Дакел
Публикувано: 23 May 2009 - 07:49 PM
Ох мамо!От сега почват белите!м\у другото аз не съм веща и към колко ще почвате да се възпитавате Малчовците имам впредвид-да не пишкат вътре да не дъвчат чехли и тн
Другото което е Онзи ден гледах едно предаване където показаха една стопанка на куче \умряло преди 2-3 години\си го е препарирала!!!Въпреки че стоеше като истинко стоеше и някак ммм зловещо!И \знам че въпроса е ужасно тъп ама искам да събудя тези дето спят А аз бих казала не\Бихте ли си прпарирали животинката
Другото което е Онзи ден гледах едно предаване където показаха една стопанка на куче \умряло преди 2-3 години\си го е препарирала!!!Въпреки че стоеше като истинко стоеше и някак ммм зловещо!И \знам че въпроса е ужасно тъп ама искам да събудя тези дето спят А аз бих казала не\Бихте ли си прпарирали животинката
Публикувано: 23 May 2009 - 08:01 PM
нееееееееееее...по-добре да е в земята отколкото да ме гледа със стъклени очи...бррр...направо си е зловещо!!!
всъщност никаква животина не бих препариала-все едно натяквам че е мъртва...представяш ли си да се прибереш и вместо да те посрещнат 2 щастливи очи и махаща опашка,да те гледа едно...мъртво куче.... :((((

Публикувано: 24 May 2009 - 08:50 AM
,,малките,, са вече на 25 дни,щъкат и са изобщо голееееми сладури!!даже сме им оградили,че е опасно да ходят навсякъде....имат си за игра 1 чифт чехли,едно плюшено слонче и една малка топка...ако сте виждали малък дакел,наврян в един чехъл и само едно дупе с опашле да се подава,знаете каква смешка е
вече разбойниците си имат малки остри кучешки зъбки,с които(не знам защо точно мен)обичат да хапят хората по краката!!!
а горката мама-като я нападнат няма отърване...единия срещу собствената си майка лае!!!
всички бебони имат стопани,само да станат на необходимата възраст...единия(черничкия)ще остане с нас до август,когато ще дойде леля ми да го вземе(тя живее в гърция).представете си-те имат 2 игуани,1 тарантула(леля разбира се не я иска-братовчед ми е на вълна ,,тъмно,,)а сега и дакел....цяла менажерия
А как сте вие?

всички бебони имат стопани,само да станат на необходимата възраст...единия(черничкия)ще остане с нас до август,когато ще дойде леля ми да го вземе(тя живее в гърция).представете си-те имат 2 игуани,1 тарантула(леля разбира се не я иска-братовчед ми е на вълна ,,тъмно,,)а сега и дакел....цяла менажерия

А как сте вие?
Публикувано: 24 May 2009 - 10:35 AM
добре още не сме разгони и дано да устиска още 2-3 м ако може Джако вече се подава на възпитание и досега не съм гледала мъжко живитинче и това каото говарят че пазат стопанката и женската е повече от вярно но е и малко ревнив и така дакелски му работи....
радвам се за вас, няма ли да пуснеш снимки на бебоци!
радвам се за вас, няма ли да пуснеш снимки на бебоци!
Публикувано: 24 May 2009 - 06:40 PM
ееее те сега не са на муза
налягали са и спят...и малкото игра им ги изморява....все още
утре сутринта като се разиграят обещавам че ще снимам!

Публикувано: 25 May 2009 - 09:43 PM
julianas, в May 22 2009, 12:26 PM, написа:
с Лора да нямаме роднинска връзка поразителна прилика?!
ето малко снимки като бебе Джули
просто уникални положения за сън?!
ето малко снимки като бебе Джули
просто уникални положения за сън?!
Ами незнам.Тя ми е подарък.Август ще стане на 5 годинки.Иначе аз съм от Плевен,и тя е от там. Пускайте снимки.
P.S. Тази събота видях толкова дакели в Борисовата градина.Да не би някои от вас да е бил там?

Вани и Лори
Публикувано: 29 May 2009 - 08:50 PM
http://www.vbox7.com/play:1c126e85
Това е едно от най-тъжните но и истински клипчета които съм гледала
Това е едно от най-тъжните но и истински клипчета които съм гледала

Публикувано: 31 May 2009 - 07:35 AM
ох аз пъкн все нямам време да кача малкото снимки на компа и да ви ги покажа
ама то малки хали не могат дасе снимат!!!
да се похваля-от вчера сме на кашичка!ядат си я с огромно удоволствие даже влизат в чинята
и послеследва-мамо я ела да си досучем!а накрая-ооох коремчето ми е пълно,цял ден играх.сега какво да правя?...

Публикувано: 02 June 2009 - 07:32 AM
два дакела е по добре от един!
Тази сутрин за първи път чухме Джако да пее голям смях,понеже беше оставал сам в хола и алармата за събуждене се включи...........и какво да видя застанал на облекалката на холовата гарнитура и се вживял и пеели пее,заедно с алармата.......голям смях за добро утро
Тази сутрин за първи път чухме Джако да пее голям смях,понеже беше оставал сам в хола и алармата за събуждене се включи...........и какво да видя застанал на облекалката на холовата гарнитура и се вживял и пеели пее,заедно с алармата.......голям смях за добро утро