- (7 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Грег с лъвското сърце
Публикувано: 28 September 2009 - 11:15 PM
Луд за връзване. Лигльо. Тича-скача- няма умора. Любвеобилен - целува, ближе, гали се като котка. Изкъпа се почти сам - аз само втривах шампоана. Луд е да си играе с котките, на тях им писна точно за 2 часа сега са се накатерили колкото може по-нагоре а той им свири отдолу нещастно. Мъчи се да се качи на леглото ама му е високо :-) Умира да си хапне хляб. Сухата храна нещо не му харесва. Млад - около 2 години някъде.
Здравословно - счупването е от най-гадните със срастване. Най-лесно - превръзки за да не разранява лапата. Още по-лесно - ампутация. Най-сложно - външна фиксация с рингове - прави се в "Син Кръст" - Стара Загора и ОВК - Варна. Само те са закупили необходимото оборудване. Предстои снимане на лапата, разпращане на снимките и консултации. След това ще се реши какво ще се прави. за последната операция си мисля че цената ще е полу-космическа, но понеже не съм проверил още нищо не мога да кажа.
Във нас ще му е трудно - става голяма лудница. Търси се кой ще го гледа преди и евентуално след лечението. Иска да е с хора, с животни му е някак скучно.
от тук
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 October 2009 - 11:26 AM
Счупването не е било сериозно. Лека травма придружена с изкълчване - понеже не е била оперирана навреме се е получило срастване. Операцията е съвсем реална - шансовете за възстановяване - доста големи!
Все пак не е зле да се посъберат малко пари за операцията и да му се търси дом!
,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 03 October 2009 - 01:43 PM
Това кой доктор го казва?
Публикувано: 06 October 2009 - 10:12 PM
Публикувано: 06 October 2009 - 11:05 PM
Публикувано: 06 October 2009 - 11:51 PM
Ужас! това е направо... нямам думи! но според мен има доста съвпадения, за да не е то. може да се каже, че е извадило късмет милото, то с такива стопани, по-добре да си на улицата. дали случйно си спомяш как се е казвал пакостника, поне името може да си харесва, пак ние тук нали за име говорихме...значи е поне на две годинки... ех съдба, лоши сме ние хората, лоши, многооо лоши..
Публикувано: 06 October 2009 - 11:58 PM
Само ако наистина е той - да ви кажа въобще не му пречеше лапичката да търчи с другите кучета. От време на време му превръзваха крачето, но много пъти си беше без превръзка. Наистина изглеждаше, че уж се грижеха за него и после като чух, че искат да го махнат ми стана много тъпо и искрено се учудих, защото като минеш през някакво премеждие с животинчето си - то ти става още по-скъпо. Но хора всякакви, уви.
Публикувано: 07 October 2009 - 01:51 PM
Да добавя :около 4-5 години по зъбен статус, но може да е на 2 може и да е на 7 - нали знаете как е - всичко е строго индивидуално...
,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 07 October 2009 - 01:57 PM
Да добавя :около 4-5 години по зъбен статус, но може да е на 2 може и да е на 7 - нали знаете как е - всичко е строго индивидуално...
На мен ми изглежда много бебешорест на снимките,с този бебешки пухкав перчем...Какво стана с крачето,ще се оперира ли?
In memoriam
За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 07 October 2009 - 04:24 PM
Днес разпитах кучкарите около блока и наистина се оказа, че става въпрос за този кокер. Преди известно време собственика е казал, че е закарал кучето в кучкарника-така се е изразил когато са го попитали къде е.
За името - казва се Грег и е на 3 години и половина. Не мога да проумея какво са направили тези хора, но..........Факта е,че това младо и енергично куче е в Сеславци. Дано има късмет.
Публикувано: 07 October 2009 - 04:50 PM
Особено след като германките - Ренате Бергандер и Хайди Пикел са били в изолатора и са направили забележка, че има по много кучета в клетките, казали са за "нелекувано кокерче" и т.н., сума ти кучета изчезнаха - евтаназирани са най-вероятно. И за кокера ми казаха - взимайте го, или ще трябва да го приспим.
Публикувано: 09 October 2009 - 04:03 PM
Няма да е първият затрит кокер.
Подпалиха ми телефона за него, но всички го искат като се оправи, да имал ваксини и паспорт и гаранция че няма нищо да му има.... Последното направо ме уби - "аз да не съм врачка" - това беше и отговорът ми.
Мръсната гад се чувства като стопанин и адски ми тормози ктараците, а единия е с пневмония и става лудница. Няма ли някой кокер-манияк да го приюти?
Публикувано: 19 October 2009 - 04:32 PM
Иначе вижте го колко е кротък:
Публикувано: 19 October 2009 - 05:45 PM
- (7 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »