Грег с лъвското сърце
Публикувано: 30 October 2009 - 11:12 AM
Вече се казва Бенджи. Надявам се тази седмица да го оперираме. Голям идиот е. Няма кандидати още.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 30 October 2009 - 06:25 PM
Ако имане желание и малко търпение може да го задържите когато намерихме Джако изяде всичко което видеше завивки възглавници спалнята беше доста нервен но вет каза че е от това че е бил изоставен изписа му едни хапчета за да се успокои емоциално и вие може да пробвате по половинка на ден ********** и много любов и след 1 месец беше толкова кротък свикнал с нас и Джули !
Лекарства се предписват от лекар, не се препоръчват "по съседски", въздържайте се от подобни съвети.
мод
Лекарства се предписват от лекар, не се препоръчват "по съседски", въздържайте се от подобни съвети.
мод
Публикувано: 30 October 2009 - 09:53 PM
Цитат(dora7511 @ Oct 30 2009, 07:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eй, тия постове без пунктуация и главни букви са много забавни!
Съдържанието също.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 01 November 2009 - 12:34 PM
Цитат(Brani and Max @ Nov 1 2009, 01:18 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ако се интересувате от Бенджи, свържете се Лъчезар, от темата. ако търсите наистина сродна душа, търсете по усърдно,борете се за Бенджи :)
Мерси че ме насочи

Публикувано: 18 December 2009 - 05:47 PM
Здравейтееееееееее мили хора от онзи ден тръбя насам натам за Бенджи. За форума ви научих в ТАЗИ ТЕМА в ето ТОЗИ форум и си позволих да направя тема ето ТУК. Питах разни приятели и т.н... и най- накрая открих едно момиче което иска да го вземе, но проблемът е в това, че регистрацията във форума ви е много трудна. От вчера се мъчим и двете и не успяваме, ако изляза сега от акаунта си незнам дали ще успея да вляза отново, а тя иска телефон и нещо за връзка мейл и т.н... Ние не сме от София а от едно градче на 80 км. от София така, че не сме запознати със Сеславци и подробности. Така, че моля ви, помогнете ни с връзката. В beinsadouno.com съм Елф в сайта за хора с увреждания съм Ла Горда2 а имейла ми е eternalflame1975"abv.bg - на мястото на кавичките е et, но не знам защо тук не може да се изпише. Поздрави и пишете :)
Публикувано: 18 December 2009 - 06:24 PM
0888 543453 Лъчезар :)
п..п. Докато го напиша и вече не си онлайн. Пратих и на мейла.
п..п. Докато го напиша и вече не си онлайн. Пратих и на мейла.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 December 2009 - 07:43 PM
Благодаря! Веднага ще предам, стискам палции, дано всичко се уреди!!!
Публикувано: 20 December 2009 - 12:32 PM
Така, току що се обадих на момичето, за да разбера какво е предприела след като успях да се регистрирам при вас и да и дам координати, но след думите и, ентусиазмът ми се изпари. Казвам това, защото историята на Бенджи не ми е безразлична и защото чувствам отговорност за думите си. Значи все още продължаваме да търсим стопани за кучето, аз попитах всеки за който се сетих и сега нямам представа кого друг да попитам :(. Ако открия нещо ще се обадя. Уви, бях повярвала, че поне това куче ще има късмет.