - 11:45 PM

Никакво успокоение и утеха не е това че се забавлява с по едно или две на ден.Опитва значи тоя изрод разни начини на мъчение ,творчество проявява,отрязани уши не са му вече интересни,на ресни ги прави.....кое ли боли повече....
Утре какво ли е измислил????
User's Signature

Качена снимка

#10 Потребителят е офлайн   janny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 January 2010 - 12:05 AM

Каква е възможността да се преместят майката и кученцата? Ако не в двор, то поне да не са на същото място.

#11 Потребителят е офлайн   Hela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2010 - 08:57 AM

Боже! Какъв болен мозък може да прични това?! Не мога да гледам клипчето... Ако има и най- малката възможност, си мисля, че е добре да се преместят от там...

#12 Потребителят е офлайн   Jarrita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2010 - 09:03 AM

В коя част на Младост е станало това? Знае ли се, кой го е направил?

#13 Потребителят е офлайн   donika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 January 2010 - 09:11 AM

Милите душички, какъв ужас и болка са преживели заради "ЧОВЕКА" ud_009.gif

#14 Потребителят е офлайн   buddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2010 - 09:45 AM

"Почеркът" на престъпника не е ли същия като при Неро? Май имаме рецидивидст. Обаче сега е разширил дейността си и към опашките. Не ми се мисли до къде може да стигне този изверг.

Боже, в какъв свят живеем...

#15 Потребителят е офлайн   jacko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2010 - 09:52 AM

Цитат(N1gh7Shade @ Jan 20 2010, 07:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
......опитах се да изгледам клипчето, изгледах го някак! Но с това някак и...ядът ми, гневът ми редом с любовта, милостта, състраданието, жаждата за справедливост започват да нарастват в мен! Затова го спрях, не защото не мога да ги гледам, защото ще се ядосам и ще направя нещо лошо от яд вкъщи, а не бива да плаша моята душичка! Не знам какво да ви кажа, дали съм възмутен или какво? Мноно и смесени са чувствата в мен! Дано да се намери поне един смел мъж дали тук във форумът, дали от познатите на въпросната дама... да му даде един хубав урок на този изверг! Имаме някакви все пак закони, предупредете полицията ако има някаква защита за животните, да оставят патрул или да наблюдават района, но да го хванат!!!!

Отвратителен човек...Знаеш ли кой е тоя? Хайде, смел мъж се намери, да видим с какъв изверг си имаме работа!

#16 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 21 January 2010 - 10:05 AM

Цитат(buddy @ Jan 21 2010, 09:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
"Почеркът" на престъпника не е ли същия като при Неро? Май имаме рецидивидст.

Ха! Не се бях сещала. Нерко в този район ли беше пак?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#17 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2010 - 11:20 AM

Само от тази жена ли може да се получи по-точна представа за състоянието на кученцата?Възможно ли е да се заведе вет на място да ги види и евентуално да помогнем с някакви медикаменти за третиране на раните,противовъзпалителни,антибиотични пасти,мехлеми знам ли нещо такова.
Трагично начало за живота им,потресена съм ud_009.gif
Нямам кой знае какви финансови възможности,но дори и с малко мога да помогна,ако има нужда.
Дали не би се намерила някоя стара постройка в близост до дома на някой съфорумец където да се настанят малките дори и временно,така поне ще се наглеждат?

#18 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 January 2010 - 11:30 AM

Цитат(ATINA PALADA-DONICHKA @ Jan 21 2010, 09:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Възможно ли е да се заведе вет на място да ги види и евентуално да помогнем с някакви медикаменти за третиране на раните,противовъзпалителни,антибиотични пасти,мехлеми знам ли нещо такова.

И аз за това си мислех. Наистина трябва да обединим сили и да помогнем на тези нещастничета. Ако всеки помогне с нещичко сигурно ще се справим някак. Но къде да бъдат преместени, за да не продължи изрода са се упражнява върху тях?!
dikari, не може ли момичето да се регистрира във форума, за да е по-лесна комуникацията?

#19 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 21 January 2010 - 11:35 AM

7 бебета са наистина много. Така ми се иска да се приберат някъде си. Поне един приют да имахме като хората за такива случаи. Не мога дори да си представя какво е психическото им състояние и как и дали ще превъзмогнат травмата. А поне откъм храна жената как е - има ли, няма ли?
User's Signature

Качена снимка

#20 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 January 2010 - 11:37 AM

Писах й снощи да ми даде адрес или банкова сметка да пратя малко, за да иде вет на място. Посочих й и лекарски кабинет. Не е отговорила, може и да не се регистрира, незная повече.
User's Signature

Качена снимка

• (13 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни