Грег с лъвското сърце
Публикувано: 20 December 2009 - 12:34 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 December 2009 - 12:38 PM
Не, за съжаление не е звъняла. Аз специално не съм защото нямам възможност да го взема и да гледам два такива вагабонта сладки на едно място в апартамента си и затова не съм му звъняла, но и тя не е.
Публикувано: 20 December 2009 - 02:13 PM
п.п. Никъде не съм писала че аз искам да го взема, не че не искам, ако можех щях да го направя, но обясних защо не мога, а именно, твърде тясно ще ми стане в апартаментчето с две такива мъжки кучета, а и не на последно място, ако го взема ще се наложи на мен да ми търсите дом защото ще ме изгонят от дома. Не всички в един дом мислят еднакво за съжаление.
Публикувано: 04 January 2010 - 02:30 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 04 January 2010 - 05:47 PM
Чак сега прочетох коментарите по-горе. Звъняха ми разни хора, преди всичко момичета. Никой така и не дойде да го види. Кучето е МНОООГОО диво, не е за всеки. На аматьор за нищо на света не бих го дал. На някой който го е страх от куче - също. Видяхме се за малко преди празниците - той беше в колата, като ме видя тръгна да кърти за да дойде при мене - явно ме е признал, но за съжаление докато имам други кучета и котки няма никакъв шанс да живее при мен :( Особено с този характер :(

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 18 January 2010 - 11:59 AM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
#52 Guest_Боряна_*
Публикувано: 28 February 2010 - 07:40 PM
Това ни казаха по телефона. Ще отидем да го видим и ако се налага ще го закараме в лечебница.
Ако ви липсва кокера моля обадете се 0878132226 Боряна
По-късно ще се опитам да сложа и снимка.
Публикувано: 28 February 2010 - 07:52 PM

Публикувано: 28 February 2010 - 08:56 PM
http://forum.dog.bg/-t32457.html
За втори път го намират. И това са само случаите, за които е писано тук. Предполагам, че кучето просто си се разхожда само. Всъщност дали изобщо го прибират? Кога отново ще се озове в Сеславци?

Публикувано: 28 February 2010 - 09:02 PM
Намерихме къде живее сега. Нещо като автосервиз, или поне има много коли в двора, срещу блок 1 на булевард Бъкстон. Изглежда живее и във вътрешните помещения, но през повечето време споделя двора с една позната на квартала кучица - Бетина. Така и се е изгубил - двора е отворен. Кучето изглеждаше добре като изкючим крачето. Малко е проклет, но според мен е въпрос на отношение към него това да се промени. Групата, която се заформи по издирване на дома на кокера би се включила в плащането на операцията на животното, като след това му се потърси малко по-добър дом. Въпросът ми е - има ли някакви иследвания и приблизителна оценка на това колко ресурс - време и пари, ще отнеме да се оправи крачето на кокера и да се социализира от специялист?
Публикувано: 28 February 2010 - 09:07 PM
Кучето явно има поведенчески проблем, прдполагам, че първончално и за това е изхвърлен. Кокерите, осоебно мъжките много си патят от това. Имат умиляващ вид и тежък характер. Повечето стопани не успяват да се справят и кучето става неконтролирумено.
Освен, че ще има нужда от специалист, ще са му нужни и подготвени стопани.
Ако нистина се ангажирате да му търсите нов дом би било трудно, но фантастичен шанс за него. До сега не е имал такъв, той на практика е бездомен. Въпрос на време е да бъде прегазен от кола или наранен от човек.
п.п. В общата банкова сметка за него (ако не бъркам) все още седят 60 лв - за операцията, която така и не му беше направена, можете да ги ползвате ако се захванете с тази отговорност. Имаше и още пари за тази операция, но те вече са взети...

Публикувано: 28 February 2010 - 09:26 PM
Аз лично бих помогнала с малко трохички и така, малко по малко ще стане работата!
Никой всъщност незнае как би се държал той ако е в дом, където му се отделя нужното време и внимание...
Публикувано: 28 February 2010 - 09:28 PM
За операцията, ще помислим, ще проверим и ще пишем тук. До колкото разбирам, трудната част е след оперативната - продължителна физиотерапия?
Публикувано: 28 February 2010 - 09:32 PM
За операцията, ще помислим, ще проверим и ще пишем тук. До колкото разбирам, трудната част е след оперативната - продължителна физиотерапия?
ок, сигурна съм, че и двата проблема могат да бъдат решени макар и с продължителни занимания - както поведението, така и физическото му състояние.
Пишете като има новини. Много ще се надявам, че кучето ще е добре.